voimakorttien ja muistikirjan käyttö

voimakorttien ja muistikirjan käyttö

Oma voimakorttihetki

Huolehdi, että sinulla on hetki, jolloin voit keskittyä rauhassa. Istu jalat ristissä lattialla tai tuolilla jalkapohjat tasaisesti lattiaa vasten. Hengitä syvään ja rentoudu. Ole läsnä tässä hetkessä ja anna kaiken muun kadota ympäriltäsi. On vain tämä hetki, sinä ja voimakortit. Ota voimakorttipakka käteesi ja laita toinen käsi pakan päälle. Pidä pakkaa hetki kämmeniesi välissä. Tunne korttien elävä energia. Voit tuntea sen puutumisena, pistelynä tai lämpönä kämmenissäsi. Voit sulkea silmät. Anna energian vahvistua hetken ajan siten, että tunnet sen eloisuuden ja tunnet sydämessäsi, että olet valmis aloittamaan. Voit puhua mielessäsi tukijoukoillesi kuten enkeleille ja oppaillesi, jos se sopii sinulle. Tämä vahvistaa voimakorttien opastuksia.

Pakan sekoittaminen ja kortin valitseminen

Aloita korttien sekoittaminen. Voit sekoittaa tavalla, joka on itsellesi luontaisinta. Samalla voit pyytää mielessäsi vastausta, vahvistusta tai opastusta johonkin tiettyyn asiaan tai ongelmatilanteeseen. Vaihtoehtoisesti voit ottaa kortin täysin avoimena vastaukselle ilman mitään ennakkokysymystä. Voit kysyä mitä sinun olisi hyvä tietää tässä hetkessä. Sekoita hetki ja pysähdy, kun tunnet olevasi valmis. Tasoittele voimakortit siistiksi pakaksi käteesi. Seuraavaksi siirtele kortteja pieninä nippuina toistensa päälle, kunnes lopulta pakasta tipahtaa tai erottuu selkeänä jokin korteista. Usein voimakortit suorastaan pomppaavat pakasta. Joskus kortteja voi olla useampia. Tulkitse silloin kortit yhdessä ja päällimmäinen kortti ensimmäisenä, toisen selkeyttäessä ensimmäistä tai voit valita vain päällimmäisen kortin. Toinen tapa valita kortit on levittää ne eteesi ja poimia intuitiolla ne kortit, jotka tuntuvat kutsuvan sinua.

Tulkitseminen

Katso ensin hetki kuvaa ja anna kuvan herättämien ajatusten nousta mieleesi. Kuvan merkitys voi olla jopa vahvempi kuin sanojen. Lue seuraavaksi kortin voimalause ja mieti mitä se sinulle merkitsee. Lopuksi voit lukea kortin voimarunon ja poimia siitä lisää merkityksiä.

Muistiinpanojen kirjoittaminen auttaa sinua löytämään yhä syvempiä merkityksiä korttien kautta. Kortit alkavat puhua omalla tavallaan juuri sinulle. Samat kortit saattavat toistua usein ja silloin ne vahvistavat välittämäänsä viestiä. Ehkä on jokin merkitys, jota et ole huomannut ja on tarkoitus tutkia sitä vielä uudelleen ja perusteellisemmin.

Huomioi korteissa olevat vuodenajat, värit ja kasvit. Ehkä jollain kasvilla on sinulle tärkeä merkitys tai se liittyy muistoihisi. Jos kortin merkitys ei avaudu, voit ottaa toisen kortin selkeyttäjäksi. Joskus merkitys selviää vasta jonkin ajan kuluttua ja silloin se on tarkoituksellista.

Tee pakasta oma voimanlähteesi

Voit ottaa yhden voimakortin aamuin illoin tai kehittää oman rutiinin, joka sopii sinulle. Jos rutiinit eivät sovi sinulle, ota kortti silloin, kun siltä tuntuu. Kunhan et unohda korttejasi laatikon pohjalle vaan pidät ne lähelläsi ja aktiivisina.

Minulla on Runotalossa nykyään paksu pinkka voimakortteja ja käytän niitä usein. Voimakorttini ovat saatavilla työpöydälläni sellaisenaan pakkana. Päivän voimakortti tai joskus jopa neljäkin korttia on valittuna näkyvillä oikeinpäin. Kaunis rasia tai kangaspussi tuo voimakorttien käyttöön lisää hohtoa. Minusta olisi kiva pitää voimakortteja ikkunalaudalla, mutta huomasin, että jatkuva kosteus ei ole hyvästä korteille.

Kortteja käyttäessäsi liittyy niihin vahvasti oma energiasi, jolloin korteista tulee kuin osa sinua. Silloin vaikutus ja oivallukset ovat todella vahvoja. Alat nähdä merkkejä, vahvistuksia ja viestejä kaikkialla. Intuitiosi vahvistuu ja saat paljon uutta sisäistä voimaa kulkea omalla polullasi.

käsintehdyt päiväkirjat ja muistikirjat

muistikirjan käyttö

Valitse päivästäsi sopiva hetki, jolloin voit pysähtyä kirjoittamaan päivän voimakortin kautta syntyneitä ajatuksiasi. Kirjoita kaikki muistiinpanosi samaan muistikirjaan. Parikin sanaa kerralla riittää. Voit kirjoittaa runoja tai piirtää ajatuksesi kuviksi. Valitse tapa, joka sopii sinulle. Merkintöjesi kautta alat löytää sisimpäsi viestejä, oman sydämesi puhetta.

