||Hiljaisuus tuudittaa sieluani – Polkukalenteri vk 42
Hiljaisuus tuudittaa sieluani - Polkukalenteri vk 42

Hiljaisuus tuudittaa sieluani

Polkukalenteri viikko 42

Voimakortti Polullani on äärettömyyden pehmeys

Viikon 42 voimakorttiin kuuluva voimaruno Valoa ja voimaa on koskettava hiljaisuuden mielikuvamatka metsäpolulla.

Ilman hiljaisuuden hetkiä en voi olla oma paras itseni vaan muutun itselleni tunnistamattomaksi ja alan käyttäytyä huonosti. Ilman hiljaisuuden hetkiä tunnen olevani vain pieni osa itsestäni, jos sitäkään. Tarvitsen hiljaisuutta, että minussa voisi virrata todellinen minuus, että voisin tuntea olevani aidosti tässä hetkessä omana itsenäni.

Hiljaisuus auttaa minua pysymään kiinni siinä hyvässä todellisuudessa, jota tahdon elää. Hälinä vie minut sellaiseen paikkaan itsessäni, jossa en tunnista itseäni enkä viihdy. Melussa ja kiireessä minusta tulee rikkonainen ja saattaa kulua useita päiviä, että saan itseni kerättyä takaisin kokonaiseksi.

Olen näkymätön energiakeho ja tahdon elää sellaisena tiedostaen, että sellainen minä todellisuudessa olen. Melu, hälinä ja kiireen tuntu rikkovat minua, vaikka ne näennäisesti soljuvatkin lävitseni koskettamatta, silti niistä jää minuun jälkiä, jotka on puhdistettava pois hiljaisuuden kautta.

Hiljaisuus on ystäväni. Hiljaisuudessa voin kohdata todellisen itseni. Voin löytää sisäisen viisauden. Kuulla äänen, joka on minun todellista puhettani, ystävällistä ja lohduttavaa, rakkaudellista puhetta – ei tuomitsevaa ja epäilevää, varuillaan olevaa tai turhia vanhoja muistelevaa.

Voimakortti Yhtä ikuisuudessa

Hiljaisuus on pysähtymistä ja hidastamista, ne ovat askeleita kohti hiljaisuuden kokemista. Hengitys kuuluu hiljaisuuteen. Sellainen rauhaisa hyvä hengitys, puhumattomuus ja ajatusten virtaaminen ilman, että ne jäävät kiusaamaan. Hyvät asiat kuuluvat hiljaisuuteen.

Luonnossa voin löytää hiljaisuutta. Luonnossa hiljaisuuden rikkovat äänet, jotka ovat osa hiljaisuutta: rapina kuusen oksilla, oksan heilahdus oravan siirtyessä puusta toiseen oksia pitkin, tintin tii tii ja sitten pyrähdys.

Voin tuntea raikkauden ja tuulen kasvoillani. Samaan aikaan jalkoihini ja käsiini virtaa jotain mitä en tiedosta täysin. Uskon sen olevan luonnon energiaa, vahvuutta ja voimaa, joka virtaa minuun ollessani tässä hiljaisesti luonnon keskellä, avoimena sellaisena kuin olen.

Aurinko tai sade, lämpö tai kylmyys, ilman kosteus, kaikki ne kuuluvat osana minuun. Olen mukana tässä ja täältä voin löytää paikan, jossa kaikki lopulta pysähtyy, aika häviää ja voin vain olla. Ei ole mitään minne pitäisi mennä. Mistään en ole tulossa, vain tässä olen, millään ei ole enää merkitystä. On  vain tyhjä tila. Hetki, jossa kellun kuin lumme lammen veden pinnalla hiljaa, hitaasti veden pintaan luottaen. Tiedostaen, että tässä minä olen, tässä voin olla ja hengittää, olla vain ja yhdistyä osaksi sitä kaikkea mitä minä lopulta olen. Todellinen osa luontoa, siihen yhteyteen kytketty, tehty osaksi sitä ja siitä syntynyt, että voisin olla se mikä todellisuudessa olen.

Voimakortti Pysähdyn kuuntelemaan äänettömyyttä

Tästä tulikin hiljaisuuden matka, pieni retriitti. Toivottavasti olit mukanani kokemassa. Poimi hiljaisuuden hetkiä itsellesi tulevalla viikolla ja anna niiden tuudittaa sieluasi, että voisit hyvin. Että voit olla oma paras itsesi omassa rauhaisassa keskuksessasi joka hetki kuin tuo lumme metsälammen veden pinnalla. Rauhassa.

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Runotalon Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

PS Lokakuussa on tulossa uusi Polkukalenteri vuodelle 2019. Kerron lisää, kun uusi Polkukalenteri tulee myyntiin.

Käsintehty kalenterikirja Olemaan rauhassa Runotalon Voimapuutarha

Kuvassa oleva Olemaan rauhassa – kalenterikirja ja muutama muukin käsintehty kirja odottelee vielä uutta omistajaansa täällä Runotalossa myyntituotteiden hyllyllä. Tässä Mian ja Terhin viestit heidän saatuaan kirjansa:

Hei Sari,

tuhannet kiitokset kalenterimuistikirjasta. Hain sen eilen koiran kanssa kaatosateiselta lenkiltä tultuani postilaatikosta. Oli ihana yllätys, kun olit pakannut sinne pieniä ylläreitä mukaan- sydämellinen kiitos myös niistä! <3 Paketti käsinkirjoitettuine osoitteineen ja viesteineen lämmittää mieltäni- tuli tunne, että juuri minua on ajateltu rakkaudella. Uskon näin. Tarvitsin juuri tuota tunnetta, kiitos, kiitos. Itse kalenterikirja on käsittämättömän huolella koottu ja yksinkertaisesti niin K A U N I S. Juuri minun tyyliseni.

Olen isäni puolelta itsekin pohojalaanen, ja parhaillaan täällä juuri työttömänä mietin, alkaisinko sittenkin yrittäjäksi, vai mitä tekisin, joten koen sitäkin kautta iloa, että sain kalenterini juuri sinulta. Olen seurannut sinun tarinaasi, ja usein lähettänyt mielessäni sinulle voimia ja tukea- vasta nyt sain aikaiseksi lähettää nuo toivotukset tällä sähköpostilla ihan perille saakka! 🙂 Nyt alan täyttää kirjaani, varmasti se johtaa minua eteenpäin…

Toivon sinulle runsaasti valoa ja iloa elämääsi! Pieniltä tuntuvat asiat voivat muuttaa jonkun ihmisen olon surullisesta iloiseksi, voimattomasta taas voimautuneeksi… Olet siis arvokas, ja se mitä teet, on todellakin arvokasta myös.

Kaunista syksyn jatkoa,

Mialta

*

Minulle tuo missä itku on lähellä sydäntä on niin rakas. Kortti on koko ajan mukana lompakossa ja taustakuvana. Pitkään mietin, että raskinko ostaa muistikirjan ja niin vaan raskin. Ja se on ihana❤ luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa.

Toistaiseksi olen vain silitellyt kirjaa ja nyt tilasin myös voimakorttioppaan ihan muistikirjaa varten.

Olen niin onnekas kun löysin voimapuutarhan.

Kiitos että olet.

Ukkosmyräkkä terveisin

Terhi

*

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 
2018-10-12T14:31:55+03:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti