Viestejä runopoluilta

Kestotilaus voimakorttipakkaus Leenan palaute

Hei.
Kiitos tästä huikeasta paketista.
Riittää ihailtavaa ja tutkittavaa.
Korteista ja tarroista ei väriä puutu.
Ihanaa kun runot on vaalealla pohjalla.

Aamun aurinko valaisee ja kutittaa poskia….

Valoa ja voimia viikkoosi Tähtikukka
Toivoo Ikitähtikielonen

Sinä Ihana Tähtikukka Sari,

Mysteeriboksi tuli eilen

Arvasin sen kahdessa osassa, osan eilen ja sitten tänään juuri äsken korttipaketit.

Luin ajatuksella aivan jokaisen tarran ja hypistelin jokaisen kukan. Sitten tuntui, että olin  niin täynnä ajatuksia, että kirjoitin kauan astoksiani. Vielä en ole tutustunut kortteihin mutta odotan hetkeä, että olen yksin ja saan täydellisen rauhan keskittyä.

Tämä pieni laatikko oli täynnä tähtipölyä ja olen aivan ihastunut moneen asiaan. Ehdoton suosikkini on kuva Sinusta lakaisemassa kesäpolkua. Siinä on jotakin maagista. Tämä laatikko käynnisti minussa jonkun ihmeellisen rauhallisen energian virtaamisen ja monen monta ajatusta selkiytyi ja selkiytyy lisää.

Kesäpoluista  tulee nyt keveitä ja kiitollisuus vahvistui niin moneen asiaan.

Tämä oli enemmän kuin mysteeriboksi! En osaa tätä vielä nimetä mutta ehkä  minulle luovuusboksi, ajatusboksi, energiaboksi tai ehkä sittenkin mysteeriboksi on juuri oikea nimi

Iso kaunis kiitos ja ihanaa, kevyttä kesää sekä ihania kesäpolkuja

Tähtikukka Kaija 

Hei

Kalenteri tuli tänään. Vaikka tiesin odottaa kaunista ja koskettavaa lähetystä, niin siltikin paketin avaaminen kostutti silmät. Se on jotakin niin henkilökohtaista ja sydämeen käypää. Se on kuin ihania tuliaisia tuova ystävä, jonka tapaa pitkästä aikaa.

Kiitos Sari❤️

Terhi

Kiitos ihanasta paketista  Hain aamupostia kello viiden aikoihin ja miten ihanaa olikaan kääriä lähettämääsi pakettia auki…Kiitos runsaudesta ja ihan pienistä tärkeistä asioista mitä jaat. Ainutlaatuista

Terveisin: Päivi

Kiitos Sari paljon, luen joka viikko Runotalon voimarunokirjeet. Runot avautuvat joko heti tai sitten ajan päästä kun niitä lukee uudelleen.

Yksi erityisen hieno ja itselleni osuva on: ”Sinun sydämessäsi on tieto miten sinä lennät” ja ”voit ajatuksen tasolla ylittää esteet” eli antaa niiden olla niin kuin ne ovat ja jatkaa eteenpäin levollisin mielin eikä antaa niiden estää oman polun kulkemista ja oman itsensä toteuttamista”. Olen aika herkkä ihminen ja saatan ottaa raskaasti jotkut asiat vaikka ei tarvitsisi ja sitten voi olla että ei huomaakaan seuraavaa hyvää mutkaa ja hyviä asioita. — Tämän runon avulla saan käännettyä ja muokattua omaa ajatusmaailmaani ja asennettani. Tuo on tärkeä opetus minulle, on paljon helpompi ja keveämpi olo kun osaa ajatella näin.

Kiitos Sari ja tunnelmallista syksyä ja ihania hetkiä luonnossa, 

toivoo Tuula

Teidän runonne ”eivät vanhene”. Niihin voi palata yhä uudelleen ja uudelleen ja niiden sisältämä energia varastoituu elimistöön aivan kuin sokeri varastoituu lihaksiin.

Sirppa

Voi kiitos ihana Sari, ihanasta paketista❣️ Kortit oli myös ihanat.

Oli aivan mykistynyt, miten Kaunis se oli.

Näin miten olit käyttänyt siihen aikaasi ja tunne välittyi minulle

Se inspiroi minua

Ihanaa syksyä sinulle

Sirpa Tervo

Nyt päivän hiljetessä jatkan paketin ja  lahjan avaamista.

Hiljaa ja unettavasti rapistellen avaan pehmeää silkkipaperia..lähes Pyhä olo..miten kauniisti olet taitellut lempein ja lämpimin ajatuksin ja käsin,oikein voin aistia sen!

Jo paperinauhan avaaminen toi läsnäolon hetken. Yhtään ei saanut kiirehtiä , se olisi rikkonut jotain herkkää ja haurasta. Pikku tarroista ei saanut kulmakaan tärväytyä eikä pikku tarra saanut repäistä silkkipaperista palastakaan. Hiljaa ja lempeästi niitä availin ja kiitin sydämessäni kauneutta, jota loit pakettia kääriessä❤️

Tämä oli matka jo itsessään! Vasta hypistelen kortteja, lukien myöhemmin.

Kiitos Tähtikukka ja hyvää yötä✨️✨️

Reija

Hei Sari!

Kiitos tuhannesti ❤️ aivan uskomattoman ihanista voimapuutarhan korteista  ❤️

Niin kauniisti pakatut kortit☘️

Kaikkea ihanaa sinulle❤️

Terv. Maarit

Kiitos Sari runokortti- postista.

