Etusivu|Yleinen|Voimarunopolun kurssi

Voimarunopolun kurssi

49,00

Ensimmäinen voimaruno ilmestyy eteesi ja osuu kohdalleen hetkeen jota elät. Löydät runon sisältä sisimpäsi aarteita. Et ole yksin, mukanasi on matkakumppaneita. Istahdat hiljaisuuteen ja annat sanojen avautua. Ihmettelet ja uskallat toivoa, alat edetä. Näet avaimia lukkojen aukaisuun.

Näin olet voimarunopolullasi ja joka viikko runot kertovat lisää sinusta ja puhuttelevat sinua syvästi. Nautit matkanteosta. Runopolun kulkija Petra sanoo ihanasti voimarunoista: Ne vahvistavat hyviä kohtia ja korjaavat vähän rikkinäisiä kohtia minussa.

Seuraava voimarunopolun kurssi syksyllä 2021. Ajankohta tarkentuu myöhemmin.

Tuotetunnus (SKU): vrp2021k Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

  • voimarunopolku alkaa ma 1.2. klo 18 ja päättyy 28.2.
  • saat voimarunopolun viestit maanantai-iltaisin sähköpostiisi
  • aina sunnuntai-iltaan mennessä kirjoitat sähköpostitse omat kuulumisesi viikolta ja polun aarrelöytösi jaettavaksi ryhmälle Sarin kautta. Näistä saat tarkempaa ohjeistusta kurssin ensimmäisessä viestissä, tai kysy Sarilta lisää, jos mietit onko kurssi sopiva sinulle: sari@runotalo.fi
  • jos sinulla on oma voimakorttipakka käytössä – hienoa, mutta ei ole pakollista. Oman voimakorttipakan voit hankkia täältä.

 

viestejä syksyn runopoluilta

On ollut jännittävää lukea avautuvaa voimaruno polkuamme.

Huomasin kuinka polun kulkeminen vei mukanaan kuin pienen lapsen uteliaisuus. Mitä kaikkea kaunista polkumme antoikaan. Olit siellä äitimaa, joka kutsui lasta kulkemaan turvallisesti kohti kaunista valoa. Lapsi luotti yhä enemmän polun varrelta löytyi ihania ystäviä sielun keijukaisia. Kuinka kaunis olikaan ystävien joukko äitimaan tukemana. Hän johdatti, hän rakkaudella kutsui. Lapsi näki jotain hyvin arvokasta, kaikilla keijukaisilla loisti valo se valo oli sydämen tärkein ominaisuus rakkaus. Ilman sitä polku ei olisi ehkä edennyt luottamuksen kautta. Äitimaa säteili itse kauneinta rakkautta. Se rakkaus antoi syyn jatkaa polkua ja elämä kutsui syksyn värein. Keijukaiset tunsivat syvää huolenpitoa äitimaalta.

Näin runopolku puhutteli minua. Olen uusi keijukainen. Löysin lisää rakkautta ympäriltäni sinun kauttasi Sari ja muut ryhmäläiset loivat kauniin kartan polkuun. Kompassi vei perille sielun ääni tuli nähdyksi ja kuulluksi. Aivan ihmeellinen rakkauden valo loistaa sinussa Sari. Annat meille kaikille keijukaisille siivet lentoon. On ihanaa luottaa ystäviin. Polkumme on sama, tällä hetkellä se antoi voimaa ja toivoa uskoa tulevaan.

Keiju Marjatta

Alku herätti miettimään miksi on vaikea pudottaa vanhoja taakkoja, mikä minussa estää niitä lähtemästä. Kurssi vei tutkimaan omaa vanhaa kerää, ja voisiko sen jo jättää ja aloittaa uuden. Puutarhassa myrsky kaatoi vanhan portin, uusi oli keveämpi, selkeä, ja siitä lähti uusi polku kurssilaisillekin. Päädyimme taikamaahan kurssin lopussa.

Saimme aikaan kauniita ja koskettavia runoja. Runot muodostuivat jokaisen omasta sen hetken olosta ja miten hyvin ne sitten sointuivatkaan yhteen. Erilaisista tarinoista löytyi yhteinen sävel ja yhteinen polku. Kurssi oli hyvä kokemus yhdessä olemisesta, vaikka ei toisiamme nähtykään.

Ariela Vuokko