Runotalon Sari, tervetuloa voimapuutarhaan ammentamaan uutta voimaa voimarunoista

Tervehdys, olen Runotalon Sari,

ihanaa, että olet löytänyt tänne Runotaloon ja voimapuutarhaan. Olet sydämellisesti tervetullut ♥

Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja on soljunut kauttani reilut 30 vuotta ja voimakortteja olen luonut vuodesta 2010 lähtien. Nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen Voimarunokirjeessä ja blogissa.

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki.

Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Voimarunojen ja voimakorttien kautta voit saada tukea omille runopoluillesi. Intuitio, luovuus ja luottamus vahvistuvat voimarunojen sanojen kautta. Kaikkein suurin luottamus tulee siitä, että oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua.

Säteillessäsi ympärillesi omaa onnellisuuttasi voit auttaa muita runopoluilla kulkijoita ja sitä kautta koko maailmaa. Tämä on tärkeää, koska ihmeellinen planeettamme on meillä vain lainassa ja tahdomme säilyttää kaiken kauneuden meidän jälkeemme tuleville.

Runopolkujen lakaisuterveisin

Sari

Voit lukea lisää polustani

Runotalon rakennusprojektia voit seurata Runotaloprojektin blogissa.

Tilaa ilmainen voimarunokirje
Katso uusimmat lakaisutarvikkeet