Juuri sen avasin
Itku tuli
Tunsin lämmön
Ja ilon runoistasi
Juuri minulle tarkoitettu

Kiitos♡

Y t Mirkku

Hei Sari,

Tänään se saapui. Aivan ihana lähetys ja jokainen lause sekä myös runo olivat juuri mitä tähän hetkeen kaipasin. Lämmin kiitos sinulle

Kesään lämpöä ja valoa

Ystävällisin terveisin Kaija

Hei Sari! Kiitos, haluaisin ilmoittautua Valokudelma kurssille.:) Kiitän samalla kaikista viikottaisista voimarunokirjeistä joita olen saanut s-postiini, ne ovat ihania aarteita. Luen aina viikon runon ja henkilökohtaisen runon. Minulle Runotalon runojen viikottaisella lukemisella ja niiden luontokuvien katselulla on hyvää tekevä vaikutus, kun luen niitä rauhoitun, tasaannun, mieli puhdistuu ja virkistyy. Keskityn ihan lukemiseen ja annan runojen vaikuttaa. Välillä liikutun kun runo osuu niin omiin tunteisiin ja ajatuksiin, sitten lopuksi tunnen että voimaannun. Olet lahjakas ja taitava, kiitos että löysin Runotalon :)))  Keväisiä ilon terveisiä Tuulalta

Olipa ihanaa saada ensimmäinen Voimakortti lähetys. Eilen illalla valitsin yhden kortin ja itselleni ja myöskin tänään päivällä. Ja kuinka ollakaan kummallakin kerralla kortit ikäänkuin pomppasivat ulos pakasta, juuri niinkuin ohjeissa kirjoitit ! Nostin myös ensimmäisen runoarkin ja siinä oli yksi oikein selkeä kohta joka jo aiemminkin on tullut eteeni. Mielenkiintoista nähdä mitä näillä poluilla vielä tulee vastaan…

Seidi

Miten kaunis ulkoasu
ja sisältö!!! ✨✨✨❤️

Maailmankaikkeuden lapsi..

Sari sä olet niiiiin lahjakas ja
luonut jotain todella omalla taajuudellaan olevaa,
Syvälle resonoivat! ✨✨

Annika Rajala / Harmoniakeidas

Huomenta Jämsästä.

Kiitos, eilen tuli perille edellinen lähetys. Olin tosi tyytyväinen korttitauluihin ja mikä ihana paketti!

Liisa

Pikkuinen voimakortti Rohkaistun kauppakeskuksen valopylväässä

Kiitos, paketti on taas tullut perille. Ihanasti Sinä paketoit kortit…niin herkästi ja kauniisti. Mieli oikein hyrisee kun pakettia availee. Tykkään!
Kerron vielä, että yksi pikkukortti on somistanut Matkuksen valopylväällä jo kuukausia. On kestänyt ulkosalla sateet ja tuiskut. Tämän salaviestin voi nähdä kuka vaan…luulen, että joillekkin se on antanut rohkaisun päivään. Itselleni joka kerta kun siitä ohi kävelen.

Hyviä ajatuksia sinne.

Leena

Uusi korttipakkaus on saapunut, kiitos taas. Aina se on niin kaunis ja sitä availlessa tulee hyvä olo ja rauha. Runo yhdellä sivulla, kauniilla taustalla on ihan täydellinen, sellaisena yhden sivun runona sen voi myös laittaa vaikka raameihin seinätauluksi, tai vaikka ilman raamejakin. Ja takana puutarha ja vuosiluku, ne on ihan itkettävän ihania, ja Kilikellon sisimmässä runon laitoin jääkaapin oveen kissamagneetilla, ja ajattelin, että siinä on tästä eteenpäin runon paikka. Nyt se on Kilikellon paikka, ja sitten vaihdetaan runoa, kun siltä tuntuu.

Vuokko

Kiitos Sari!

Olen täysin ihastunut kaikkiin valokuviisi ja kaikkiin runoihisi. Minusta ne ovat ainutlaatuisia ja ne koskettavat suoraan sydämeeni. Olet viisas nainen ja sinulla on lahja auttaa muita. Tunnen että kaikki mitä kerrot parantaa minua, eheyttää minua ja antaa voimaa minulle olla se oikea minä. Kaikki tekee hyvää mitä kuvaat ja kerrot ja tunnen että se parantaa minua ja saa näkemään luonnon ja hyvän mikä minussa on joskus ollut. Olet avannut sen, mille olen sokeutunut kun olen kohdannut vaikeuksia elämässäni.

Kiitos, että olet kauniilla tavallasi herätellyt minut ja koskettanut sisimpääni.

Terv Tuula

Isot voimakortit tauluina Leenan kotona

Hei.

Oma koti kullan kallis. Että nämä kortit tauluina ovat ihania!!!♥️❣

Kiitollinen Leena

Tintti tilasi lakaisupäiväkirjan ja kysyin häneltä miten hän löysi Runotalon ja voimarunot:

Hei Sari!

Olen 67-vuotias ja lapsuudenkodissani luettiin aina runoja, loruja ja paljon kirjoja meille lapsille. Siitä on jäänyt rakkaus runoihin. Eräänä yönä töissä hain erästä tiettyä runoa netistä ja löysin runotalon sivut. Olin myyty.

Tästä se alkoi.

Terveisin Tintti

Hannele tilasi voimarunokirjan ja kysyin häneltä miten hän löysi Runotalon ja voimarunokirjan. Tässä vastaus:

Kiitos, mukavaa, kun kirja on tulossa!

Työkiireessä ja paineissa pitää pysähtyä ja saada itsensä ajattelemaan positiivisesti.
Kun työ vie liikaa tilaa, niin pitää miettiä, mitä muuta minulla on, mistä olen kiitollinen.
Jäin miettimään, mitä tarkoittaa, kun on kiitollinen ja etsin verkosta kiitollinen-löydöksiä.

Ja sieltä se tuli, sinun sivustosi: 10 voimarunoa kiitollisuudesta. Ihania, syvällisiä runoja!
Luin niitä ja aloin itsekin kirjoittamaan. Ja ajattelin tilata yhden kirjan katsottavaksi, että ei tarvitsisi roikkua netissä, vaan voisi lukea oikeaa kirjaa. Siinä se vastaus.

Aurinkoista syksyä, valoisia päiviä, punaisia ja keltaisia omenoita, värikkäitä lehtia tuulen mukana lentämässä!

