viestejä runopoluilta

Lähetä julkaistavaksi sähköpostitse palautetta Runotaloon, kuviasi voimakorttien ja voimarunojen käytöstä tai muita kokemuksiasi runopoluiltasi ♥ Lisää viestiin teksti: Julkaistavaksi ja kerro julkaisenko etunimelläsi vai koko nimelläsi. Lisään viestisi tälle sivulle. Kiitos viesteistä ♥

Runotalo

Moi Sari!

Aarrekartta tuli valmiiksi melkein samaan aikaan ohjeiden kanssa.
Pidän kyllä ehkä enemmän tunnelmakartastani 🙂
Kiitos kirjavinkeistä, yksi onkin tullut kirjastoon noudettavaksi.
Ja mainiota on että ohjeet ovat käytössä myöhempiä karttoja varten.
Kurssin pituus oli juuri sopiva, hyvin ehti tehdä viikon tehtävät.
Mindmap oli myös kiva tehdä, se pitää ottaa käytäntöön useammassa asiassa.

Oikein hyvää ystävänpäivää sinulle näin etukäteen ja kiitokseni antoisasta aarrekarttakurssista !!

Terkuin Kirsi

Runotalo

”Lämmin kiitos aarrekarttakurssista! Se herätti paljon kauniita toiveita ja unelmia, joita en ollut uskaltanut toivoa vuosiin, ja kaikkia en ollut edes kunnolla tiedostanut. Huomasin, että on vaikeaa uskaltaa toivoa itselleen kaikkein parasta. Vielä aarrekartan valmistumisen ja kaikkien tehtävien jälkeen tajusin jättäneeni pois jotain oleellista. En ehkä ollut ollut riittävän rohkea toivomaan, että tämäkin hyvä asia voisi kuulua minulle. Kun sitten lisäsin senkin aarrekarttaan, siitä tuli entistä ihanampi. Nyt aarrekartta on vihdoin valmis ja kokonainen. Lisäksi se on kovin kaunis ja mukava katsella.”

Kaisa

Runotalo
Paulan kiitollisuuden kirja

Kiitos! Vähän suttuinen tuli, mutta toivon, että saat selvää aloittamastani kiitollisuuden kirjasta! Jatko ehkä siistimpää! Kiitos Sari! 💞

Runopoluilla kulkija Paula

Sydämellinen kiitos Paula ♥ t. Sari

Runotalo

Hei Sari,

Kiitos suunnitteluohjeista. Tutustun niihin ihan tuota pikaa. Aloitin juuri uuden kalenterin. Se on todella hieno. Koko on parempi kuin edellinen. Nyt saa paremmin tehtyä muistiinpanoja. Nuo kangaskannet ovat myös jotenkin hienosti soinnussa kalenterin luontoaiheen kanssa. Kuvat ovat tarpeeksi isoja ja näin niihin voi syventyä oikein kunnolla. Yksi kysymys putkahti mieleeni kun selasin kalenteria. Mitä tarkoittaa tiettyjen viikkojen kohdalla se violetti kukkakuvio? Esim. Vko 6.

Terveisin

Päivi Silventoinen

Vastaus kysymykseen kukkakuvioista: Olen tehnyt ne siksi, että ei tuntunut hyvältä laittaa ison kuvan viereen toista pientä erilaista kuvaa, joka vei liiaksi huomiota ja sekoitti tunnelmaa. Nyt kuitenkin, kun kysyt asiasta, sain heti idean, että ne kuviot voisivat merkitä jotain. En vielä tiedä mitä se voisi olla, mutta anna ajatuksen hautua ja viikon 6 Polkukalenterin blogikirjoituksessa voisin kertoa jotain tuosta kuviosta tai siihen voisi liittyä joku tavoite. Olen saanut niin paljon hyviä opastuksia tämän viikon alkuun, että tämä sinun viestisi kuuluu nyt varmasti samaan sarjaan – kiitos, että kirjoitit.

Sari

Runotalo

Hyvää huomenta,

Halusin laittaa viestiä muuten vain; ostin illalla voimakorttikaupastasi voimarunokirjan nro. 3. Katsellessa sen kuvia, tuntui, että  se on minua varten väreistä lähtien. Olen pitänyt voimarunoistasi, ne vahvistavat hyviä kohtia ja korjaavat vähän rikkinäisiä kohtia minussa.

