Sain MetsäMarjolta ihanan viestin sähköpostiini. Kiitos MetsäMarjo, että sain luvan julkaista kaikki kuvat ja syvälliset ajatuksesi. Uskon, että tästä saa moni inspiraatiota lähteä omien voimakorttien kanssa luontoon kokeilemaan millaisia ajatuksia löytyy. Tässä MetsäMarjon viesti ihan sellaisena kuin se iloisesti sähköpostiini tupsahti:

Heippa Sari!
Lähetän tässä terveisiä melkein kotimetsäpolultani. Tämä polku sijaitsee noin 2km kotoa ja usein sinne Taigan kanssa lenkkeilemmekin. Polun varrelle on luotu erilaisia ”luontotaideteoksia” , joita on matkan varrella mukava ihastella.
Eilen päätin lähteä polulle ihan yksinäni. Ilman mitään suunniteltua päämäärää, reittiä, tavoitteita. Ihan vain sukeltaa metsän rauhaan…

En ajatellut edes kuvailevani… mutta toisin kävi 😛 Nyt haluan laittaa sinulle muutaman kuvan , jonka matkallani tallensin omiksi voimakuviksi. Toivottavasti näistä on iloa sinullekin.

Polun alkumetreillä valitsin intuitiivisesti pakasta ensimmäisen kortin :
Sydämeni herää …. Totta, sehän oli juuri niin. Itseni seurassa hiljaisessa kesäsateisessa metsässä kaikki aistini heräsivät …aistien, läsnäolon myötä sydämeni heräsi.

Jatkoin matkaa …katselin ympärilleni, nautin hiljaisuudesta ja pysähtelin. Saavuin ”kivipäiden” luo 😀 Nämä kivet ovat minua jo polulla usein naurattaneet. Pysähdyin, fiksailin kivikasvoja ja päätin napata pakasta taas kortin…ja voi ihmetys, pakasta tuli esiin kortti : ILO
Siinä kohdassa päätin, että pysähdyn minulle merkityksellisessä kohdissa ja otan pakasta kortin.

Tässä iloiset kiviveijarit lausuivat minulle kuorossa. ”Jaa iloa! Näytä, että iloitset. Jaettu ilo kaksin kertaistuu. Ilo tarttuu 😀 Laita kuvia Sarille <3” Ja minähän laitoin 🙂

Kivi teema jatkui…seuraavaksi törmäsin tällaiseen kivineitoon 😀 Nappasin taas intuitiivisesti pakasta kortin: Kasvan sydämeni mittoihin

Paloista= erilaisista osista, geeneistä, tapahtumista, kokemuksista, opeista, oivalluksista olen rakentunut ja kasvanut sydämeni mittoihin. Luonnon muovaama. Kun tarkemmin katsoo kivineidon yläpuolella on sydänkehikko.
Oih, kuinka kivinenkin voi näyttää onnelliselta, sydämelliseltä, pehmeältä …ja huomaa tuo niiin täysimittainen hymy <3

Seuraava ihmettelyn kohteeni oli kaunis pysäyttävä kanto. Sanoma minulle: Elämä ja kauneus ei ole loppunut vaikka puu on kaadettu. Jäljelle on jäänyt kaunis pitsireunoin ja luonnon kukin koristeltu kanto …upea luonnon taideteos. Nappasin kortin pakasta: Voin auttaa eteenpäin…
Niin… minulle tämä ehkä muistutti siitä, että jonkun vaiheen loppu voi sittenkin olla kaunis uusi alku…vaikka ei siihen kaaduttuaan/kaadettuna aina heti uskoisikaan.
Meillä kaikilla on aina mahdollisuus auttaa toinen toistamme muistuttamaan siitä…
Ja mikä tärkeintä, minä voin itsekin auttaa itseäni eteenpäin…kaikella on tarkoituksensa ja kaikessa on kauneutensa

Tällainen vanha portti löytyy polun varrelta metsän kätköistä. Mikä on portin tarina, se olisi kiva tietää. Salaperäinen yksinäinen portti johtaa jonnekin…mihin?
Pysähdyin tähän salaperäiseen paikkaan ja pakasta tuli esiin kortti
Ympärilläni valtava joukko auttajia

Hmmm…erityisen puhutteleva kortti. Piikkilanka kuvastaa minulle, ehkä sitä omaa sisäistä piikkilankaani. Aina ei ole helppoa nähdä auttajia ympärillä ja joskus jokin piikkilanka (vastustus) estää päästämästä auttajia lähelle. Tarvitsevuuden myöntäminen ei pärjääjälle ole helppoa.
Lohduttaa tieto, että luottoauttajia on, piikkilangasta huolimatta, Portti on pystyssä!

Vanamo on jostakin syystä lempparikukkani. Kaunis, hentovartinen, hempeä…jotenkin niin herkän kaunis.
Pysähdyin ihastelemaan ja kuvaamaan Vanamoita , jotka ”soittelivat” minulle kellojaan sammaleisen kiven päällä. Oih, miten osuva kortti tuli taas pakasta.
Miten kauniisti tuo hento Vanamo sulautuu korttiin 🙂

Vanamon tarkoitus on loistaa ja
soittaa meille hempeyttä, kauneutta, herkkyyttä . Uusi alku nousee vihreänä, ylväänä sammaleesta… tarkoituksensa silläkin.

Kaikilla meillä on tarkoituksemme …

Vielä pari kuvaa …. ihailin korkealle kivelle rohkeasti juurtuneita pieniä kuusen taimia. En voinut uskoa, kun intuitiivisesti otin tässä kohtaa kortin ja pakasta tuli kortti LUOTTAMUS

Voi miten nuo kuusen taimet luottavat ja uskovat elämään ja omaan voimaansa. Korkealle ovat asettuneet, ehkä ajatuksena olla mahdollisimman lähellä aurinkoa, lämpöä ja valoa…tuettuna. Kun saa valoa ja lämpöä osakseen, uskaltaa vaikka mitä 😀 Uskaltaa olla luova, rohkea, luottavainen.

(Kivi oli noin 2m korkea. Juuri ja juuri yletyin laittamaan kortin kivelle :D)

Viimeinen kortti tuli muhkuraisen, sammaloituneen, kiemuraisen, ajan platinoiman juurakon kohdalla. MIELENI KAUTTA OPIN
Totta, niin on ”päässyt” käymään ja olen siitä iloinen 🙂 Paljon olen oivaltanut ja ehkä tai kyllä muuttunutkin.

Minun muhkurainen, kiemurainen, hieman sammaloitunut, ainutlaatuinen , ihmeellinen mieleni 😀 Juurakko loi kauniit kehykset merkitykselliselle kortille. Tämä kortti on astunut esiin voimakorttipakasta monta kertaa tänä kesänä 😀 Tiedän kyllä miksi 🙂

Tällaisia kuvia eiliseltä retkeltä 🙂 Kiitos vinkistä ottaa kortit retkelle mukaan ja kiitollinen olen voimasta ja ilosta

Merkityksellinen Sari <3

Valoa ja iloa kesäpäiviisi

Terv. MetsäMarjo

Kiitos ihana MetsäMarjo 🙂 Tuntuu hyvältä saada apua voimakorttien käyttömahdollisuuksien esille tuomiseen, sillä välillä olen itse niin uppoutuneena pelkästään tässä voimakorttien luomistyössä. Minulle saa mielellään kertoa kuulumisia ja lähettää kuvia siitä miten voimakortit ovat antaneet voimaa ja hyviä ajatuksia.