|Tilaa ilmainen voimakirje
Tilaa ilmainen voimakirje2019-08-01T19:36:03+03:00

liity mukaan runopolkujen lakaisijoihin

Liity mukaan runopolkujen lakaisijoihin tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta uuden viikon voimarunon ja voimakortit. Voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen. Lisäksi saat tietoa Runotalon kaupan tuotteista, kursseista ja tapahtumista. Liity mukaan kirjottamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan ruutuun ja klikkaamalla Tilaa-nappia.

Voit halutessasi helposti perua tilauksen kirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä eikä sähköpostitietojasi luovuteta eteenpäin muille tahoille.

Olen tilannut voimakirjeesi sähköpostiini ja joka kerta olen saanut ajattelemisen aihetta ja kuinka ollakaan ne aiheet osuvat lähes poikkeuksetta nappiin = tulevat oikeaan aikaan. 🙂 Kuten enkelit! <3

Taina Sihvola

Voimakirje sähköpostiin on ihana, sen parissa vietän aina rentouttavan hetken oman itseni, ajatusteni ja tunteideni kanssa. Seuraan myös Facebookia. Nykyisessä kiireisessä maailmassa on ihana pysähtyä voimarunon tai voimakortin ääreen. Kuvat ja runot ovat niin kauniita!

Sofia K.

Hei.

Kirjoitan vaan kertoakseni, että..

Suuri kiitos Sinulle joka perjantaisesta soihdun tuomisesta ja valon levittämisestä!

Voimakirjeesi on kuin viilentävä tuulahdus tuskaisen otsalla tai lämmin huopa viluisen hartijoilla.

Kiitos!

 

Tipsu