Voimakorttitulkintaa suitsukkeen tuoksuessa

erilaisia voimakorttien tulkintatapoja

Päivän voimakortti

Voit tehdä päivän voimakortista hyvän tavan aloittaa uusi päivä. Vaihtoehtoisesti voit poimia voimakortin iltaisin seuraavalle päivälle ennen nukahtamista. Pyri tekemään voimakortista rutiini, jolloin muistat sen automaattisesti. Liitä voimakortit aamupalan yhteyteen tai pidä pakkaa yöpöydällä.

Voit kirjoittaa ajatuksiasi ja tarkkailla päivääsi kortin viestin pohjalta. Iltaisin voit miettiä mihin tilanteeseen päivässäsi kortti voisi viitata tai opastaako kortti seuraavaa päivääsi. Voit tehdä perusteellisempia tulkintoja, kun sinulla on enemmän aikaa ja energiaa. Joskus on kiva kirjoittaa tarkat muistiinpanot. Jos tutkit vanhoja merkintöjäsi, alat saada selville mielenkiintoisia asioita itsestäsi ja elämästäsi.

Vaikea tai toistuva kortti

Jos jokin kortti tulee toistuvasti, sillä on vahvempi merkitys. Joskus voi tuntua, että kortin ilmestymiselle ei ole mitään järkevää selitystä. Jätä silloin kortti näkyville ja anna asian olla rauhassa muutaman yön yli. Rentouduttuasi saatat löytää uusia näkökulmia voimakortin viestiin. Tutki symboleja ja vertauskuvia, joita voit löytää kuvan ja sanojen kautta, että saat kortin viestin avautumaan.

Lempikortti

Usein joku korteista on erityinen ja antaa paljon voimaa ja inspiraatiota. Laita kortti näkyville itsellesi voiman antajaksi tai kehystä se tauluksi seinällesi. Voit ottaa kuvan voimakortista ja tallentaa sen kännykkääsi tai tietokoneellesi.

Elämänpolkusi

Kokeile etsiä voimakortit, jotka kuvaavat omaa elämänpolkuasi. Järjestä kortit sopivaan järjestykseen ja kerro tai kirjoita tarinasi. Elämäsi koukerot saattavat avautua aivan uudella syvällisemmällä tavalla.

Oma unelmapäivä, viikko tai kuukausi

Ota pakasta kortti kerrallaan. Ensimmäinen kortti on aloituksesi. Kirjoita mitä kortti merkitsee sinulle tässä hetkessä. Ota seuraava kortti, se kertoo mitä tapahtuu seuraavaksi. Voit tehdä tämän viikon päivien mukaan tai esim. 4 korttia seuraavalle kuukaudelle viikko kerrallaan. Luo itsellesi positiivisia odotuksia ja näkymiä, sillä odotuksilla on taipumus toteutua.

avaimet ja lukot voimakorttitulkinta

Voimakorttitulkinta Lukot ja avaimet

Eräänä aamuna joogan ja meditaation jälkeen syntyi vanhan kuluneen joogamattoni päälle voimakorttitulkinta, joka tuntui heti hyvältä. Suosittelen, että kokeilet tätä. Tulkinta auttaa tarkastelemaan omaa tilannetta uusista näkökulmista.

Poimi pakasta vaistonvaraisesti kolme korttia, jotka kuvastavat lukkoja. Lukoilla tarkoitan asioita, jotka tukkivat tai estävät energian virtaamisen vapaana. Laita aluksi kaikki kortit kuvapuoli alaspäin, ettei keskittymisesi häiriintyisi. Ota lukkojen alapuolelle pakasta kolme avainkorttia. Jos pakasta tupsahtaa kaksi tai kolme korttia, ota ne kaikki mukaan tulkintaan.

Käännä seuraavaksi lukkokortit oikeinpäin. Mieti mitä ne merkitsevät sinulle tässä hetkessä. Käännä sitten avainkortit ja analysoi niitä. Avainkortit antavat suuntaa lukkojen avaamiseen. Voimakorttien voimarunojen kautta, voi avautua lisää ajatuksia. Yhdistä seuraavaksi avaimia lukkoihin. Aina avain siihen lukkoon, joka on yläpuolella. Lopuksi voit tarvittaessa ottaa epäselvään kohtaan selkeyttävän lisäkortin pakastasi.

voimakorttitulkinta kelttiläinen risti

Kelttiläinen risti

Tämä tulkinta on tuttu tarotkorteista. Voit käyttää sitä selkeyttämään elämäntilannettasi tai jotain tiettyä asiaa. Aseta kortit kuten kuvassa. Laita ensimmäinen kortti kuvapuoli ylöspäin ja loput kuvapuoli alaspäin. Edetessäsi tulkinnassa käännä korteista yksi kerrallaan kuvapuoli ylöspäin.

1. Tämä kortti edustaa sinua itseäsi. Valitse tietty kortti tai poimi se pakasta intuitiolla.
2. Tämän hetken tilanteesi.
3. Suunta johon olet menossa tai asiat, jotka ovat jo tiedossa.
4. Alitajunnassa olevat menneisyydestä saadut opit.
5. Lähimenneisyys ja sen vaikutus tilanteeseesi.
6. Lähitulevaisuuden asiat.
7. Minä itse – persoonani vaikutus tilanteeseen.
8. Muiden ja yleensäkin ulkomaailman vaikutus.
9. Mitä haluan tai mitä kiellän: toiveet ja pelot.
10. Lopputulos: avainkortti, jolla on yhteys kaikkiin kortteihin tulkinnassa.

voimakortti Tänään tässä

Ystävät ja perheenjäsenet

Valitse kortit jotka edustavat läheisiäsi. Tutki ja perustele mistä syystä yhdistät tietyn kortin ja henkilön. Jatkossa voit tarkkailla näitä kortteja tai käyttää niitä tulkinnoissa, jos tahdot opastusta henkilöihin liittyvissä asioissa.

Tulkintojen tekoa muille

Voit aloittaa leikkimielisesti illanvietossa tai järjestää kahdenkeskisiä rauhallisia tulkintahetkiä. Anna tilaa ihmisten omille oivalluksille kuvien ja sanojen kautta. Yleensä ihminen itse löytää ja tunnistaa oikeat vastaukset. Tarkoitus on vahvistaa opastuksia ja vastauksia omasta sisimmästä, kasvattaa itsetuntemusta ja luottamusta sisäiseen tietoon, joka on aina olemassa.