Ilmainen Voimarunopolun minikurssi

Ilmainen voimarunopolun minikurssi

Voimarunopolun minikurssilla astelet Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevään maailmaan jossa ammennat itseesi 5 päivän ajan uutta luottamusta

Tilattuasi saat tervetuloa viestin sähköpostiisi. Vartin kuluessa saat ensimmäisen osion ja sen jälkeen osion vuorokauden välein 5 päivän ajan. Voit edetä omaan tahtiisi, sillä kurssiosiot säilyvät sähköpostissasi. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan omalle voimarunopolullesi ♥

PS Jos kurssiviesti jää tulematta, tarkistathan roskapostikansion. Joskus sähköpostiosoitteessa voi olla kirjoitusvirhe ja siksi viestit eivät tule, joten tilaa kurssi uudelleen. Tarvittaessa laita minulle viestiä: sari@runotalo.fi

 

Haluaisin, että kaikki runopolkujen kulkijat ja lakaisijat saisivat paremmin kiinni ideasta ja siitä kaikesta ihanasta inspiraatiosta mitä voimarunojen ja voimakorttien kautta voi löytää itselleen. Viestit antavat luottamusta ja hyvää mieltä, mutta todellisuudessa voimarunot kantavat vielä paljon enemmän näkymättömillä tasoilla. Olen monta kertaa yllättynyt niiden viisaudesta, siitä miten voimarunot löytävät oikealla hetkellä oikealle ihmiselle. Oikeastaan vastaukset ovat jokaisella itsellään valmiina ja voimarunot ovat kuin työkalu, jonka kautta vastaukset vahvistuvat ja syntyy luottamus siihen tietoon, joka on sisimmässä aina valmiina olemassa.

 

Voimarunopolun minikurssi kestää 5 päivää. Kaikki materiaali tulee sähköpostiisi ja jää käyttöösi, eli voit hyödyntää viestejä myöhemmin, jos et ehdi kaikkea katsoa 5 päivän aikana.

Voimarunopolun minikurssi  johdattaa sinut alkuun ja pidemmälle Runotalon voimapuutarhan maailmaan. Autan sinua suunnistamaan voimapuutarhan voimarunopoluille. Voit olla aivan uusi kulkija tai jo pidempään poluilla kulkenut. Jos sinulla on voimakortit, se on hienoa, mutta ei välttämätöntä. Tämä kurssi on kaikille ilmainen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari


Hei Sari,

Kerrassaan ihanan voimaannuttava minikurssi. Elän kuunnellen intuitiotani ja tämä kurssi tuli eteeni facebookissa. Tietenkin ilmottauduin tähän heti. Olen jo kuukausia kärsinyt vasemman jalan kiputilasta enkä ole pystynyt harrastamaan minulle niin rakasta patikointia luonnon helmassa. Aikoinani kirjoittelin paljonkin omaksi ilokseni tuntoja ja ajatuksia ja pieniä runoja, sitten se jäi. Nyt kurssin aikana havahduin, kuinka voimaannuttavaa onkaan kirjoittaa asioita ylös eikä vain miettiä niitä mielessään.

Huomasin ilokseni kirjoittamisen ilon suorastaan kumpuavan sydämestäni ja aion hetimiten ottaa käyttöön aamusivut, kiitollisuuden päiväkirjan ja kuvitteellisen päiväkirjan unelmaelämästäni. Niiden avulla voin tehdä omasta elämästäni itseni näköisen, luoda sisimpäni luettavaksi itselleni ja tätä kautta oman polkuni ihanaksi kulkea. Odotan innolla tilaamiani voimakortteja, niiden avulla uskon saavani juuri itselleni oikeaan hetkeen sopivia ajatuksia. Uskon myös, että piakkoin saisin selvyyden, mikä jalassani on vaivana ja pääsen taas takaisin luonnon äären – mukanani muistikirjani 🙂

Kiitos tästä kurssista, tuli erittäin tarpeeseen.

Terveisin

Kirsi

Sydämellinen Kiitos, Sari,

Voimarunopolun minikurssista 🙂
Polkusi kurssissa toi esiin sen miten pehmeästi ihmisen polun voikaan käsitellä.

Kiitos
ja Aurinkoisia Polkuja
Ystävällisesti

Hille

Hei Sari!

Kiitos ihanasta matkasta runojen maailmaan. Joka päivä sain ihmetellä miten kaikki on oikea-aikaista ja esille ottamasi teemat olivat juuri minulle kulloiseenkin hetkeen. Runojen aukikirjoittaminen avasi minulle syvempää matkaa itseeni ja antoi uutta innostusta tutkia sanoja ja runoja ylipäätään. Nostin omista luontoaiheisista ’kompassikorteista’ joka päivälle vielä kortin ja kuinka nekin tukivat matkaani.

Olen tuntenut tarvetta ilmaista luovuuttani monin eri tavoin ja tämä viiden päivän matka avasi tosiaan uutta reittiä minulle. Ennen kaikkea rohkaisi kokeilemaan ilman tavoitteita, juuri sellaista rentoutta tarvitsin luovuudelleni.

Matka oli sopivan mittainen tähän palaan. Jatkan sanojen, runojen ja tekstien polulla edelleen. Sieltä löytyy vaikka mitä mielekiintoista. Ja ne kaikki on minussa, sehän se ihanin löytö onkin.

Siis tuhannesti kiitän kurssista ja toivotan sinulle ihanaa jatkoa Rakkauden ja runojen polulla <3

terveisin

Jaana

Tämä viiden päivän voimarunopaketti oli uskomaton!! Kiitos paljon siitä. Kuvat olivat uskomattoman kauniita ja runot olivat kyllä todella sopivia minulle, uskomatonta. Täytyy joku kerta vierailla siellä runotalossa. Kaunista kevättä sinulle.

Tuija

Kiitos kurssista!

Se antoi kauniita kuvia, lempeitä ajatuksia, niitä juuri kaipaankin. Huomasin kaipaavani oman voiman keräämistä, tarvitsen uuden tavan tähän.
Aarrekartta-kurssi kiinnostaa, ehkä palaan siihen kohta…
Kiitos!

Maarit

Jos tunnet tämän Voimarunopolun minikurssin kutsuvan sinua, tule mukaan. Olet sydämellisesti tervetullut ♥