T. Hannele

Hei Sari,
Sydämellinen kiitos Sinulle.
Odotan innolla, että pääsen koskettamaan ja avaamaan kirjan satunnaisesti…. kohtaamaan juuri tämän kirjan sanoman minulle ❤️
Tietäisitpä Sari miten paljon olen saanut lohtua ja tietyllä tavalla voimaakin näiden runojen kautta.
En osaa muuta sanoa kuin….
IHANAA, ETTÄ OLET OLEMASSA
❤️

Hyvää huomenta Sari ☀️

Sydämellinen Kiitos tunteita koskettavasta paketista, joka tavoitti minut eilen.
Jollain lailla sitä kokee itsensä arvokkaaksi, kun alkaa avaamaan Sinulta saamaa pakettia.
Ne on aina huoliteltu paketin pohjaa myöten ❤️
Vihdoin on aika avata neljäs Voimaruno kirja ❤️❤️

Kirjasi saa kodin jossa sitä availlaan melkein päivittäin antaen voimaa lukijalle
Arvostan kirjojasi valtavasti, mutta ehdin jo miettiä, että pitäiskö tilata ensimmäinen kirja uudestaan, kun on ollut sen verran runsaassa käytössä

Hyväntuulista ja Onnellista alkavaa syksyä
Sinulle Sari

Tarja

Tiinan Runotalon Sarilta saama kortti 2014

Hei Sari! Laitan tähän kuvat kortista, josta hetki sitten oli puhe. Kortti on kulkenu töissä mukanani joka päivä tuosta päivästä alkaen Uusi kortti pääsee samaan seuraan. Kiitos vielä kerran.

T. Tiina

Kiitos Tiina, että säilytit kortin ja toit luokseni pienen ihmeen kuljettaessasi voimarunokirjapaketin perille.

En ole vähään aikaan antanut kortteja lähetyksien tuojille, mutta eilen tuli tunne, kun kuulin iloisen tervehdyksesi puhelimessa, että nyt on kortin paikka. Millainen yllätys pihassa, kun kerroitkin kortin ojentaessani, että olit hiljan katsellut kalenterisi välissä korttia, jonka sait minulta vuonna 2014! Ja että se kulkee edelleen mukanasi. Kiitollisuus täyttää yhä sydämeni. Niin pieni asia, muutama sana kortin takana, pieni kortti. Nyt tuo kaikki tuntuu mielettömän arvokkaalta. Hienointa on, että tuo kortti on ensimmäisiä painattamiani voimakortteja. Paketissa, jonka toit saapuivat neljännet voimarunokirjat ja tuolloin 2014 tuskin uskalsin unelmoida omasta painetusta runokirjasta. 

Pienistä asioista ja hetkistä voi kasvaa suuria sydäntä koskettavia kohtaamisia. Kiitos vielä Tiina, että laitoit kuvankin

Sari

Tervehdys ❤️
Ja kiitos kauniista paketista Tuli erityinen ja ihana olo kun sitä availi. (ja lasku on maksettu )

Kysyit, mistä löysin tuotteesi. Käyn Ekokampaamo Oranssilla säännöllisesti ja korttejasi on siellä esillä. Ihastuin niihin ja kysyin Tiinalta, mistä niitä löytää. Joten sitä reittiä päädyin sivuillesi ja tein tilauksen.

Tänään jo kaksi tyytyväistä asiakastani sai kotiinviemisiksi poimia pienestä purkista kannustavat ja kauniit lauseet jotka osuivat ihan nappiin

Hyvä mieli ja syy hymyyn lähti kiertoon =tärkeää tänä aikana

Kiittäen,
Pia Koponen, Kulttuuriosuuskunta Kaje

Suurkiitos sinulle ihanastä lähetyksestä, joka saavutti meidät molemmat jo maanantaina. Kauniisti pakattu lähetys täynnä kauniita voimarunoja täynnä voimaa ja rauhaa.

Mainitsemasi runopolkujen kulkijan kuvaus siitä, että voimarunot ovat kuin terveysruiskeita, pitää täysin paikkansa.

Runosi ja kauniit kuvat auttavat pysähtymään ja rauhoittumaan hetkeen. Hetkeen rauhottuminen tuo myös erinäisiä ajatuksia mieleen ja houkuttelee kirjoittamaan ja mitä siitä sitten itse kukin löytää…

Kiitos sinulle ja ihania loppukesän päiviä ja iltoja!

t. Johanna

Hei Sari

Lähetys saapui tänne Ouluun toissapäivänä.
Säästelin tarkoituksella paketin avaamista eilisiltaan saadakseni keskittyä rauhassa siihen.
Kuten aiemminkin olo on aina odottava; millaisia voimakortteja ja -runon olet intuitiollasi minulle tällä kertaa valinnut?
Ja voi kuinka kauniisti kortit paketoit! Nautin suunnattomasti avatessani hartaudella kääreitä ja tutkiessani, mitä niistä löytyykään!

Olen elämän käännekohdassa, jälleen kerran. Välillä mietin,tulkitsenko sydämeni viestit oikein?
Näin tuntuu vaikka tiedänkin olevani matkalla oikeaan suuntaan.Senpä vuoksi tuntui vahvistavalta, kun minulle valisemasi voimaruno on Menninkäisen katse, niin osuva tähän vaiheeseeni. Lämmin kiitos Sari ja ilon enkeleitä elämääsi!

Terveisin Tiina

Heippa Tiina,

olipa ihanaa lukea viestisi. Kiitos sanoistasi ja hienoa, että voimaruno oli osuva. Tuo kysymys, jonka kirjoitit sydämen viestien tulkinnasta, on minullekin kovin tuttu tunne. Ehkä kysymys ei milloinkaan poistu, mutta sen ilmestyminen harvenee. Kuten kirjoitat: matkalla oikeaan suuntaan. Tai ehkä matka onkin juuri tässä missä olen jokaisena hetkenä ja jos siinä huomaan pysähtyä, saan sydämeeni ilon läikähdyksen, joka kertoo, olen oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Olen iloinen ja kiitollinen, että olet siellä olemassa sydämesi viestejä seuraten ja että Menninkäisen katse saa olla mukana askeleissasi.

Valoisin ajatuksin ja terveisin,

Sari

Ihana runotyttö Milja Voimapuutarhapäivänä 13.6.21 Runotalossa

Ihana runotyttö Milja näytti minulle voimarunopolulla kirjoittamiaan koskettavia voimarunoja. Miljan äiti Tuula ikuisti tähän kuvaan meidän hetkemme voimapuutarhan penkillä voimapuutarhapäivänä 13.6.21 Kiitos Milja & Tuula

Voimapuutarhapäivänä 13.6.21 Runotalossa

Voimapuutarhapäivän tunnelmia 13.6.2021

Runotalo
Kannustusovi Runotalon voimarunoista ja voimakorteista Leenan keittiössä

Heippa❣️

Tässä kannustusovi keittiössä.

