Aluksi on pelottavaa luottaa unelmiinsa

Kannoin mukanani unelmaa, joka tuntui mahdottomalta. Koko sydämestäni tahdoin auttaa ihmisiä oikeasti. Työssäni tunsin epäonnistuvani auttamisessa erityisesti kiireen ja ison koneiston sääntöjen vuoksi.

Tuntui pelottavalta aloittaa oma yritystoiminta kokopäiväisesti. Tahdoin epätoivoisesti löytää oman juttuni, jonka tunsin sydämessäni olevan valmistumassa. Kunhan olisi tarpeeksi voimia ja aikaa kehittää unelmaani.

Miten ihmeessä saisin tilanteen muuttumaan?

Pienet askeleet vahvistavat luottamusta

Keräsin rohkeuttani ikuisuuden. Huomasin, että sain pienistä onnistumisista uutta voimaa ja luottamusta. Aloin vahvistua.

Ottaessani pieniä askeleita unelmani suuntaan, polku alkoi johdattaa itsessään eteenpäin. Kaikki askeleeni eivät heti osuneet kohdalleen, mutta jokaisesta polusta sain mukaani tarpeellista oppia. Aloin ymmärtää paremmin kuka olen ja miksi olen olemassa. 

Nyt elän unelmaelämääni: Saan olla auttamassa voimarunojen ja voimakorttien kautta runopolkujen kulkijoita, jotka tahtovat vahvistua omana itsenään ja täyttää oman erityisen tarkoituksensa tässä maailmassa. Pienin askelin luomme yhdessä parempaa maailmaa. Siinä on se unelman ydin.

Runotalon Sari voimapuutarhassa

Olen iloinen, että olet löytänyt tänne Runotaloon ja voimapuutarhaan. Olet sydämellisesti tervetullut ♥

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja on soljunut kauttani reilut 30 vuotta ja voimakortteja olen luonut vuodesta 2010 lähtien. Nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa.

Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Voimarunojen ja voimakorttien kautta voit saada tukea omille runopoluillesi. Intuitio, luovuus ja luottamus vahvistuvat voimarunojen sanojen kautta. Kaikkein suurin luottamus tulee siitä, että oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi omaa onnellisuuttasi voit auttaa muita runopoluilla kulkijoita ja sitä kautta koko maailmaa. Tämä on tärkeää, koska ihmeellinen planeettamme on meillä vain lainassa ja tahdomme säilyttää kaiken kauneuden meidän jälkeemme tuleville.

Runopolkujen lakaisuterveisin

Sari

Voit lukea lisää polustani

Runotalon rakennusprojektia voit seurata Runotaloprojektin blogissa.

Joko sinulle tulee ilmainen voimakirje?

Tutustu ja tilaa täältä