||Opas – Näin käytät voimakortteja

Opas – Näin käytät voimakortteja

0,00 sis. alv 24%

Tämän ilmaisen oppaan avulla opit käyttämään voimakortteja monin eri tavoin ja tutustut voimakorttien syntytarinaan. Ihmeellisesti voimakorttien syntymä kertoo niiden tarkoituksesta.

Omien todellisten unelmien tunnistaminen ja niitä kohti suunnistaminen ei ole aina helppoa. Voimakortit ovat syntyneet tuon matkan kautta ja ne tahtovat olla tukenasi auttamassa sinua omien runopolkujesi lakaisussa – siis sisimpäsi aarteiden löytämisessä. Ole rohkeasti sellainen kuin todellisuudessa olet ja toteuta sitä tehtävää, joka on vahvana sydämessäsi.

Voimakorttien tulkintaohjeiden lisäksi oppaassa on luku muistikirjan käytöstä ja muita vinkkejä voimakorttien hyödyntämiseen. Oppaassa on 47 sivua ja paljon inspiroivia kuvia.

Tilaa opas lisäämällä se ostoskoriin normaaliin tapaan:

  • opas on tulostettava pdf, hinta 0€, joten maksettavaa ei tule. Tilattuasi ruudulle ilmestyy latauslinkki. Klikkaa latauslinkkiä ja voit tallentaa oppaan tietokoneellesi ja halutessasi tulostaa. Latauslinkki on myös Kiitos tilauksestasi – viestissä, jonka saat sähköpostiisi.

Voit tilata oppaan ilmaiseksi myös sähköpostitse laittamalla viestiä tästä, jolloin saat oppaan kahden arkipäivän kuluessa sähköpostiisi.

tuotetunnus (SKU) vkopas Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Saatat myös pitää...