Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Salainen ovi

Polkukalenteri viikko 44

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Salainen ovi Polkukalenteri vk 44

voimaruno

SALAINEN OVI

Salaisen oven takana
kaukana metsässä
on se ovi
toinen maailma
jossa kaikki on hyvin jatkuvasti
mikään ei ole milloinkaan hukassa
kaikki kukkii ja kukoistaa
jokainen hetki
on arvokas ja loppumaton
ikuinen

Sellainen
on tässä todellisuudessa
silmän räpäys

hetki
jolloin yhden kerran henkäiset
hengittääksesi todellisuutta
joka on jokaisessa hetkessä uutena
aina syntyen juuri sellaisena
kuin sen siihen hetkeen luot

Jokainen henkäys on uusi alku
jos niin tahdot

jokainen päivä
on täydellinen alku elämällesi
kaikelle mitä siihen tahdot

Voit olla salaisen oven takana
kulkea
avata ovia
yhä uudelleen

katsoa
mitä on oven takana
sulkea oven tai avata
kulkea minne tahdot

toisiin oviin
toisiin maailmoihin
ja hengittää
jokaisena hetkenä todeksi sen
mikä on sinulle mieluisaa

mitä tahdot elämääsi tänään
tässä hetkessä
sen voit luoda todeksi eteesi
avaamalla sen oven
jonka tahdot avautuvan

Olet ovien maailmoissa
ja ovet eivät koskaan ole sellaisia
että niitä ei voisi yhä uudelleen sulkea tai avata

Voit katsella ovien läpi tahtoessasi
ottaa niistä sellaisen läpivalaisun
ja päättää
tahdotko edes katsoa tuon oven suuntaan

silloin kuuntelet sydäntäsi
sen ääntä
joka tietää

Toisinaan on tärkeää avata salainen ovi
vaikka pelottaisi ja katsoa

mitä oven takana todella on

siellä on usein toinen ovi
joka on paljon vaatimattomampi ja pienempi

usein ovi voi olla isompi kuin mikään ovi
joita olet kohdannut ja avannut

silloin on kysymys
sinun elämäntehtävästäsi
siitä mikä koskettaa sinua syvästi

Kulje siis metsän poluilla
kulje elämässäsi rohkeana

avaa ovia
sulje ovia
katso ovien läpi ja taakse
anna niiden olla opettajina
anna niiden olla kokemuksina
kerää niitä matkallasi

voimakortti Ovet eivät koskaan ole sellaisia

voimarunosta syntyneet ajatukset

  • kaikki on suhteellista ja näkulmalla on valtava vaikutus näkymään
  • jokainen henkäys on uusi alku ja mahdollisuus
  • voit avata ovia ja sulkea ovia yhä uudelleen jos niin tahdot
  • isoimmat ja raskaimmat ovet liittyvät elämäntehtävääsi
  • oppiessasi ovet muuttuvat ja muotoutuvat uudenlaisiksi

lakaisut polullani tässä hetkessä

Voimarunopolkujen lakaisua

1. Viime viikonloppuna olin Tampereella Ekokampaamo Oranssin tiloissa pitämässä ensimmäistä kertaa Voimarunopolkujen lakaisuhetkeä. Istuimme ringissä ja keskellä oli hiekka-astiassa voimarunorullia sekä kynttilä tuomassa valoaan. En huomannut ottaa kuvia, mutta löysin kuvan voimapuutarhan hiekka-astiasta ja runorullista tuohon yläpuolelle. Luin voimarunoja ja otettiin voimakortteja. Meillä oli oikein hyviä polun lakaisun hetkiä. Kaksi tuntia meni nopeasti, mutta ehdimme syventyä useaan voimarunoon. Kiitos mukana olleille ♥

Haaveilen, että tällaisia pieniä voimarunoryhmiä voisi olla ympäriinsä. Meitä oli 7 henkeä. Ehkä 4-8 henkeä olisi sopiva määrä. Jos sinulla on tuttavapiirissäsi kiinnostuneita ihmisiä, voitte perustaa oman lakaisuryhmän. Kokoontua vaikkapa parin kuukauden välein ammentamaan voimaa runopoluilta. Laitan mielelläni tulemaan sähköpostitse ohjeistuksen parituntisen lakaisuhetken sisällöstä. Voisin jopa yhdistää runopolkujen kulkijoita, jotka asuvat samoilla seuduilla, mutta eivät ehkä tunne toisiaan ♥

voimakortti Toisina päivinä polku kiemurteli

2. Tahtoisin innostaa ja olla esimerkkinä, että kun omaa unelmapolkua sinnikkäästi seuraa ja aina vaan tekee sitä omaa juttuaan, se lopulta kannattaa. Alkaa väkisin kehittyä ja oppia sitä mitä toistaa yhä uudestaan. Voimakorttien kanssa on ollut monta mutkaa ja tuotekehittelyä. Aina opin uutta ja tunnen, että kokonaisuus alkaa muotoutua sellaiseksi mitä olen tuntenut mahdolliseksi mutta en ole osannut ihan toteuttaa.

Tällä hetkellä kuvaan ja teen metsäaiheisia kortteja. Näistä voimakorttikuvista syntyy tammikuun alussa ilmestyvä pakka. Yritän välttää syksyisiä kuvia, että ne sopivisivat paremmin tammikuun pakkaan ja tunnelmaan. Talvella en ole kuvannut enää vuosiin, koska tahdon syntyvien voimakorttien tuntuvan hyvältä kaikkina vuodenaikoina käytössä. Kesälllä ei ole kiva katsella talvikortteja, vaikka ne kauniita ovatkin.

Vielä marraskuun ajan luon tammikuussa ilmestyvää pakkaa. Kuvaamisen lopetan aina lokakuun lopussa ja alan käyttää kesän aikana kuvaamiani kuvia. Sen tiedän, että tammikuun pakasta tulee varmasti ainakin osittain metsäinen tunnelmaltaan.

 

voimarunovideon tekoa Runotalossa

3. Kuvassa on ohjelmaruutu, jossa muokkaan voimarunovideota. Tänään sain videon melkein valmiiksi ja sitten tietokoneeni ”kaatui” – siis sammutti yllättäen kaikki ohjelmat. Tietenkään en ollut tehnyt tallennuksia innolla luodessani, joten harmittelin ääneen epäonneani. Miksi tämä piti tapahtua?!

Avasin ohjelman uudestaan ja se ilmoitti, että voisin sittenkin ladata viimeisimmän työni takaisin. Ilahduin suuresti ja painoin nappia. Hmm… ohjelma ilmoitti, että ei onnistu, että väärä tiedostomuoto! Äääks. En ymmärrä vieläkään, harmittelin. Sitten tajusin, että taas kerran elän itse voimarunoa läpi. Juuri noin se oli voimarunossakin, että innoissaan ylöspäin ja sitten rähmälleen maahan. Sieltä löytyy sitten hyviä juttuja. No ei ole helppoa hyväksyä.

Tein videon alusta uudelleen. Se sujui nopeammin, kun tiesin mitä olin tekemässä. Ehkä siitä tuli parempi kuin ensimmäisestä versiosta.

Tein toisenkin videon, jossa esittelen uuden voimakorttipakan eli lakaisupakkauksen. Näitä videoita tehdessä kyllä koko ajan oppii. Ei tunnu enää niin pelottavalta kuin aluksi.

Jos sinulla on jokin unelman osanen, jota et ole tohtinut aloittaa, toivon, että rohkaistut. Se kannattaa. Voit aloittaa pienin askelin. Minullakin on mennyt tässä monta vuotta hioessa lakaisukuvioitani ja edelleen hiottavaa riittää. Onneksi ♥

 

lakaisupakkauksen esittelyvideo

Minulla on paljon lakaistavaa tulevalla viikolla: Voimarunopolkujen lakaisupakkausten voimarunojen tulostaminen, taittelu ja pakkausten paketoiminen. Polkukalenterien tilaus on saatava matkaan. Voimarunokirjakin (Toinen voimarunokirja) odottaa vielä työlistalla, että siirtäisin runot ohjelmaan ja tekisin kirjatilauksen. Kivahan se on, että on lakaistavaa ja polku etenee. Samaa toivon sinulle omalle polullesi. Muistetaan hengittää ja nauttia kaikesta.

 

lakaisut polullasi tässä hetkessä

Miten sinulla sujuu lakaisut tällä hetkellä polullasi?  Oletko edennyt tai tehnyt uusia löytöjä viikon aikana?

1.

2.

3.

Entä millaisia polkuja ajattelit lakaista tulevalla viikolla?

1.

2.

3.

Jos lakaiset vähän joka päivä, voit huomata edenneesi polullasi jo hyvän matkaa.

inspiroidu lakaisemaan

Inspiraatiota elämään ja runopolkujen lakaisuun on uusi sivu, jonne kerään inspiroivia vinkkejä. Asioita, joista saa voimaa arkeen. Lisään joka viikko yhden uuden asian. Poikkea sivulle tästä >>

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