Seikkaile voimapuutarhassasi

Seikkaile voimapuutarhassasi

Seikkaile nyt heti ja tunne millaista voimapuutarhassasi on tällä hetkellä. Muistatko seikkailla voimapuutarhassasi joka päivä? Ovatko voimakortit ja voimarunot auttaneet sinua poluillasi?

Tutki tarkemmin voimapuutarhasi mahdollisuuksia

Millaisia mausteita laukussasi on: Mitä tarvitset, käytät ja onko tarpeetonta? Minkä purkeista tyhjäät kompostin uumeniin?

Millaista on oppipoluilla ja tarvitsetko suurennuslasin vai kotkan siipiä? Avautuuko voimarunokirjan sivu eteesi sattumalta keskellä hurjinta myrskyä?

Riittääkö yksi rakkaudella täydesti eletty polku?

Ota rohkeutesi ja uteliaisuutesi
pakkaa ne laukkuusi
ja olet valmis mihin tahansa

Olet pakannut rohkeutesi ja uteliaisuutesi matkaasi. Muuten et olisi tässä tänään poluillasi.

Rohkeus ei ole aina helppoa. Polku voi näyttää pelottavalta. Taakse jääneet asiat muistuttavat kokemuksista, joita et tahdo toistaa. Rohkeus on palkitsevaa. Monta kertaa pelko on turhaa.

Uteliaisuus on intoa oppia uutta ja tutkia asioita. Moni on kulkenut polkuja ja hoitanut sisäistä voimapuutarhaansa satoja vuosia sitten. Heidän viisautensa löytyy kirjoista ja elokuvista: ituja ja johtolankoja inspiraatioksi.

Uusimmissa voimakorteissa yksi suosituimmista on Valoa sieluusi - idänsinililja

Ota mukaasi vain se
joka tuntuu todella oikealta

Laukkuun sopii luovuutta, iloa, surua, pettymyksiä ja kaikkea mitä elämässä voi olla. Jokaiselle mausteelle on aikansa. Jotkut mausteet ovat vanhoja ja laimenneita – niitä ei kannata hankkia jatkossa.

Mikä on sinulle turha mauste? Minulla se on äkkipikaisuus! Mutta silti purkki ilmestyy taas laukkuuni.

Voimakortit auttavat ja muistuttavat sinua seikkailemaan voimapuutarhassasi joka päivä.

Sitä he juuri olivat tutkimassa
tarkoitus avautuisi matkalla

Suurennuslasina Henkilökohtaiset voimakortit ja kotkan siipinä Viides voimarunokirja

Luota kaiken tarkoitukseen voimapuutarhasi poluilla seikkaillessa. Tiedän – ei ole helppoa! Asiat järjestyvät toisella tavalla oppipolkujen kautta.

Oppipolkuja ovat kaikki polut sisäisessä voimapuutarhassa. Jokainen kasvikin tahtoo kertoa oman viisautensa.

Kuunteleminen, viisauden äärelle pysähtyminen vaatii tutkijan luonnetta ja kärsivällisyyttä. Joskus suurennuslasi auttaa näkemään yksityiskohdat. Välillä laitetaan selkään kotkan siivet ja noustaan korkeuksiin katsomaan isoa kuvaa.

Voimarunokirjan avaaminen intuitiolla antaa opastuksen hetkeesi

Ja valo tuntui mukavalta
se lämmitteli ja silitteli

Voimarunokirjan sivuilta löytyy suurennuslasi ja kotkakatsetta. Jos olet kokeillut, tiedät.

Voimapuutarhasi on täynnä viisautta ja vastauksia. Opastukset auttavat viisauteen ja rauhan tasapainoiseen olotilaan keskellä myrskyä.

Luottamus saattaa puuttua: Voimarunokirjasta satunnaisesti avattu sivu voi vaikuttaa sattumalta, mutta sitä se ei ole. Sattumaa eivät milloinkaan ole viestit, merkit, sanat ja pienet höyhenet, jotka ilmestyvät oikealla hetkellä poluillesi vahvistukseksi.

Voimakorteista puhelimen taustakuvia

Kauneuden hetkeensä käpertyi
elpymään
tullakseen kokonaisemmaksi

Miten ihanaa on mielikuvitus!

Kulje voimapuutarhasi poluille. Seikkaile ja ammenna uutta voimaa. Piirrä sydämen karttaasi aarteet ja viisaudet näkyviksi.

Täällä eletään lyhyt aika: Se aika olisi ihanaa olla antoisaa seikkailua, että saa sieluunsa kokemuksia, ravintoa ja viisautta pysyvästi.

Voimapuutarhasi on ihmeellinen. Siellä riittää tutkimattomia polkuja, vaikka kulkisit samoja yhä uudelleen. Et tarvitse isoa puutarhaa, et satoja polkuja vaan rakkautta elämään.

Näin käytät voimakortteja – ilmainen opas

Joko sinulla on tämä ilmainen opas: Näin käytät voimakortteja

Näin käytät voimakortteja on ilmainen voimakorttiopas, jonka voit ladat tietokoneellesi ja halutessasi tulostaa: Saat paljon vinkkejä ja ideoita, erilaisia tulkintapoja ja tutustut inspiroivaan syntytarinaan.Oppaassa on 47 sivua ja paljon kuvia.