Näin käytät voimakortteja

Löydä oma paras tapasi käyttää voimakortteja säännöllisesti: Miten saat itsesi pysähtymään? Miten paljon sinulla on aikaa käytettäväksi? Oletko kirjoittaja, piirtelijä vai ajattelija? Käytä voimakortteja antamaan sinulle voimaansa joka päivä.

Silloin sinulla on mahdollisuus
pysähtyä
poimia elämäsi syliisi
painaa vasten rintaasi
ottaa lähellesi ja tuntea se hetki
jolloin elämä sykkii sinussa vahvana

Näin käytät voimakortteja: Miten valmistaudut voimakorttihetkeesi?

Miten valmistaudut voimakorttihetkeesi?

Pysähdy oikeasti hetkeksi. Voit sytyttää kynttilän, polttaa suitsuketta tai kuunnella rauhoittavaa lempimusiikkiasi. Onko sinulla jokin oma tapa, joka toimii aina? Käytä sitä usein.

Ja liityin ketjuun
tahdoin olla helmenä
siinä ketjussa
tahdoin loistaa
että saisin hopeisen valon
joka voisi asua sydämessäni
ja välittyä eteenpäin

Näin käytät voimakortteja: Millainen tulkinta sopii hetkeesi?

Millainen tulkinta sopii hetkeesi?

Voitko löytää joka päivä pienen hetken, jolloin voit ottaa 1-3 voimakorttia opastukseksi päivääsi? Pysähdy kuuntelemaan sisimpäsi viestejä. Korttien sanat vahvistavat luottamustasi.

  • Löydätkö sopivan hetken kerran viikossa? Poimi pakastasi jokaiselle tulevan viikon päivälle voimakortti ja tutki niitä viikolla.
  • Jos tahdot todella uppoutua voimakorttien kanssa työskentelyyn: Ota kerran kuussa voimakortti kuukauden jokaiselle viikolle.
  • Vuositulkinnassa poimit 12 voimakorttia, 1 jokaiselle kuukaudelle. Näihin voit ottaa lisäopastukseksi lisää kortteja myöhemmin.

Sillä valoa voi kasvattaa
sitä voi hymyillä lisää
toisen sydämeen saakka
voi auttaa sytyttämään
hymynvalon uudelleen liekkiin
jos liekki on pienenä ja hiljaisena
jossain sydämen pohjukassa
usein odottamassakin
että joku koskettaisi

Näin käytät voimakortteja: Oletko kirjoittaja vai ajattelija?

Oletko kirjoittaja vai ajattelija?

Helpointa ja nopeinta on analysoida voimakorttien viestejä ajatuksen tasolla. Jos kirjoittaminen sopii sinulle, kirjoita syntyvät ajatukset talteen. Niistä voit myöhemmin löytää mahtavia uusia oivalluksia. Jos nostat pakastasi lisää kortteja, saat lisää syvempiä merkityksiä.

Voit asetella päivän tai viikon voimakortit näkyville kotonasi tai työpisteellesi muistuttajiksi. Tai ehkä piilotat kortit päiväkirjasi tai kalenterisi väliin.

Entä jos oli aika yhdistää palasia
niitä sirpaleisia
ja kasvattaa jyväsistä
ja iduista
jotain suurempaa
jotain mikä tuottaisi
näkyvää tulosta
hedelmää
siitä kaikesta mitä ihminen
oli matkallaan kokenut

Viides Voimarunokirja ja Lakaisupolkujen päiväkirja sopivat voimakorttien kanssa käytettäviksi.

Joskus voimakorttien lauseet eivät avaudu heti. Silloin voit antaa ajan kulua tai lukea kortin voimarunon kokonaan: Löydät runot voimarunokirjasta, lakaisupakkauksen runoarkeista tai Runotalon nettisivuilta hakutoiminnolla (suurennuslasikuvake oikeassa ylänurkassa).

Kiitä lopuksi saamistasi opastuksista. Voimakorttihetken jälkeen voit huomata olosi keventyneen ja mielesi selkiytyvän. Olet rauhassa ja tasapainossa.

Näin käytät voimakortteja - ilmainen opas

Mitä voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen tarkoittaa?

Voimapuutarhan runopolut ovat sinussa itsessäsi ja lakaisemalla runopolkujasi tunnistat todelliset toiveesi ja vahvuutesi. Keräät sisimpäsi aarteita, löydät merkkejä ja opastuksia, jotka vahvistavat oman erilaisuutesi arvostamista ja rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi. Näitä viestejä voimarunot välittävät.

Voimarunoista saat tukea runopoluillesi: Intuitiosi, luovuutesi ja luottamuksesi vahvistuvat. Oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi onnellisuuttasi autat rinnakkaisilla poluilla lakaisevia ja sitä kautta parannat koko maailmaa.

Lähde lakaisemaan omia runopolkujasi🌿

Aloita tilaamalla ilmainen voimarunokirje, jossa saat joka viikko uuden voimarunon ja lakaisuvideon sähköpostiisi.

Runopolkujen lakaisuterveisin

Sari