Kiitos ja mukavaa päivää!

Terveisin: Petra

Runotalo

Hei Sari,

tuhannet kiitokset kalenterimuistikirjasta. Hain sen eilen koiran kanssa kaatosateiselta lenkiltä tultuani postilaatikosta. Oli ihana yllätys, kun olit pakannut sinne pieniä ylläreitä mukaan- sydämellinen kiitos myös niistä! <3 Paketti käsinkirjoitettuine osoitteineen ja viesteineen lämmittää mieltäni- tuli tunne, että juuri minua on ajateltu rakkaudella. Uskon näin. Tarvitsin juuri tuota tunnetta, kiitos, kiitos. Itse kalenterikirja on käsittämättömän huolella koottu ja yksinkertaisesti niin K A U N I S. Juuri minun tyyliseni.

Olen isäni puolelta itsekin pohojalaanen, ja parhaillaan täällä juuri työttömänä mietin, alkaisinko sittenkin yrittäjäksi, vai mitä tekisin, joten koen sitäkin kautta iloa, että sain kalenterini juuri sinulta. Olen seurannut sinun tarinaasi, ja usein lähettänyt mielessäni sinulle voimia ja tukea- vasta nyt sain aikaiseksi lähettää nuo toivotukset tällä sähköpostilla ihan perille saakka! 🙂 Nyt alan täyttää kirjaani, varmasti se johtaa minua eteenpäin…

Toivon sinulle runsaasti valoa ja iloa elämääsi! Pieniltä tuntuvat asiat voivat muuttaa jonkun ihmisen olon surullisesta iloiseksi, voimattomasta taas voimautuneeksi… Olet siis arvokas, ja se mitä teet, on todellakin arvokasta myös.

Kaunista syksyn jatkoa,

Mialta

Runotalo

Hei Sari❤ Tulin juuri lastenlasten luota Pohjanmaalta. Ja mikä minua odotti? Sinun Voimakortti lähetys. Ilo tuntui heti, avasin varovasti, kuin lapsi paketin.. Niin kauniisti laitetut tekstit, tekijä ajattelee sydämellään tuota tehdessään..Kaikki niin kaunista. Saan voimaa todella. KIITOS! Sinulle kauniita syksyn värejä ja Siunausta..olet paljon🙏🍃..t.Riitta☀️🎶

Runotalo

Hei Sari!

Tänään on juhlapäivä: sain voimarunopaketin.
Ihailin sitä pitkään. Löysin sen sisältä monenlaisia aarteita. Paketin ensimmäiset runot kertoivat minusta; korttipaketin päällä oleva kortti oli elämääni ”Musiikkini minussa tulee uudeksi.”

Kuinka raaskinkaan avata käärön, irrottaa nyörit korttien ympäriltä.

Olen täynnä hämmästystä, iloa ja lämpöä. Kiitos, kun olet tullut vahvistamaan minääni ja auttamaan matkalla onnellisuuteen.

Olet enkeli.
Terv. Anne

Runotalo
Raijan päiväni sivu ja voimakortti

Uusi päivä. Olen niin positiivisesti  jumiutunut tähän aamurutiiniin. Pyöräytän  ensin vihermehuni  ja sit istahtahdan  sohvalleni  hiljaisuuteen voimakorttien ja tämän itsetehdyn voimakirjan kanssa. Usein luen viel jonkun pitkistä runoistasi.  Otan kortin myös  joka viikon alussa ja kuukauden myös.  Vinkkisi mukaan. Niin kauan aamuhetki kestää, että kortti avautuu minulle. Yritän olla hätäilemättä.  En osaa olla enää ilman tätä. Käden jälki on hyvin erilainen tuntemusten ja tilanteen mukaan. Se tuo suunnan päivälle ja tulevalle. Niinkuin töissäkin piti olla punainen lanka niin ”pitää”  olla nytkin kun olen töistä pois, muuten vain ajelehdin enkä saa mistään mitään otetta. Tämä on myös päiväkirjani. Eilisestä kun ei paljon muuten muista. Lisäilen tähän sit pieniä kuvia ja tekstejä, jotka sopivat aiheeseen. Jälkikäteen palaan usein tämän kirjan sivulle.