On ihanaa mennä keittiöön ja pysähtyä hengittää ja lukea voimalauseet ja antaa kuvien ja vihreän värin maadoittaa kaikkina vuorokauden aikoina. ❣️

Leena

PS Voimakorttijulisteita (kuvassa) on toisinaan mukana Runotalon lähetyksissä paketin pohjimmaisena. Toistaiseksi julisteita ei ole myynnissä verkkokaupassa.

Runotalo

Kiitos Sain lähetyksen pari päivää sitten. Paketti oli niin kaunis että avasin sitä hiljalleen, kaikesta kauneudesta nauttien ja energiaa siitä ammentaen. En ole koskaan saanut mitään noin kaunista, tuntui melkein harmilliselta avata paketti oli niin kauniisti sidottu ja taiteltu. Aina uusi ihana yllätys ilmestyi kerros kerrokselta. Minulle tulikin vahva tunne että haluan saada jatkossa kortteja säännöllisesti ja tilasin kestotilauksen. Nyt tiedän että aina on tulossa jotain kaunista jota odottaa.
-Henna

Runotalo

Minun kohdalla voimakortit näyttäis toimivan viikko kerrallaan luettuna.
Elämä on näyttänyt meille parhaita puoliaan, asiat taas loksahtelevat paikoilleen.
Nyt tuntuu siltä että näin tämän on kuulunut mennä, vaikeuksien kautta voittoon
Tänään yksi voimarunoistasi ja kortista saa uuden kodin. Näitä on ihana antaa todellisille arjen sankareille.

Kiitos ja ihanaa päivää sinulle

T. Kirsikka

Runotalo

Mielipide kevään 2021 voimarunopolun kurssista:

Kiitoksia vielä voimarunokurssista! Pidin kurssista. Runot tuntuivat sopivilta ja osuvan omaan tilanteeseen. Tuntui, että ne olivat mukana päivittäisissä hetkissä. Samoin ajatuksia oli mukana myös muissa kurssilaisissa. Kurssi loi meille eräänlaisen yhteyden. Oli mukava kuulla muiden kurssilaisten aarteita ja kuulumisia. Odotin aina viikoittaista kurssiviestiä.

En välttämättä olisi toivonut mitään enemmän, mutta sellainen ajatus tuli mieleen, että ehkä voisi olla mukava, jos maanantain viestien lisäksi tulisi esim. keskellä viikkoa viesti Runotalosta, se olisi ikäänkuin pieni muistutus asiasta/runosta ehkä.

Yt. Kamomilla

 

Runotalo

Mielipide kevään 2021 voimarunopolun kurssista:

  1. Maanantaista muodostui uusi Voimarunopäivä. Sitä odotti, milloin runo tulee ja missä päin puutarhaa tavataan ja mitä ajatuksia polulla nyt löytyy. Polku kuljetti meitä yhden kesäisen päivän ajan, tuntui auringolta, tuulelta ja minttuteeltä.
  2. Joskus tuntui, että enemmänkin olisi halunnut jakaa tuntemuksia kanssakulkijoiden kanssa, kuulla heidän tarinoita omasta matkasta. Jotain sellaista foorumia, joita joskus oli paljonkin ja niissä vaihdettiin ajatuksia eri teemoin. Saattaa olla hankala ja jo vanhanaikainen tapa, mutta sellainen muistui mieleen

Lumi

Runotalo

Mielipide kevään 2021 voimarunopolun kurssista: Runotalon voimarunopolulla kohtasin ihmisiä luonnon opastusten ja vuorovaikutteisten sanojen kautta. Se auttoi minua keskittymään päivittäiseen kirjoittamiseen ja kasvatti entisestään ymmärrystä siitä, että olemme ihmisinä kaikki samassa veneessä. Katso lisää Katriinan Hämärien hetkien tuikut blogissa: Hiutaleet kuin tähdet.

Runotalo

Mielipide kevään 2021 voimarunopolun kurssista:

Hei Tähtikukka!
Tämän kurssin runot kuvineen puhuttelivat ensi lukemalta sieluani.
Intuitio pääsi aukeamaan ja tunteiden ilmaisu oli helppoa.

Mitä enemmän?
Kun mennään näin ytimiä myöten ihmiselämää läpi enemmän olisi jo liikaa!!!

Terveisin Auvoisa Angervo ❣

Runotalo

Mielipide kevään 2021 voimarunopolun kurssista: Hei, minusta kaikki sujui hyvin ja toimi hyvin. Osallistujilta runopolku vaatii keskittymistä ja paneutumista. Toisaalta runopolku voi auttaa tauottamaan päivää ja antaa tilaisuuden löytää levollisuutta itsensä äärellä. On kiintoisaa kuvitella kanssakulkijoita. Heidän kirjoituksensa saavat tuntemaan, että olemme todellakin samalla elämänpolulla, iloinemme ja suruinemme.

Tatti

Runotalo

Hei  Sari pohjanmaan pakkasista voisin joka viikko kirjoittaa, miten paljon rakastan näitä yhteisiä hetkiä voimarunojen äärellä. Nyt kirjoitan. Tämä oli niin toivoa antava tässä ajassa. Valo on tullut minulle entistä tärkeämmäksi tänä vuonna äidin kuoleman jälkeen. Niinkuin sanoitkin suru, pimeys vahvistaa valoa ja näin on tapahtunut. Tunnen valon nyt voimaakkaammin. Oi, minä kiitän kun sanoitat tunteitani.

Ja korvissa melkein kohisee, kuinka äiti Maa ajatuksissaan jo valmistelee pienokaisia  pimeydessä kohtaamaan valon ja lämmön, vaikka ei  sitä kyllä uskoisi juuri nyt ❄️

Näillä antamillasi ajatuseväillä olen taas enemmän valossa

Kiitos!! Raija

Runotalo

Kirja on kotona❤️

Kiitos ihanasta paketista, se on kuin aarrearkkua tutkisi, kun sinulta tullutta lähetystä aukoo, hymyä ja kyyneleitä. Osuu niin sydämeen nuo voimasanomat❤️ Kiitos kun olet

Ystävyydellä
Terhi

Runotalo

Sari kiitos

Lintunen ihanainen
Omanlainen toisenlainen

Pieni siemen
kämmenelläni

kiirehtimättä
ainutkertainen
ainutlaatuinen

Puhkeaa lauluksi toivosta
ilosta ja valosta
Rakkaudesta

Elämän laulu
kauneudesta jokaisen
Omanlaisen toisenlaisen.

