Elän täydesti ja rohkeasti - Polkukalenteri vk 48

Elän täydesti ja rohkeasti

Polkukalenteri viikko 48

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

Luotan elämääni voimakortti

Pysyä mukana

ihmisen on pysyttävä mukana
kuljettava muutoksen polkuja rohkeana
ja luotettava siihen että elämä
sen vahvat ja värikkäät siivet
untuvineen kaikkineen
satoine höyhenineen
kantavat ihmistä
lennättävät aina sinne
missä kulloinkin on oltava läsnä

Opettelen joka päivä hyväksymään muutoksia ja muistamaan, että muutos voi olla hyvä asia. Viikolla posti toi vain osan tilaamistani Polkukalentereista. Ensin hätkähdin, että apua! Sitten muistin, että rauhassa vain edeten. Tarkistin määrät, otin yhteyttä toimittajaan ja asiat alkoivat järjestyä.

Joskus oli jossain hyvä opetus, että aina kun tulee tilanne, jossa kauhistut tai petyt, kysy itseltäsi: Mitähän hyvää tästä voisi seurata? Ehkä on tarkoitus, että en juuri nyt pääse eteenpäin tämän asian kanssa tässä kohden. On jokin palanen, joka pitää vielä löytyä, joten turha hätäillä.

Olisi niin ihanaa osata koko ajan pitää mielessä, että kaikki tapahtuu parhaakseni, että minusta pidetään huolta. Hetkittäin muistan ja silloin on hyvä olla matkustajana tässä maallisessa kehossani.

Ajatusmaailmani pitäisi olla sellainen,

että maailma ei ole ulkopuolellani enkä ole sen armoilla

vaan maailma on minussa

ja tapahtuu kaiken kokemani kautta sellaisena kuin sen koen ja tunnen.

Tässä minun kuuluu olla voimakortti

Ja tiedostan sen
että tässä minä olen tänään
tässä missä minun kuuluu olla
olen omalla polullani
vahvana ja varmana siitä
että tähän minä kuulun
ja tässä minä voin hymyillä
tässä minä voin itkeä kyyneleeni
tässä voin puida nyrkkiä
ja tässä voin nauraa omalle itselleni
tai katua sitä mitä sanoin eilen
toiselle kanssakulkijalle rinnallani

Oikeastaan voisi joka aamu ottaa tukevan asennon. Seisoa vahvasti omilla jaloilla ja todeta, että tässä minä nyt olen ja tässä minun kuuluu olla tässä hetkessä. Olen kiitollinen siitä missä olen tällä hetkellä elämässäni. Luotan, että kaikki on kuten pitääkin.

Elän täydesti ja rohkeasti voimakortti

Elämäni siivet
ne minä olen saanut tälle polulleni
että elämä kantaisi minua
että liitäisin ja lentäisin eteenpäin
että olisin ja kokisin kaiken
täydesti ja rohkeasti

Deepak Chopra kertoo kirjassaan Salaisuuksien kirja miten mikään ei ole todella olemassa ennen kuin sinä koet ja tunnet sen. Voit katsoa ruusua ja tuntea ruusun tuoksun. Tuo kokemus syntyy sinussa ja sinun kauttasi, joten onko ruusu todellisuudessa olemassa ellet sinä ole kiinnittämässä siihen huomiotasi? Entä musiikki, jonka kuulet? Onko musiikki olemassa tyhjässä huoneessa, jossa kukaan ei sitä ole kuulemassa? Entä oletko kuullut tämän ajatuksen: Jos metsässä kaatuu puu ja siitä kuuluu ääntä kaatumisen hetkellä, onko tuo ääni olemassa ellei kukaan ole kuulemassa tuossa hetkessä?

Entä jos maailma syntyykin joka hetki vain sinun kauttasi todeksi? Tosi kiinnostavaa on ajatella, että maailma on juuri sellainen millaiseksi minä itse sen koen? Luon oman todellisuuteni joka hetki.

Tällä viikolla 48

  • Opettelen odottamaan hyviä asioita. Tuli eteeni mitä tahansa, lausun ääneen: Mitähän hyvää tästä voikaan seurata? Seuraan miten odotukseni vaikuttavat päivieni kulkuun.
  • Otan aamuisin herättyäni tukevan asennon, tunnen tasapainon, oman vahvuuteni ja lausun ääneen: Kiitos, että olen tänään tässä. Luotan elämääni.
  • Kokeilen katsoa maailmaa eri näkökulmista: Onko maailma ulkopuolellani vai syntyvätkö tapahtumat minun kauttani? Onko maailma minussa? Miltä se tuntuu?

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

Kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja Polkukalenterin sivuilla voimakorttien matkassa. Myös Kalenterikirja sopii runopoluilla kulkemisen tueksi.

PS Uusi Polkukalenteri vuodelle 2019 on ilmestynyt!

Polkukalenteri 2019

Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevä Polkukalenteri sydämesi valona siivittää Sinut 52 voimaviikon kautta lähemmäksi omaa todellista itseäsi – katso lisää täältä >>