Raija

Runotalo

Kiitos Sari

Taas ihana lähetys matkasi tänne Ii:ihin reilut kaksi viikkoa sitten.
En voi kuin ihmetellä kuinka osuvia kortteja olit minulle valikoinut.
Paketista pölähti myös aimo annos enkelipölyä ja iloa:)

Kiitos ja kaunista syksyä Sinulle Sari poluillasi!

Terveisin Tiina

Runotalo

MetsäMarjo lähetti uusimman voimakorttipolkunsa: Voit kulkea polulle tästä >>

Runotalo
Voimarannekoru Mirjalta
Voimarannekoru ja yllätyskirje Mirjalta

Mirjalta tuli postissa yllätys: ihana kirje ja voimarannekoru, jonka hän on itse huovuttanut ♥

Runotalo
Raijan voimakorttihetki ystävän kanssa

Tärkeitä hetkiä. Johdattelen ystäviäni voimakorttiesi  kautta syvempään tutkiskeluun.

Raija

Runotalo
Kanoottiretken muisto Raijalta ja Marjolta

Hieno muisto kanoottiretkipäivästä Raijalta ja Marjolta ♥

Runotalo

Minulle tuo missä itku on lähellä sydäntä on niin rakas. Kortti on koko ajan mukana lompakossa ja taustakuvana. Pitkään mietin, että raskinko ostaa muistikirjan ja niin vaan raskin. Ja se on ihana❤ luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa.

Toistaiseksi olen vain silitellyt kirjaa ja nyt tilasin myös voimakorttioppaan ihan muistikirjaa varten.

Olen niin onnekas kun löysin voimapuutarhan.

Kiitos että olet.

Ukkosmyräkkä terveisin

Terhi

Runotalo
Sofian bussikortin voimakortti Ihana matka

Pidän aina yhtä voimakorttia myös mun bussikorttikotelossa. Ne mahtuu siihen juuri! Aina kun laitan kortin lukijaan niin näen sen kortin ja siitä tulee ajatus jota voi sitten vaikka pohtia bussimatkalla, jos tuntuu siltä.

Sofia

Runotalo

* Kulje päivissäsi kuin kulkisit ikiaikaisessa sadussa *

**
Kolme, neljä?..vuotta sitten liityin sähköpostituslistallesi.
Siitä saakka jokainen viesti on puhutellut minua syvästi !
Viimeisin kuva/runokollaasi..
Kuin ihmeen kaupalla..olen juuri tänään menossa katsomaan ystävääni joka taistelee rintasyövän kanssa.

Elämä on ihmeellistä.
Opettelen yhä uudelleen ja uudelleen nauttimaan tästä kaikesta..
pelosta ja ahdistuksesta huolimatta.

Kiitos Sinulle näistä🙏
Teet
Uskomattoman Kaunista työtä!!!!!
Kaikkea kaunista viikonloppuusi, koko elämääsi!

Ystävällisin terveisin
Annika

Runotalo

Hei Sari,

Kortit saapuivat tänään ja voi miten ihana se rullalla ollut runo onkaan ❤ Sopii täydellisesti juuri tähän hetkeen, kuten pakan päällä oleva korttikin. Se, joka sai minut pakan tilaamaan.

Kiitos sinulle ja ihanaa päivää!

T. Johanna

♥ oman voimakorttipakkasi voit tilata täältä >>
♥ miten valitset itsellesi sopivimman voimakorttipakan – katso tästä >>

Runotalo
Runopolkujen lakaisupakkaus eli keräilyvoimakortit

Hei. Kiitos ♥ ja ole hyvä. Tässä ajatuksiani korttien käytöstä: Aamulla kun herään, valmistan itselleni aamujuoman. Sitä hörppäillessä otan intuitiolla itselleni päivän voimakortin. Tykkään olla ihan hiljaisuudessa. Mietin aina, mitä se tänään haluaa minulle sanoa/ opettaa. Kirjoitan kortin tekstin ja siitä heräävän ajatelmani voimakorttipäiväkirjaani. Jotkut, samat  kortit tulevat monta kertaa. Joka kerta niillä on jokin uusi sanoma ja niitä on mielenkiintoista lukea myös jälkikäteen. Kaikkein useimmin on tullut kortti: olet helmenä helmien joukossa. Siitä onkin tullut yksi suosikkikorteistani.  Joskus kun on ikävä olotila, saatan ottaa kortin. Se kummasti saa ajatukset muualle ja saattaa antaa ihan konkreettisen helpotuksen ja toisenlaisen tavan ajatella. Kortit ja päiväkirja kulkevat mukanani myös reissussa. Voimakortti on todella hyvä aloitus päivälle. Se antaa positiivista energiaa.

