Voit ladata ja katsoa oppaan tietokoneeltasi tai tulostaa oppaan heti vahvistettua tilauksesi. (Maksettavaa ei tule, koska hinta on 0€.)

Tämä opas on vuosimallia 2019, mutta uskon, että siitä voi olla edelleen hyötyä. T. Sari

Olet sydämellisesti tervetullut lakaisemaan omia Runopolkujasi tämän oppaan voimarunojen ja ohjeiden siivittämänä. Toivon, että löydät uusia hyviä ajatuksia, ideoita, luovaa voimaa sekä iloa poluillesi.

Käytä suunnitelmapohjia tukena. Anna suunnitelmien joustaa. On oltava tilaa yllätyksille, luovuudelle ja elämästä nauttimiselle. Suunnitelmien tarkoitus on tuoda elämääsi iloa. Yhdistele ohjeita ja pohjia, luo itsellesi sopiva kokonaisuus.

Runopolkujen lakaisuoppaasta löydät 12 sivua ohjeita ja inspiraatiota. Lisäksi saat 6 erilaista suunnittelupohjaa, jotka voit tulostaa tai kopioida mallin mukaan muistikirjaasi.

Opas sisältää ohjeet ja 6 erilaista suunnittelupohjaa.

Runotalossa lakaisen polkujani yhä uudelleen. Löydän uutta ja näen selkeämmin, opin ja kasvan polullani. Sitä samaa tahdon sinulle. Tahdon sydämesi täyttyvän ilosta ja liikutuksesta tehdessäsi uusia löytöjä omalla polullasi. Siis lakaistaan, lakaistaan ja taas lakaistaan. Aina tulee uutta ja enemmän näkyväksi aivan varmasti.

Löydät latauslinkin kolmesta paikasta

  • tilausvahvistuksessa tuotteen nimen alla
  • kiitos tilauksestasi viestissä, jonka saat sähköpostiisi
  • oman tilisi tiedoissa Runotalon nettisivuilla