|, Voimakortit|Miten valitset itsellesi sopivimman voimakorttipakan?
voimarunopolku - 10 voimarunoa ja voimakorttia

Miten valitset itsellesi sopivimman voimakorttipakan?

Voit valita itsellesi sopivimman voimakorttipakan vastaamalla alla oleviin kysymyksiin.

 

Vaihtoehto, joka saa sinulta paljon kyllä-vastauksia on sopivin.


 

Voimarunopolku – 10 voimarunoa ja 10 voimakorttia

 1. Tahdot saada säännöllisesti toistuvan voimakortti/voimarunolähetyksen automaattisesti kahden kuukauden välein?
 2. Tahdot kerätä oman monipuolisen voimakorttipakan/kokoelman käyttöösi etkä tahdo jäädä ilman ainuttakaan julkaistua voimakorttia ja voimarunoa?
 3. Tahdot saada aina uusia ja erilaisia voimakortteja?
 4. Tahdot hankkia voimakortit ja voimarunot kaikkein edullisimpaan hintaan?
 5. 10 voimakorttia ja 10 voimarunoa kahdeksi kuukaudeksi, ota intuitiollasi yksi voimakortti ja voimaruno viikossa kuulostaa sinusta hyvältä?

Tilaa täältä uusin Voimarunopolku kestotilauksena >> / Voimarunopolku kertapakkauksena >>


 

Henkilökohtaiset voimakortit ja voimaruno

 1. Tahdot saada henkilökohtaista opastusta omalle polullesi tähän hetkeesi?
 2. Tahdot saada juuri sinulle intuitiivisesti ajan kanssa valitut voimakortit ja henkilökohtainen voimarunon?
 3. Tahdot täydentää voimakorttipakkaasi uudella tilauksella silloin, kun tunnet siihen tarvetta?
 4. Pakassa voi joskus olla samoja voimakortteja kuin aiemmin tilaamissasi (vahvistaa kyseisen kortin viestiä sinulle) ja tämä on ok?
 5. Kortit saattavat tuoksua hieman suitsukkeelta, sillä luomisen hetkessä poltan suitsuketta keskittyessäni / tuoksu on ok?
 6. Tarvitset ystävällesi erityisen koskettavan lahjan, joka on luotu juuri hänelle?
 7. Olet valmis maksamaan hieman enemmän voimakorttipakasta?
 8. Sinusta on kätevää tilata samalla kerralla henkilökohtaiset voimakortit itsellesi ja ystävällesi hieman edullisemmin?

Tilaa täältä Henkilökohtaiset voimakortit 10 kpl >> / Hk-voimakortit 20 kpl >> / Sinulle ja ystävällesi edullisemmin >>


tilaa ilmainen voimakirje

Saat joka perjantai-ilta sähköpostiisi uuden voimarunon ja voimakortit. Voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen. Lisäksi saat tietoa Voimakorttikaupan tuotteista sekä Runotalon kuulumisia. Jos tahdot voimakirjeen, kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan ruutuun ja klikkaa ”Tilaa”.

Voit halutessasi helposti perua tilauksen kirjeen lopussa olevasta peruutuslinkistä eikä sähköpostitietojasi luovuteta eteenpäin muille tahoille.

* vaaditut tiedot

Katso edelliset voimakirjeet.

 
 
 

 

 

Olen tilannut voimakirjeesi sähköpostiini ja joka kerta olen saanut ajattelemisen aihetta ja kuinka ollakaan ne aiheet osuvat lähes poikkeuksetta nappiin = tulevat oikeaan aikaan. :-)Kuten enkelit! <3 / kommentoi Taina Sihvola Runotalon blogissa

 

Voimakirje sähköpostiin on ihana, sen parissa vietän aina rentouttavan hetken oman itseni, ajatusteni ja tunteideni kanssa. Seuraan myös Facebookia. Nykyisessä kiireisessä maailmassa on ihana pysähtyä voimarunon tai voimakortin ääreen. Kuvat ja runot ovat niin kauniita! / kommentoi Sofia K. Runotalon blogissa

 
2019-01-15T18:47:35+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti