Saat voimaa kiitollisuuden vedestä

Saat voimaa kiitollisuuden vedestä

Välillä unohdan, että vedellä on valtava vaikutus. Unohdan, että voin helposti vaikuttaa siihen millaista vettä juon. Olet varmasti lukenut tutkimuksista, joissa on havaittu musiikin vaikutus kasveihin? Toki musiikilla on hyvä vaikutus meihin ihmisiinkin. Musiikki eheyttää ja antaa uutta voimaa.

Ihminen on suureksi osaksi vettä. Vesi reagoi ajatuksiin. Hyvät kiitollisuuden ajatukset muuttavat veden rakennetta. Negatiiviset värähtelyt toimivat päinvastoin.

Välillä laitan juomalasini kukkakimpun viereen. Tuntuu kuin vesi muuttuisi pehmeämmäksi. Kannattaa kokeilla.

Helpointa on tämä hyvä tapa: Aina kun otat vesilasin käteesi juodaksesi, pysähdy hetkeksi ja lähetä vedelle kiitollisuuden ajatuksia. Ajattele ja tunne miten solusi ilahtuvat ja saavat uutta hyvää energiaa vedestä.

Shamaanin  käsikirjasta löysin myös tämän kauniin tekstin vedestä. Kirjoittaja on Jaakko Halmetoja.
Vesi on väritön neste, joka auttaa meitä näkemään sateenkaaren värit. Sillä ei ole muotoa, mutta se antaa kaikelle muodon. Se on miljardeja vuosia vanhaa, mutta uudistuu jatkuvasti. Se on elämän ja historian kehän alku ja loppu. Jokainen vesipisara on oma mikrokosmoksensa ja kuljettaa mukanaan tietoa muinaisista ajoista ja maailmoista, joita emme vielä kykene ymmärtämään. Se esiintyy nesteenä, kiinteänä aineena ja vesihöyrynä. Sitä on kaikkialla ja kaikessa. Se on avain ihmisen terveyteen ja ihmisellä on avain veden terveyteen.

katso miten vesi muttuu kiitollisuuden voimasta

Kiitollisuus on aiheena 8.4. alkavalla Voimakurssin Spiraalipolulla. Mukana ovat myös elementit vesi, tuli, ilma ja maa antamassa ikiaikaista voimaansa niin keholle kuin mielelle.

lakaisen voimapuutarhani runopolkuja