Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Olen herkkä muistoilleni

Polkukalenteri viikko 1

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Olen herkkä muistoilleni Polkukalenteri vk 1

Tästä viikosta 1 lähtien kulkee Polkukalenteri samaa matkaa uuden Voimarunokirjan kanssa. Kirja on tässä vieressäni ja siitä on mukava katsella voimarunoa ja pohtia sen herättämiä ajatuksia.

Kaipaus sopii hyvin vuoden ensimmäiseen viikkoon. On aika katsoa taaksepäin menneeseen vuoteen, että voisi sitten kääntää katseensa kohti tulevaa vuotta. Runopolkujen lakaisusuunnitelmien yhteydessä kirjoitin, että on tärkeää poimia opit ja kehittyä polullaan. Silti ei saisi juuttua omaan menneisyyteen. Olisi pystyttävä näkemään asiat tuoreina ja puhtain sydämin. Kenties uusin silmin. Usein näen, koen ja havaitsen sen mitä odotan. Tämän voi huomata käytännössä ihan pienissä asioissa.

VIISAUTTA MENNEISYYDESTÄ

Loppusyksystä luin Marien Kondon kirjaa Iloa säkenöivä järjestys. Aloitan alkuvuodesta järjestämään kodissamme paikkoja, jotka ovat vielä epäjärjestyksessä. Ainakin paperit ja muistot odottavat sopivaa hetkeä. Muistot ovat sellaisia, joita välttelen. On pelottavaa kurkistella menneisyyteen. Ehkä minulla on vielä paljon selvitettävää sisäisessä maailmassani. Varmasti en ole ainoa. Kuitenkin menneisyydessä on paljon vastauksia. Selityksiä ja ymmärrystä siihen, miksi käyttäydyn tietyllä tavalla tietyissä tilanteissa tai miksi tunnen kuten tunnen. Olisi hyvä ymmärtää, että voisi vapautua toistuvista kaavoista. Tai ehkä en täysin vapaudu, mutta voisin olla itselleni armollisempi.

On lohduttavaa ajatella, että omasta polusta on saanut viisautta erilaisten kokemusten kautta. Tuntuu, että viisautta ei oikein hyvin pysty toiselle antamaan vaan se on jokaisen itse löydettävä ja oivallettava.

 

Eilen kaipaus jatkoi matkaansa
huomenna kaipaus jatkaisi lisää
tänään kaipaus olisi tässä
ja pysähtyessään
kaipaus näkisi kaiken selkeämmin

Tällä viikolla 1

Tällä viikolla tarkastelen mennyttä vuotta ja poimin sieltä timantteja matkaani. Samalla päästän irti sellaisesta mitä en tarvitse. Annan muistojeni kauempaakin menneisyydestä koskettaa sydäntäni, että ymmärtäisin paremmin tätä hetkeäni.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Polkukalenteri 2019

Viikon kuluttua viikon 2 aukeama, jossa Taivun rohkeasti ja voimarunona Minun sammaleinen metsäni. Siitä jatketaan – siis ollaan metsässä – aika ihanaa!

Lähde mukaan ja tilaa oma Polkukalenterisi täältä >>