|, Oppaat|Opas – Näin käytät voimakortteja

Opas – Näin käytät voimakortteja

0,00 sis. alv 24%

Tämän oppaan avulla opit käyttämään voimakortteja monella eri tavalla ja samalla voit tutustua voimakorttien syntytarinaan. Saat oppaan ilmaiseksi sähköpostiisi. Katso tarkemmat tiedot kelaamalla sivua alaspäin.

tuotetunnus (SKU) vkopas Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

OPAS – NÄIN KÄYTÄT VOIMAKORTTEJA

 

Tämän oppaan avulla opit käyttämään voimakortteja monella eri tavalla ja samalla voit tutustua voimakorttien syntytarinaan. Syntytarinan kautta voit ymmärtää syvällisemmin voimakorttien merkityksen: Ihmeellisesti voimakorttien syntymä kertoo niiden tarkoituksesta kaikkein parhaiten. Omien todellisten unelmien tunnistaminen ja niitä kohti suunnistaminen ei ole aina helppoa. Voimakortit ovat syntyneet tuollaisen matkan kautta ja juuri siksi ne tahtovat olla tukenasi auttamassa sinua omalla unelmiesi polulla. Tarkoitus on tulla mahdollisimman rohkeasti sellaiseksi kuin todellisuudessa olet ja toteuttaa sitä tehtävää, joka on vahvana sydämessäsi.

Voimakorttien tulkintaohjeiden lisäksi oppaassa on erikseen luku muistikirjan käytöstä ja vinkkejä miten voit käyttää voimakortteja sisustuksessa. Oppaassa on 47 sivua ja paljon inspiroivia kuvia.

 

TILAA OPAS NÄIN

Tilaa opas lisäämällä se ostoskoriin normaaliin tapaan: tilattuasi ruudulle ilmestyy latauslinkki. Klikkaa latauslinkkiä ja voit tallentaa oppaan koneellesi ja halutessasi tulostaa. Latauslinkki on myös Kiitos tilauksestasi – viestissä, jonka saat sähköpostiisi.

Jos et tahdo tilata verkkokaupan kautta, voi tilata oppaan sähköpostitse laittamalla viestiä tästä, jolloin saat oppaan kahden arkipäivän kuluessa sähköpostiisi.

 

Lisätiedot

Muoto

ladattava ja tulostettava pdf, opasvihko kirjepostina

Saatat myös pitää...