Leena

Runotalo

Hei Sari,

kiitos paljon viestistäsi ja kiitos osanotostasi suruuni.

Olipa ihana kuulla, että olit muistanut minut tuosta kiviriipuksesta. Kyllä, kivi on elävä ja voi toimia minulla sellaisena hiljaisena tukea antavana matkakumppanina. Tämä on erityinen kivi minulle.

Kiitos, sain lohtua viestistäsi ja tukea polulleni, lakaisuilleni. Lakaisukurssi oli kokonaisuudessaan minulle todella hyödyksi. Siitä sai selkeyttä omiin suunnitelmiin ja ymmärrystä siihen, miten voi kartoittaa tärkeimmät kohdat ja toiveet ja edetä hiljalleen siihen suuntaan askel kerrallaan. Tärkeätä oli tieto myös siitä, kuinka tärkeää on nauttia matkanteosta, elää nyt tätä hetkeä.

Kiitos sanoistasi, kun sanoit että uskot minun löytävän elämäni ja itseni. Se valoi uskoa ja olen selkeämmin suuntaamassa juuri sinne. Olen saanut rakennettua alustavia suunnitelmia ensi vuodelle koulutuksen osalta. Löydän hiljalleen uskoa siihen, että voin löytää juuri sen oman elämäni ja itseni sellaisena kuin olen.

Kiitos. Valoisia hetkiä polullesi ja lähestyvää hyvää joulunaikaa sinulle.

Terveisin Sari

Runotalo

Hei Sari!

Taisi olla reilu vuosi sitten kun tilasin sinulta mm. Ensimmäisen voimarunokirjan ja siitä lähtien se on ollut yöpöydälläni. En ehkä aina osaa pysähtyä ja keskittyä lukemaan runoja, mutta nyt olen löytänyt mielestäni erinomaisen tavan: ohjaan silloin tällöin yinjoogatunteja, ja saatan loppurentoutuksen aikana lukea yhden runosi ääneen. Silloin olen itse ainakin täysin keskittynyt runon säkeisiin ja mielestäni runosi sopivat aivan loistavasti yinjoogan rauhaan. Varsinkin eilen osui kohdalle runosi Anna hohteen lumota, ja sen säkeet ilmensivät täydellisesti myös yinjoogan rentoutumisen, rauhoittumisen, hengittämisen, elämänvoiman virtaamisen sanomaa.

Toivottavasti sinulle sopii tämä runojesi ääneen lukeminen, itse ainakin soisin että useammat ihmiset niitä kuulisivat tai lukisivat.

Kiitos siis runoistasi ja ihanaa joulunaikaa!

Terveisin
Kati

Runotalo

Hei

Minulle kortit avautuvat ja kertovat helposti. Se mitä ne sanovat, muuttuu siihen tilanteeseen sopivaksi. Kun aamulla sen kortin otan, en ajattele, että tää ei nyt sovi tai aukene ja että vaihdan toiseen, vaan kun se siihen tuli, se on se kortti, joka on tarkoitettu siihen päivään ja sen kortin ajatuksin tarkastelen asioita. En hae mukavampaa viestiä, vaan päivä näyttäytyy sen kortin sanomana. Vai miten tuon nyt sanoisi Kortti antaa vihjeen, katso tämän läpija tämän kortin kirjoitan sinne polkukalenteriin.

Mutta jos otan voimakortin, sen valitsen pakasta tarkoituksella, esim. miten haluan, että näyn toisille☺️, mitä energiaa haluan ympärilleni. Vaikkapa eilen kun lähdin hankalampaa asiaa hoitamaan, valitsin, askeleissaan on hyvä olla. Että se siis näkyisi, kuinka mukavaa tuon onkaan olla❤️Ja itsekin tuntisin, että onpas minulla mukavat askeleet.

Helpoimmin kortin viesti avautuu, kun muotoilen sen itselleni eli minämuotoon. Tai että kääntelen sitä mielessäni, mutta en silti muuta ajatusta mikä siinä kortissa on kuten esim. tuo askeleissaan on hyvä olla, muutan: askeleissani on hyvä olla.

Sitten kun annan viestin vain painua jonnekin mieleen enkä lähde sen tarkoitusta mitenkään muuttamaan, enkä yhtään sanaa muuta, tuntuu, että silloin se meneekin oikeaan osoitteeseen eli sille sisemmälle itselle. Esim. Ja aukaisi oven, että aukaisenko oven minä vai tuliko se viesti sille sisemmälle itselle, joka aukaisee oven, ja se saa ihan uuden ulottuvuuden, siitä tulee jotain ihan maagista. Ja silloin oven avautuminen merkitsee jotain erilaista. Ja tässä kyseisessä kortissa on pioni juuri sillai osittain näkyvissä ja sekin kertoi, että kaikki ei ole tässä ja minäminä. Vaan jossain on jotain vielä piilossa ja aluillaan❤️

Eli minusta nämä kuvat ovat kauniita kuin usvaiset ajatukset, mutta ymmärrän kyllä sen, että kukka siinä kortissa kokonaan on ihana muisto jotenkin. Mutta minulle ne osaset kertoo siis jostain, mikä on, mutta ei näy joten kortin ajatuskin on on kuvan mukainen tai päinvastoin. Jossain joku tietää Sitä kohti olen menossa, joku avaa oven, ja jonkun askeleissa on hyvä olla. Ehkäpä nuo viimeiset kortit olivatkin erilaisia, ja vaikeammin avautuvia juuri siksi, että niissä on uusi ulottuvuus, joka sinulle on avautumassa ja kyllä tässä sitten perässä kaikki tullaan❤️

Näin minä näitä katselen☺️ Runo tietysti lisää kortista saamaa viestiä, että niitä on kyllä ihan hyvä katsella yhdessä. Minä niin tykkään miettiä näitä sinun runoja ja kortteja, etsiä monenlaisia merkityksiä ja tarkoituksia ja löytää joka kerta uutta ja huomata, että siksi löydän kun itse kasvan. Joskus naurattaa, että oon varsinainen runonselittäjä. Jokainen runo on iso seikkailu tällaiselle Liisalle. Kaikki rönsyää kuten tämä viesti

Vuokko

Runotalo

Hei Sari,

sain juuri uuden lakaisukalenterin. Luin pienet kortit, jotka kalenterin päällä oli, niin itkuhan siinä pääsi. En tiedä miten se on mahdollista, mutta ei ole ensimmäinen kerta, kun sinun runosi, videosi ja laulusi ovat juuri oikeita juuri siihen hetkeen, mitä elän.

