Takaisin elämään ja valoon - Polkukalenteri vk 44

Takaisin elämään ja valoon

Polkukalenteri viikko 44

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

voimakortti Kristallini

Kristalli oli ripustettu puunoksalle
sen pinta oli pölyinen
ja siinä oli paljon roskia
pieniä ötököitäkin siihen oli tarttunut

kulkija huomasi kristallin silti
kaikesta liasta huolimatta
pujotti sen ulos oksalta
ja laittoi sen taskuunsa

Oma kristallini, todellinen sisäinen loisteeni saattaa arjessa peittyä pölyyn. Kaikkeen sellaiseen mitä tapahtuu ympärilläni, joka ei ole minulle aina tarpeellista ja totta.

Ehkä on parempi, että en katsele kännykkää, sähköposteja, facebookin viestivirtaa tai uutisia heti aamusta. Tai altista itseäni mille tahansa mikä voi viedä tunnetilani sattumanvaraisesti minne tahansa. Jospa annan hetken aikaa omalle itselleni omassa elämässäni ja omassa todellisuudessani ollen todella läsnä. Silloin voin tuntea olevani varmemmin ja tasaisemmin omilla jaloillani. Tunnistaa minun todellisuuteni ilman, että se sekoittuu heti muuhun informaatioon, jota en ole itselleni valinnut.

Ehkä katselen hetken ikkunasta luontonäkymää. Huomaan taas sen saman uteliaan närhen kauniissa sulkapuvussaan. Kohta närhi laskeutuu vanhan pihlajan väkkyräiselle harmaalle oksalle. Utelias närhi tulee lähemmäksi  ja lähemmäksi tahtoen kuin keskustella kanssani. Välillämme kulkee sanaton viesti. Sitten närhi liitää leijuen siivet levällään takaisin  metsään.

Syön luomukaurapuuroni ja olen läsnä aamussani. Muistan mitä olen syönyt, tiedän miten hyvältä kaneli ja lämmin voi maistuvat oikeasti. Nyt sisäinen kristallini ei ole heti aamusta täysin kaikenlaisten asioiden peitossa vaan loiste on vahvempi. Ehkäpä voin jopa osata vaikuttaa siihen millaisille asioille annan luvan laskeutua kristallini pinnalle päiväni kulkiessa eteenpäin.

voimakortti Pelastan oman sydämeni valon

Kristalli oli pitkään yksin
ja sen loisto alkoi jälleen himmetä

pitäisikö sen päästä takaisin
metsään puunoksalle
olisiko se sittenkin parempi vaihtoehto
mietti kristalli

sydämensä ei oikein ymmärtänyt
mistä tässä kaikessa oli kysymys
miksi kulkija pelasti hänet
jos ei jaksanut huolehtia hänestä
omasta sydämensä valosta

Sain elämän lahjan. Sain kauniin sielun, sain sydämen ja hengityksen. Sain kehon, joka on ihmeellinen kokonaisuus ja palvelee minua uskollisesti. Kaiken keskuksena on tuo kristallini, sisäinen loisteeni, oma elämänhaluni, usko siihen, että minulla on tarkoitus ja merkitys täällä maailmassa. Tieto ja viisaus siitä on olemassa minussa: Tietenkin minulla on tarkoitus, miksi muuten olisin tänne syntynyt? Tiedostan, että olen tarkalleen siinä missä pitääkin. Olen juuri sellainen kuin minun on oltava, että voisin parhaiten toteuttaa oman tarkoitukseni, sen tärkeän tehtävän, joka minulle on annettu.

Miksi en aina jaksa tai muista huolehtia sydämeni valosta? Miksi unohdan sen toisinaan kiireessä ja melskeessä? Elämä ei aina ole helppoa. Mieleni on täynnä monenlaisia ajatuksia ja tunteita. Joskus tuntuu, että asioiden tärkeysjärjestys on hukassa ja sekaisin: Olen laittanut itselleni kauniisti kirjoitettuja muistilappuja peileihin ja jääkaapin oveen, että muistaisin paremmin tärkeysjärjestyksen: Lapuissa lukee rakkaus, terveys ja runsaus. Vessan peilin kehyksessä on voimakortteja: Olen ihme ja minä olen vahvasti matkalla. Mitä sinun lapuissasi tai voimakorteissasi lukee? Mitä tahdot muistaa joka hetki? Mikä on sinun arvojärjestyksesi pitäessäsi huolta omasta kristallista, omasta sisäisestä loisteestasi?

voimakortti Kristallisydämeni valo ja loiste

Sinä olet tuo kulkija
ja kristalli on sinun sydämesi
valo ja loiste

Joskus vieritän vastuun toisille ihmisille omasta loistostani. Yritän oppia ottamaan vastuun itselleni. Vain minä olen vastuussa minun kristallistani lopulta.

Olen lukenut tarinoita ihmisistä, jotka ovat olleet todella kurjissa olosuhteissa ja silti pystyneet säilyttämään oman loisteensa. Sen kautta he ovat saaneet voimaa jatkaa.

Voisinko kehittää omia tapoja, joilla pidän hyvää huolta loisteestani huolimatta siitä mitä ympärilläni tapahtuu. On asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi ja jotka saavat minussa aikaan hyvää energiaa ja terveyttä. Minun on vain pidettävä itsestäni hyvää huolta joka hetki.

Tällä viikolla 44

Tällä viikolla vähennän niitä asioita, jotka himmentävät loistettani. Lisään asioita, jotka tuovat minulle hyvää mieltä ja onnellisuutta. Annan niille aikaa – vähänkin on parempi kuin ei ollenkaan.

Etsin inspiroivia kuvia, lauseita ja sanoja. Kiinnitän ne näkyvälle paikalle muistuttamaan siitä mikä on oikeasti tärkeää minulle.

Otan vastuun omasta onnellisuudestani ja annan itselleni mahdollisuuden nauttia ja kokea asioita, jotka tuovat minulle hyvää mieltä. Tiedostan, että onnellisuuteni säteilee voimaksi myös läheisilleni.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Polkukalenterin blogikirjoituksissa avaan viikon voimakorttia ja voimarunoa omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi.

Kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja Polkukalenterin sivuilla voimakorttien matkassa. Myös Kalenterikirja sopii runopoluilla kulkemisen tueksi.

PS Uusi Polkukalenteri vuodelle 2019 on ilmestynyt!

Polkukalenteri 2019

Runotalon voimapuutarhan voimarunojen energiaa säteilevä Polkukalenteri sydämesi valona siivittää Sinut 52 voimaviikon kautta lähemmäksi omaa todellista itseäsi – katso lisää täältä >>