Raija

♥  Runopolkujen lakaisupakkaus tulee automaattisesti kirjepostina joka toinen kuukausi. Paketissa on aina 10 uusinta voimakorttia ja 10 voimarunoa.

Runotalo

Hei.

Kiitos itkettävän ihanasta paketista. Varovaisesti kun avasin pakettia, niin ensimmäinen kortti oli taas niin tähän hetkeen. Ja kiitos runoista. Sinulla on kyky kertoa asioita minun sielustani.
Haikea itku pääsi jo ensimmäisen kortin kohdalla.
Kiitos!

Kevät Terveisin
Terhi

♥  Runopolkujen lakaisupakkaus tulee automaattisesti kirjepostina joka toinen kuukausi.

Runotalo
Valossa - kuvan otti Tipsu

Hei.

Kirjoitan vaan kertoakseni, että..

Suuri kiitos Sinulle joka perjantaisesta soihdun tuomisesta ja valon levittämisestä!

Voimakirjeesi on kuin viilentävä tuulahdus tuskaisen otsalla tai lämmin huopa viluisen hartijoilla.

Kiitos!

🙂

tipsu

Runotalo
voimakortit Marjo
Runotalo

Viime viikon myrskyissä otin kortit tuekseni. Pirkkalan kartan päällä korteilla oli minulle viestittävää … Huh, miten taas osuikin

Kaikella on aikansa

Ympärilläni on valtainen joukkio auttajia

Luon todellisuutta joka hetki

He olivat yhtä ja yhteys oli tärkeä

Kristallini …..aivan ihan kortti. Puhuttelee erityisesti tässä hetkessä ja tulee korttipakasta usein. Rauhan ja turvantilani <3  = Kristallini

KIITOS Sari näistä <3

MetsäMarjo

PS Tästä MetsäMarjon kanssa voimakorttipolulle >>

Runotalo

Hei!

Kiitos paketista.

En ole kuunaan saanut mitään noin ihanaa pakettia tilattuani jotakin.
Pakettia josta paljastui yksi toisensa jälkeen ihania yksityiskohtia.
Aivan liikutuin ihastuksesta.

Kiitos oikein paljon❤

Kiitos aivan ihanasta paketista, missä voimakortit niin kauniisti pakattuna❤voimarunosta❤ kaikki oli niin kaunista🌼
Omia voimakorttia lueskelin ja itku tuli yht äkkiä… itkin jonkun aikaa ja pidin korttiani kädessä, katselin ja lueskelin… sitten rauha.
Laitoin ystäväni voimakortit postiin ja tiedän, että hän tykästyy niihin… kovasti.
Rentouttavaa viikonloppua ja KIITOS sinulle kaikesta hyvästä mitä olet välittänyt minulle❤

Marjoriitta

***

Sydämellinen Kiitos paketista.
Kaikki toimi huippuhyvin 💖
Tämä on niin uskomatonta, kunpa osaisin
pukea sanoiksi sen mitä tunnen.
Tekisi mieli itkeä, mutta ehkä kyynel etsii
reittiään…. tuo ”Pieni nainen ” huh, huh
Tämä on varmasti niin Sinun juttusi, että.
Paketti… Kaikki kortit, viestit, henkilökohtaiset
pakat miten olet rakentanut… upeeta.
Jokainen kieputettu naru ja miten se on solmittu,
ihanaa.

Sydämellinen Kiitos Sinulle Sari.
Ihanaa, että olet olemassa 💖💖💖

Tarja

***

Kiitos voimakorttilähetyksestä. Avasin oman pakkani ja yllätyin todella, kun näin millaisen runon olit minulle valinnut. Runo oli kuin suora kuvaus elämästäni ja huima juttu on se että ajattelen paljolti samalla tavalla kuin mitä runossa kerrotaan. Heinällä on ollut yksinäinen elämä 

Ihme juttu  ja voimakortit, jotka olet minulle valinnut ovat myös erikoiset ja hyvin minulle sopivat. Tulen varmasti käyttämään niitä paljon. Sisareni tulee myös yllättymään todella iloisesti saadessaan oman pakkansa.

Kiitos vielä todella paljon!

Ystävällisin terveisin 

Kati

Runotalo