Ihanaa alkaa kulkea kanssasi runopolkuja. Istun siinä tyhjällä penkillä odottamassa, joka perjantai.

Kiitos kurssilahjastakin. Kaikkea hyvää, valoa ja voimia sinulle

T: Katriina / Hämärien hetkien tuikut blogi

Runotalo

Loppukesästä törmäsin aivan ihaniin voimakortteihin ja -runoihin, Runotaloon sekä Runotalon Sariin. Jäin oikein ihmettelemään sitä, miten en aiemmin ole löytänyt Runotaloa, vaikka se on ollut olemassa ja toiminut jo vuosien ajan. Ehkäpä aika kohdallani on vasta nyt kypsä…

Sattumoisin voimakortit tulivat vastaan Facebookissa. Hetimmiten kirjoittauduin Runotalon sähköpostilistalle ja aloin saada joka perjantai viikon voimakirjeen. Kävin myös 5 päivän voimarunopolun minikurssin, jotta pääsin paremmin sisälle voimapuutarhaan.

Lakaisen omaa polkuani…

Parin viikon kuluttua sain postissa ensimmäisen Voimarunopolun lakaisupakkauksen, jonka saan jatkossa tilaukseni mukaisesti joka toinen kuukausi. Tänä digipalvelujen aikakautena on ihanaa saada oikeaa postia! Pakkaus oli niin kaunis. Sisältö käyttöohjeineen on paljon enemmän kuin osasin odottaa…

Lue lisää miten Sirpa käyttää voimarunoja ja voimakortteja >>

Sirpa Tiensuu, Voimapuu blogi

Runotalo

Moi Sari!

Aarrekartta tuli valmiiksi melkein samaan aikaan ohjeiden kanssa.
Pidän kyllä ehkä enemmän tunnelmakartastani 🙂
Kiitos kirjavinkeistä, yksi onkin tullut kirjastoon noudettavaksi.
Ja mainiota on että ohjeet ovat käytössä myöhempiä karttoja varten.
Kurssin pituus oli juuri sopiva, hyvin ehti tehdä viikon tehtävät.
Mindmap oli myös kiva tehdä, se pitää ottaa käytäntöön useammassa asiassa.

Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle näin etukäteen ja kiitokseni antoisasta aarrekarttakurssista !!

Terkuin Kirsi

Runotalo

”Lämmin kiitos aarrekarttakurssista! Se herätti paljon kauniita toiveita ja unelmia, joita en ollut uskaltanut toivoa vuosiin, ja kaikkia en ollut edes kunnolla tiedostanut. Huomasin, että on vaikeaa uskaltaa toivoa itselleen kaikkein parasta. Vielä aarrekartan valmistumisen ja kaikkien tehtävien jälkeen tajusin jättäneeni pois jotain oleellista. En ehkä ollut ollut riittävän rohkea toivomaan, että tämäkin hyvä asia voisi kuulua minulle. Kun sitten lisäsin senkin aarrekarttaan, siitä tuli entistä ihanampi. Nyt aarrekartta on vihdoin valmis ja kokonainen. Lisäksi se on kovin kaunis ja mukava katsella.”

Kaisa

Runotalo
Paulan kiitollisuuden kirja

Kiitos! Vähän suttuinen tuli, mutta toivon, että saat selvää aloittamastani kiitollisuuden kirjasta! Jatko ehkä siistimpää! Kiitos Sari!

Runopoluilla kulkija Paula

Sydämellinen kiitos Paula ♥ t. Sari

Runotalo

Hei Sari,

Kiitos suunnitteluohjeista. Tutustun niihin ihan tuota pikaa. Aloitin juuri uuden kalenterin. Se on todella hieno. Koko on parempi kuin edellinen. Nyt saa paremmin tehtyä muistiinpanoja. Nuo kangaskannet ovat myös jotenkin hienosti soinnussa kalenterin luontoaiheen kanssa. Kuvat ovat tarpeeksi isoja ja näin niihin voi syventyä oikein kunnolla. Yksi kysymys putkahti mieleeni kun selasin kalenteria. Mitä tarkoittaa tiettyjen viikkojen kohdalla se violetti kukkakuvio? Esim. Vko 6.

Terveisin

Päivi Silventoinen

Vastaus kysymykseen kukkakuvioista: Olen tehnyt ne siksi, että ei tuntunut hyvältä laittaa ison kuvan viereen toista pientä erilaista kuvaa, joka vei liiaksi huomiota ja sekoitti tunnelmaa. Nyt kuitenkin, kun kysyt asiasta, sain heti idean, että ne kuviot voisivat merkitä jotain. En vielä tiedä mitä se voisi olla, mutta anna ajatuksen hautua ja viikon 6 Polkukalenterin blogikirjoituksessa voisin kertoa jotain tuosta kuviosta tai siihen voisi liittyä joku tavoite. Olen saanut niin paljon hyviä opastuksia tämän viikon alkuun, että tämä sinun viestisi kuuluu nyt varmasti samaan sarjaan – kiitos, että kirjoitit.

Sari

Runotalo

Hyvää huomenta,

Halusin laittaa viestiä muuten vain; ostin illalla voimakorttikaupastasi voimarunokirjan nro. 3. Katsellessa sen kuvia, tuntui, että  se on minua varten väreistä lähtien. Olen pitänyt voimarunoistasi, ne vahvistavat hyviä kohtia ja korjaavat vähän rikkinäisiä kohtia minussa.

Kiitos ja mukavaa päivää!