voimakortti

Ote muistikirjasta

Keskityn ensin kuvan merkitykseen:

Sisimmässäni on tänään tullut näkyväksi tuntemuksia, joiden en ole tiennyt olevan olemassa. Nuo tuntemukset ovat kuin seittejä, joita kulkee ristiin rastiin voimapuutarhan kasvien joukossa. En tiedosta seittien olevan olemassa. Usvaisena aamuna aikaisin kulkiessani hiekkapoluilla näen seittejä kaikkialla. Näkymättömät ovat muuttuneet näkyviksi. Miten saan sisimmässäni olevat näkymättömät näkyväksi? En voi saada kiinni tunteista, jotka ovat piiloutuneita, kätkettyjä minulta. Tiedostan, että ne ovat olemassa. Voisinko huiskia kaiken puhtaaksi luudalla? Tahdonko sittenkään poistaa seittejä sisimmästäni? Ehkä niiden kuuluu olla osana kokonaisuutta. Ehkä usvaisena aamuna voin nähdä niiden kauneuden, ymmärtää kaiken tarkoituksen.

Nämä olivat mietteeni, jotka syntyivät kuvan kautta. Toki voimapuutarhan vaikutus on vahvasti mukana kokemuksissani. Voit luoda oman voimapuutarhasi kasvien kuvien kautta, jos sinulla ei ole omaa oikeaa puutarhaa. Todellinen voimapuutarha on aina sisimmässäsi.

Seuraavaksi annan voimakortin tekstin luoda lisää ajatuksia:

Toisina päivinä tuntuu, että voisi piiloutua kaikelta. Palata takaisin heti aamulla unimaailmaan ja viipyä sen rauhassa pidempään. Aina ei jaksa olla innostunut ja positiivinen. Tänään tahdoin hetkeksi unhoittaa kaiken. Kuitenkin pakotin itseni puskemaan eteenpäin kuin työhevonen. Asia kerrallaan tuli tehdyksi. Silti tahtoisin tehdä vain ilolla. Löysin asioita, joita nautin tehdä ja tein ne ensin. Kotityöt saivat jäädä vähemmälle. Tänään ei kiinnostanut siivota pesuallasta. Voihan se vielä odottaa. Pyykinpesukoneen jylinä ei täyttänyt taloa häiritsevällä mölinällään.

Aurinko paistaa. Silti ulkona ei enää ole kesän tuntua. Kesä on poissa. Syksy tuoksuu kirpakkana ilmassa. Avaan etuoven syvissä mietteissäni ja pysähdyn: Edessäni istuu pieni jänis. Jähmetymme kumpikin ihmetyksestä paikoillemme. Hetki kestää ikuisuuden. Hitaasti suljen oven. Jänö kuulostelee ja syö loppuun vihreän lehden. Sitten jänö suuntaa kauemmaksi vanhan navetan taakse. Minua naurattaa. Tästäkin päivästä löytyi ilo. Huomenna on uusi päivä ja voin aloittaa alusta. Seuraava tuntikin on uusi – aloittaisinko jo siitä? Tätä päivää on vielä paljon jäljellä. Otan seuraavan minuutin omakseni. Aloitan siitä.

Näin sain kirjaani mietteet päivän voimakortista. Kun luen ajatukseni myöhemmin uudelleen, ne avautuvat eri tavalla. Sinä luet sanojani omasta kokemusmaailmastasi katsoen. Saatat löytää samoja tunteita kuin itselläsi, mutta emme tiedä kirjoitanko sittenkään samasta kokemuksesta kuin sinä. Kursseilla olen kerännyt oivalluksia yhteen. Meidän kaikkien erilaiset kokemukset ovat rikkaus. Sama kuva voi herättää erilaisia tunteita. Eri päivät ovat erilaisia.

Kirjoitin tekstini tänne luettavaksesi, joten se ei ole ihan samanlainen mitä kirjoitan yksityisesti. Voimapuutarhan muistikirja on yksityinen kirja, johon voi kirjoittaa kaiken rehellisesti itselleen. Silloin sanoista saa suurimman hyödyn. On hyvä olla itselleen rehellinen. Helppoa se ei aina ole.

Henkilökohtainen voimarunopaketti

Voimarunojen viestit nostavat esiin vastauksia sisimmästäsi ja voit kirjoittaa ne muistiin.

Voimarunopaketissa saat Sinulle henkilökohtaisesti intuitiolla valitut runoaarteet, jotka vahvistavat luottamustasi omaan todelliseen polkuusi.

Mitä voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen tarkoittaa?

Voimapuutarhan runopolut ovat sinussa itsessäsi ja lakaisemalla runopolkujasi tunnistat todelliset toiveesi ja vahvuutesi. Keräät sisimpäsi aarteita, löydät merkkejä ja opastuksia, jotka vahvistavat oman erilaisuutesi arvostamista ja rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi. Näitä viestejä voimarunot välittävät.

Voimarunoista saat tukea runopoluillesi: Intuitiosi, luovuutesi ja luottamuksesi vahvistuvat. Oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi onnellisuuttasi autat rinnakkaisilla poluilla lakaisevia ja sitä kautta parannat koko maailmaa.

Lähde lakaisemaan omia runopolkujasi🌿

Aloita tilaamalla ilmainen voimarunokirje, jossa saat joka viikko uuden voimarunon ja lakaisuvideon sähköpostiisi.