||Viikoittaiset voimarunot
Viikoittaiset voimarunot2018-09-23T20:43:58+03:00

viikoittaiset voimarunot

Voimarunot ovat kanavoituja viestejä, jotka vahvistavat luottamustasi sisimpäsi opastukseen. Kokeile valita sopiva voimaruno intuitiollasi: hengitä syvään, keskity ja valitse satunnaisesti yksi voimaruno – saatat hyvinkin löytää sen oikean.

Viikoittain ilmestyviä voimarunoja ja voimakortteja voit seurata tilaamalla ilmaisen voimakirjeen sähköpostiisi, facebookissa, instagramissa ja pinterestissä.

Voimarunot avautuvat otsikoita klikkaamalla. Voit lainata ja jakaa voimarunoja vapaasti ystävillesi ja asiakkaillesi kunhan et hyödynnä runoja kaupallisesti (tarkempia tietoja varten, ota yhteyttä). Tarkistathan lainatessasi, että voimarunon alapuolella lukee: Sari Lehtimäki, runotalo.fi

Voimarunot lennähtävät tähdenlentoina Runotalon päätyikkunasta taivaan sineen ja leijuvat välkkyen voimapuutarhaan muuttuen hiekkapoluiksi ja kukiksi. Ole mukana lakaisemassa oman voimapuutarhasi runopolkuja ja löytämässä voimarunojen opastuksia: Saat voimaa, uskoa unelmiisi ja rohkeutta seurata polkuasi sinne missä unelmasi ovat syntyneet todeksi. Tarvikkeita runopolkujesi lakaisuun löydät Voimakorttikaupasta.