Terveisin: Petra

Runotalo

Hei Sari,

tuhannet kiitokset kalenterimuistikirjasta. Hain sen eilen koiran kanssa kaatosateiselta lenkiltä tultuani postilaatikosta. Oli ihana yllätys, kun olit pakannut sinne pieniä ylläreitä mukaan- sydämellinen kiitos myös niistä! <3 Paketti käsinkirjoitettuine osoitteineen ja viesteineen lämmittää mieltäni- tuli tunne, että juuri minua on ajateltu rakkaudella. Uskon näin. Tarvitsin juuri tuota tunnetta, kiitos, kiitos. Itse kalenterikirja on käsittämättömän huolella koottu ja yksinkertaisesti niin K A U N I S. Juuri minun tyyliseni.

Olen isäni puolelta itsekin pohojalaanen, ja parhaillaan täällä juuri työttömänä mietin, alkaisinko sittenkin yrittäjäksi, vai mitä tekisin, joten koen sitäkin kautta iloa, että sain kalenterini juuri sinulta. Olen seurannut sinun tarinaasi, ja usein lähettänyt mielessäni sinulle voimia ja tukea- vasta nyt sain aikaiseksi lähettää nuo toivotukset tällä sähköpostilla ihan perille saakka! 🙂 Nyt alan täyttää kirjaani, varmasti se johtaa minua eteenpäin…

Toivon sinulle runsaasti valoa ja iloa elämääsi! Pieniltä tuntuvat asiat voivat muuttaa jonkun ihmisen olon surullisesta iloiseksi, voimattomasta taas voimautuneeksi… Olet siis arvokas, ja se mitä teet, on todellakin arvokasta myös.

Kaunista syksyn jatkoa,

Mialta

Runotalo

Hei Sari❤ Tulin juuri lastenlasten luota Pohjanmaalta. Ja mikä minua odotti? Sinun Voimakortti lähetys. Ilo tuntui heti, avasin varovasti, kuin lapsi paketin.. Niin kauniisti laitetut tekstit, tekijä ajattelee sydämellään tuota tehdessään..Kaikki niin kaunista. Saan voimaa todella. KIITOS! Sinulle kauniita syksyn värejä ja Siunausta..olet paljon..t.Riitta☀️

Runotalo

Hei Sari!

Tänään on juhlapäivä: sain voimarunopaketin.
Ihailin sitä pitkään. Löysin sen sisältä monenlaisia aarteita. Paketin ensimmäiset runot kertoivat minusta; korttipaketin päällä oleva kortti oli elämääni ”Musiikkini minussa tulee uudeksi.”

Kuinka raaskinkaan avata käärön, irrottaa nyörit korttien ympäriltä.

Olen täynnä hämmästystä, iloa ja lämpöä. Kiitos, kun olet tullut vahvistamaan minääni ja auttamaan matkalla onnellisuuteen.

Olet enkeli.
Terv. Anne

Runotalo
Raijan päiväni sivu ja voimakortti

Uusi päivä. Olen niin positiivisesti  jumiutunut tähän aamurutiiniin. Pyöräytän  ensin vihermehuni  ja sit istahtahdan  sohvalleni  hiljaisuuteen voimakorttien ja tämän itsetehdyn voimakirjan kanssa. Usein luen viel jonkun pitkistä runoistasi.  Otan kortin myös  joka viikon alussa ja kuukauden myös.  Vinkkisi mukaan. Niin kauan aamuhetki kestää, että kortti avautuu minulle. Yritän olla hätäilemättä.  En osaa olla enää ilman tätä. Käden jälki on hyvin erilainen tuntemusten ja tilanteen mukaan. Se tuo suunnan päivälle ja tulevalle.

Niinkuin töissäkin piti olla punainen lanka niin ”pitää”  olla nytkin kun olen töistä pois, muuten vain ajelehdin enkä saa mistään mitään otetta. Tämä on myös päiväkirjani. Eilisestä kun ei paljon muuten muista. Lisäilen tähän sit pieniä kuvia ja tekstejä, jotka sopivat aiheeseen. Jälkikäteen palaan usein tämän kirjan sivulle.

Raija

Runotalo

Kiitos Sari

Taas ihana lähetys matkasi tänne Ii:ihin reilut kaksi viikkoa sitten.
En voi kuin ihmetellä kuinka osuvia kortteja olit minulle valikoinut.
Paketista pölähti myös aimo annos enkelipölyä ja iloa:)

Kiitos ja kaunista syksyä Sinulle Sari poluillasi!

Terveisin Tiina

Runotalo

MetsäMarjo lähetti uusimman voimakorttipolkunsa: Voit kulkea polulle tästä >>

Runotalo
Voimarannekoru Mirjalta
Voimarannekoru ja yllätyskirje Mirjalta

Mirjalta tuli postissa yllätys: ihana kirje ja voimarannekoru, jonka hän on itse huovuttanut ♥

Runotalo
Raijan voimakorttihetki ystävän kanssa

Tärkeitä hetkiä. Johdattelen ystäviäni voimakorttiesi  kautta syvempään tutkiskeluun.

Raija

Runotalo
Kanoottiretken muisto Raijalta ja Marjolta

Hieno muisto kanoottiretkipäivästä Raijalta ja Marjolta ♥

Runotalo

Minulle tuo missä itku on lähellä sydäntä on niin rakas. Kortti on koko ajan mukana lompakossa ja taustakuvana. Pitkään mietin, että raskinko ostaa muistikirjan ja niin vaan raskin. Ja se on ihana❤ luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa.

Toistaiseksi olen vain silitellyt kirjaa ja nyt tilasin myös voimakorttioppaan ihan muistikirjaa varten.

Olen niin onnekas kun löysin voimapuutarhan.

Kiitos että olet.

Ukkosmyräkkä terveisin

Terhi

Runotalo
Sofian bussikortin voimakortti Ihana matka

Pidän aina yhtä voimakorttia myös mun bussikorttikotelossa. Ne mahtuu siihen juuri! Aina kun laitan kortin lukijaan niin näen sen kortin ja siitä tulee ajatus jota voi sitten vaikka pohtia bussimatkalla, jos tuntuu siltä.

Sofia

Runotalo

* Kulje päivissäsi kuin kulkisit ikiaikaisessa sadussa *

**
Kolme, neljä?..vuotta sitten liityin sähköpostituslistallesi.
Siitä saakka jokainen viesti on puhutellut minua syvästi !
Viimeisin kuva/runokollaasi..
Kuin ihmeen kaupalla..olen juuri tänään menossa katsomaan ystävääni joka taistelee rintasyövän kanssa.

