voimakortti Virtaan mukana

VIRTAAN MUKANA KOEN TÄYDESTI

Saapuiko ihmisiä paikalle

Kyllä
muutamia unimaailman ihmisiä oli mukana
seuraamassa aukion tapahtumia hieman kauempaa

Jokainen eläin otti kulauksen
sinisestä maljasta
joi hartaasti kirkasta vettä
joka oli puhdistunut valolla

ihmisillekin
malja kierrätettiin ja ojennettiin
jokainen tunsi miten vahvuus virtasi
miten kuutamokin otti kulaukseen osaa
ja kaikki tunsivat
että maailma oli tasapainossa
tuossa hetkessä

nollaus unimaailmassa

Unimaailma on siitä hieno paikka, että siellä käydessä kaikki murheet hetkeksi nollaantuvat. Kun palaa aamulla takaisin, voi aloittaa joka kerta puhtaasti alusta. Voi heti herätessä järjestää ajatuksensa hyvälle mallille: ajatella hetken miten hyvä ja ihmeellinen päivä tulee olemaan. Aamulla on hyvä edetä rauhallisesti – ainakin ensimmäiset minuutit.

Yöllisten unimatkojen jälkeen maailma on tasapainossa. Uusi alku, hieno mahdollisuus on edessä.

Ei ollut hätää
asiat olivat järjestymässä ja järjestyksessä
siinä kohdin jokainen missä pitääkin
mikään ei voisi mennä väärin
sillä maailman eläimet olivat yhdistäneet
suuret ja kirkkaat sydämensä yhdeksi

kaiken tarkoituksellisuus

Päivässä voi virrata mukavasti ja rennosti nauttien. Voit valita, miten asennoidut pakollisia tehtäviä ja tapahtumia kohtaan. Mitä enemmän odotat hyviä asioita, sitä enemmän niitä alkaa virrata todeksi eteesi.

Elämä voi olla iloinen ja ihmeellinen seikkailu: kerää asioita, jotka ovat merkkejä siitä, että olet oikealla polulla. Voit kirjoittaa muistiin kaikki hyvät pienet tapahtumat ja palata ihastelemaan niitä myöhemmin. Jos vastaasi tulee jotain epämiellyttävää, yritä löytää siitä edes pieni positiivinen puoli. Luota kaikkien asioiden suhteen siihen, että niillä on jokin suurempi tarkoitus, että olet aina juuri siinä missä pitääkin. Epäonnistumisen hetkissäkin on kultareunansa, oppi ja näkemys, jonka saat mukaasi.

Voima
vahvuus
luovuus
viisaus
hetki
täyttymys
todellisuus
unimaailma

kaikki on luonnossa
ja olet osa sitä
olet osa kaikkea
virtaa mukana
ole siinä hetkessä missä olet
koe täydesti

anna soljua

Hyvässä olossa on mukava ominaisuus: se kasvattaa itse itseään ja kertaantuu. Se kertaantuu sinussa itsessäsi ja ympärilläsi. Hyvä mieli vaikuttaa terveyteesi ja oloosi, ihan solutasolle asti – iloiset solut iloisen ihmisen kehossa – ne (he) kaikki ovat mukanasi. Näe nyt sellaiset pyöreät hymiöt kulkemassa pitkin kehoasi, hymyileväiset solut – mitä ne saavatkaan aikaan olotilassasi?

Luonnossa kaikki soljuu eteenpäin itsestään ja järjestyy lopulta oikein, vaikka välillä myrskyää. Samalla tavalla voit virrata omassa elämässäsi, rennosti luottaen soljuen eteenpäin kuin vesi uomassa. Samalla voit katsella maisemia, nauttia matkastasi.

Päämäärään pääseminen ei ole tärkein tavoite: päämäärässähän ei ole enää mitään tavoiteltavaa, siihen kaikki päättyy. Tärkeämpää on nauttia siitä kaikesta ihanasta mitä voit kokea matkalla kohti määränpäätä. Odotus ja haaveilu voi olla mahtavaa! Tai voit soljua vapaana ilman päämäärää ja katsoa mitä ihmeellistä tapahtuu, millaisia maisemia ja aarteita eteesi avautuu.

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

voimapuutarhapäivä Runotalossa

Tule virtaamaan ja soljumaan voimarunojen ja voimakorttien tunnelmissa

10.6. Voimapuutarhapäivään: Katso lisätiedot ja ilmoittaudu mukaan täällä >>