Voimarunopoluilla kulkee tähtikukkia lakaisemassa voimarunopolkujaan

 

Ehkä olet rinnakkaisella polulla penkillä odottamassa voimarunohetkiä ja olet lakaissut jo vuosien ajan voimapuutarhaasi runopolkuja?

Ehkä olet voimapuutarhan laidalla miettimässä sopisiko voimarunopolkujen lakaisu sinulle?

Oli miten tahansa, olet sydämellisesti tervetullut yhteiselle matkalle voimapuutarhan voimarunopoluille.

Hypätään hetkeksi aikaa yhteiselle leveämmälle polulle ja lakaistaan yhdessä vahvemmin. Se on hauskempaa ja tehokkaampaa. Opitaan samalla uutta toisiltamme.

Voimarunopolulla ei etukäteen voi tarkkaan tietää mitä on tulossa, koska jokainen lakaisu polulla syntyy siinä hetkessä. Silloin on mahdollista huomata polun aarteita, jotka kiireessä usein jäävät poimimatta.

Keräännytään yhdessä voimapuutarhassa paikkaan, jonne voimakorttipakan voimaruno meidät johdattaa. Sitten lähdetään viikko kerrallaan lakaisemaan polkua, jaetaan kokemuksia, vaihdetaan kuulumisia sähköpostilla.

Runotalon Sari voimapuutarhassa toimii tähtikukkia yhdistävänä lakaisijana ja jakaa opastuksia voimakorttien voimarunojen mukaisesti sekä välittää kuulumisia löytyneistä aarteista ja kokemuksista.

Voimakorttipakastasi poimit henkilökohtaisia opastuksia, joista syntyneitä kokemuksia voit jakaa ryhmälle. (Voit osallistua ilman voimakorttejakin.)

Tarkoitus on, että tällä yhteisellä voimarunopolun matkalla tunnet sydämessäsi ja sielussasi asti liikutusta ja ihmetystä siitä, miten kaikki on hyvin tarkoituksellista. Voimarunopolulla huomaat, että kaikkea ei tarvitse tietää etukäteen vaan voit luottavaisena antaa polkujen avautua edessäsi. Muistat, että parhaat aarteet ja oivallukset ilmestyvät eteesi juuri silloin, kun et yritä yhtään mitään, olet vain siinä matkalla läsnä avoimin sydämin.

PERUSTIEDOT KURSSISTA

  • voimarunopolku alkaa ma 1.2. klo 18 ja päättyy 28.2.
  • saat voimarunopolun viestin maanantai-iltaisin sähköpostiisi
  • voit osallistua miten tahdot: Seuraa viestejä omaan tahtiisi tai ole mukana aloittaen ohjeista maanantai-iltaisin ja lakaise viikko kerrallaan yhdessä. Osallistu aktiivisemmin kirjoittamalla sunnuntai-iltaan mennessä omat kuulumiset ja polun aarrelöytösi jaettavaksi ryhmälle. (vapaaehtoista)

Voimarunopolun aloituspaikka voimapuutarhassa ja koko polun teema selviää ryhmälle aloituksessa 1.2., jolloin sekoitan voimakorttipakkaani ja poimin aloituksen voimakortin ja voimarunon. Näin kuljemme ja lakaisemme viikko kerrallaan.

Tunnet sydämessäsi, jos sinun on aika hypätä kaikkien tähtikukkien kanssa tälle yhteiselle polulle lakaisemaan yhtä matkaa, ja saamaan siitä uutta voimaa ja iloa omille poluillesi jatkoon.

Olet lämpimästi tervetullut voimarunopolulle, ilmoittaudu viimeistään 31.1.2021 tilaamalla kurssi.