Elämä on ihmeellistä.
Opettelen yhä uudelleen ja uudelleen nauttimaan tästä kaikesta..
pelosta ja ahdistuksesta huolimatta.

Kiitos Sinulle näistä
Teet
Uskomattoman Kaunista työtä!!!!!
Kaikkea kaunista viikonloppuusi, koko elämääsi!

Ystävällisin terveisin
Annika

Runotalo

Hei Sari,

Kortit saapuivat tänään ja voi miten ihana se rullalla ollut runo onkaan ❤ Sopii täydellisesti juuri tähän hetkeen, kuten pakan päällä oleva korttikin. Se, joka sai minut pakan tilaamaan.

Kiitos sinulle ja ihanaa päivää!

T. Johanna

♥ oman voimakorttipakkasi voit tilata täältä >>
♥ miten valitset itsellesi sopivimman voimakorttipakan – katso tästä >>

Runotalo
Runopolkujen lakaisupakkaus eli keräilyvoimakortit

Hei. Kiitos ♥ ja ole hyvä. Tässä ajatuksiani korttien käytöstä: Aamulla kun herään, valmistan itselleni aamujuoman. Sitä hörppäillessä otan intuitiolla itselleni päivän voimakortin. Tykkään olla ihan hiljaisuudessa. Mietin aina, mitä se tänään haluaa minulle sanoa/ opettaa. Kirjoitan kortin tekstin ja siitä heräävän ajatelmani voimakorttipäiväkirjaani.

Jotkut, samat  kortit tulevat monta kertaa. Joka kerta niillä on jokin uusi sanoma ja niitä on mielenkiintoista lukea myös jälkikäteen. Kaikkein useimmin on tullut kortti: olet helmenä helmien joukossa. Siitä onkin tullut yksi suosikkikorteistani.  Joskus kun on ikävä olotila, saatan ottaa kortin. Se kummasti saa ajatukset muualle ja saattaa antaa ihan konkreettisen helpotuksen ja toisenlaisen tavan ajatella.

Kortit ja päiväkirja kulkevat mukanani myös reissussa. Voimakortti on todella hyvä aloitus päivälle. Se antaa positiivista energiaa.

Raija

♥  Runopolkujen lakaisupakkaus tulee automaattisesti kirjepostina joka toinen kuukausi. Paketissa on aina 10 uusinta voimakorttia ja 10 voimarunoa.

Runotalo

Hei.

Kiitos itkettävän ihanasta paketista. Varovaisesti kun avasin pakettia, niin ensimmäinen kortti oli taas niin tähän hetkeen. Ja kiitos runoista. Sinulla on kyky kertoa asioita minun sielustani.
Haikea itku pääsi jo ensimmäisen kortin kohdalla.
Kiitos!

Kevät Terveisin
Terhi

♥  Runopolkujen lakaisupakkaus tulee automaattisesti kirjepostina joka toinen kuukausi.

Runotalo
Valossa - kuvan otti Tipsu

Hei.

Kirjoitan vaan kertoakseni, että..

Suuri kiitos Sinulle joka perjantaisesta soihdun tuomisesta ja valon levittämisestä!

Voimakirjeesi on kuin viilentävä tuulahdus tuskaisen otsalla tai lämmin huopa viluisen hartijoilla.

Kiitos!

🙂

tipsu

Runotalo
voimakortit Marjo
Runotalo

Viime viikon myrskyissä otin kortit tuekseni. Pirkkalan kartan päällä korteilla oli minulle viestittävää … Huh, miten taas osuikin

Kaikella on aikansa

Ympärilläni on valtainen joukkio auttajia

Luon todellisuutta joka hetki

He olivat yhtä ja yhteys oli tärkeä

Kristallini …..aivan ihan kortti. Puhuttelee erityisesti tässä hetkessä ja tulee korttipakasta usein. Rauhan ja turvantilani <3  = Kristallini

KIITOS Sari näistä <3

MetsäMarjo

PS Tästä MetsäMarjon kanssa voimakorttipolulle >>

Runotalo

Hei!

Kiitos paketista.

En ole kuunaan saanut mitään noin ihanaa pakettia tilattuani jotakin.
Pakettia josta paljastui yksi toisensa jälkeen ihania yksityiskohtia.
Aivan liikutuin ihastuksesta.

Kiitos oikein paljon❤

Kiitos aivan ihanasta paketista, missä voimakortit niin kauniisti pakattuna❤voimarunosta❤ kaikki oli niin kaunista
Omia voimakorttia lueskelin ja itku tuli yht äkkiä… itkin jonkun aikaa ja pidin korttiani kädessä, katselin ja lueskelin… sitten rauha.
Laitoin ystäväni voimakortit postiin ja tiedän, että hän tykästyy niihin… kovasti.
Rentouttavaa viikonloppua ja KIITOS sinulle kaikesta hyvästä mitä olet välittänyt minulle❤

Marjoriitta

***

Sydämellinen Kiitos paketista.
Kaikki toimi huippuhyvin
Tämä on niin uskomatonta, kunpa osaisin
pukea sanoiksi sen mitä tunnen.
Tekisi mieli itkeä, mutta ehkä kyynel etsii
reittiään…. tuo ”Pieni nainen ” huh, huh
Tämä on varmasti niin Sinun juttusi, että.
Paketti… Kaikki kortit, viestit, henkilökohtaiset
pakat miten olet rakentanut… upeeta.
Jokainen kieputettu naru ja miten se on solmittu,
ihanaa.

Sydämellinen Kiitos Sinulle Sari.
Ihanaa, että olet olemassa

Tarja

***

Kiitos voimakorttilähetyksestä. Avasin oman pakkani ja yllätyin todella, kun näin millaisen runon olit minulle valinnut. Runo oli kuin suora kuvaus elämästäni ja huima juttu on se että ajattelen paljolti samalla tavalla kuin mitä runossa kerrotaan. Heinällä on ollut yksinäinen elämä 

Ihme juttu  ja voimakortit, jotka olet minulle valinnut ovat myös erikoiset ja hyvin minulle sopivat. Tulen varmasti käyttämään niitä paljon. Sisareni tulee myös yllättymään todella iloisesti saadessaan oman pakkansa.

Kiitos vielä todella paljon!

Ystävällisin terveisin 

Kati

Runotalo