Miten käytät Polkukalenteria ja voimarunokirjaa

Miten käytät Polkukalenteria ja voimarunokirjaa

Uusi Polkukalenteri ja Voimarunokirja yhdistyvät tavalla, josta haluan kertoa sinulle hieman tarkemmin. Tein piirroksen lehtiööni ja otin siitä kuvan, jonka avulla näet mistä oikein on kysymys. Rakastan systeemeitä ja niinpä tästäkin on muodostunut systeemi systeemien joukkoon. Onhan viikon voimaruno ja voimakortit jo oma toistuva kuvionsa. Systeemeissä on parasta selkeys ja toistuvuus. Voimakirjekin ilmestyy joka perjantai, joten minulla ei ole vaihtoehtoja vaan uusi voimaruno on otettava vastaan ja luotava voimakortit viikko kerrallaan. (Suosittelen sinullekin toistuvaa kuviota, jos sinulla on mikä tahansa asia, jonka tahdot kehittyvän ja laajentuvan.)

Miten käytät Polkukalenteria ja voimarunokirjaa

Polkukalenterissa on voimakorttikuvat vuoden jokaiselle viikolle. Voimarunokirjassa on voimarunot vuoden jokaiselle viikolle ja runot ovat yhteneväisiä Polkukalenterin voimakorttikuvien kanssa. Lukiessasi voimarunoja saat viikon voimakortille lisää syvyyttä ja merkitystä.

Miten käytät Polkukalenteria ja voimarunokirjaa

Runotalon blogissa on kerran viikossa Polkukalenterin kirjoitus, joka avaa kalenterin viikon voimarunoa käytäntöön ja antaa inspiraatiota viikollesi.

Miten käytät Polkukalenteria ja voimarunokirjaa

Polkukalenterin ja voimarunokirjan kanssa voi käyttää omaa voimakorttipakkaasi antamaan tarkempaa henkilökohtaista opastusta liittyen viikon voimarunoon ja voimakorttiin. Pakasta poimimasi voimakortti tuo esiin juuri sinun tilanteeseesi liittyvän lisämerkityksen.

Miten käytät Polkukalenteria ja voimarunokirjaa

Runopolkujen lakaisusuunnitelmat ovat suunnittelumalleja, joiden pohjalta voit selkeyttää unelmiasi sekä tavoitteitasi ja edetä polullasi vahvemmin.

Miten käytät Polkukalenteria ja voimarunokirjaa

Käsintehty Kalenterikirja on vaihtoehto painetulle Polkukalenterille: kalenterikirjaa voit käyttää viikkosuunnitteluun myös Polkukalenterin rinnalla.

Miten käytät Polkukalenteria ja voimarunokirjaa

Kaikki nämä voimapuutarhan kautta syntyneet luomukset voivat olla käytössäsi yhdessä tai yksittäisinä.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan kulkemaan yhdessä runopolkua, jota kuljetaan Polkukalenterin blogissa vahvistuen joka viikko.

Näistä linkeistä löydät lisätietoja: