Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Opin elämään keveämmän sydämen kautta

Polkukalenteri viikko 13

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Polkukalenteri vk 13 Opin elämään keveämmän sydämen kautta

Lue voimaruno Ihmeellinen taideteos

voimakortti Tiedän että se mitä tapahtuu on parhaakseni

Tule mukaan pohtimaan voimarunon Ihmeellinen taideteos merkitystä itsellesi

Tällä viikolla 13

Tee tällä viikolla vähintään kerran päivässä Julia Cameronin harjoitus: Aloita lause Olisipa todella ihanaa, jos…. Jatka lausetta omalla toiveellasi tai unelmallasi. Listaa useampia toiveita ja toista lauseita usein. Voit huomata toiveidesi alkavan toteutua ihmeellisellä tavalla.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

lakaisen voimapuutarhani runopolkuja