Olen aidosti läsnä - Polkukalenteri vk 41

Olen aidosti läsnä ja mukana

Polkukalenteri viikko 41

Usein mietin, miten voisin jakaa enemmän siitä, mitä olen oppinut polullani. Olisi hienoa voida jakaa kaikkia niitä asioita, jotka ovat auttaneet minua. Asioita, jotka ovat antaneet rohkeutta, tasapainoa, kehittäneet intuitiota ja lisänneet kykyä nähdä selkeämmin omaa tarkoitusta.

Yritän pysyä runoissa ja voimakorteissa, ytimessä, mutta sydämessäni jokin sanoo toistuvasti, että voisin jakaa enemmän oman arkeni asioita. Joten tässä yksi asia, joka on auttanut ja auttaa edelleen polullani.

Meditaatio

Tänä aamuna meditaation jälkeen huomasin taas sen vaikutukset itsessäni: Hauskinta on, että saan paljon kivoja ideoita ja keksin arkea helpottavia ratkaisuja, jotka vain tupsahtavat mielestä eteeni ilman ponnnisteluja. Aivain kuin mieli alkaisi toimia jollain hyvällä automaatiolla, joka antaa rauhaa ja selkeyttä kaikissa tilanteissa. Tunnen onnellisuutta ja tasapainoa. Ehkä sinulla jo on joku oma keino kuten liikunta tai rakas harrastus? Niissä on tätä samaa juttua löydettävissä.

Meditaation hyödyistä on tietoa monissa lähteissä. Itse olen huomannut seuraavat hyödyt

  • saan oman hetken, jolloin voin unohtaa kaiken huolehtimisen hetkeksi
  • kehoni saa tasapainottua rauhassa ja rentoudun oikeasti
  • mieleni selkiytyyy
  • saan vastauksia ja ratkaisuja arkeni pieniin ja isompiinkin pulmiin
  • olen huolettomampi ja onnellisempi
  • luotan itseeni enemmän ja saan enemmän aikaan päivässäni
  • tunnen itseni terveemmäksi
  • intuitioni vahvistuu ja koen enemmän synkronistisia tapahtumia
  • nukun paremmin

Lisää meditaatiosta

Lyhyt opastus kävelymeditaatioon

2011 tekemäni video: läsnäoleva hetki lammella

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

PS Lokakuussa on tulossa uusi Polkukalenteri vuodelle 2019. Kerron lisää, kun yksityiskohdat ja aikataulu tarkentuvat.

Uusinta lakaisupakkausta on enää muutama jäljellä ja myyntiaika päättyy 21.10.2018.  Voit liittyä mukaan kestotilaajaksi, jolloin saat uusimmat voimarunot ja voimakortit automaattisesti (ja edullisimmin) kahden kuukauden välein tai voit tutustua ja tilata kertapakkauksen, jossa on täysin sama sisältö, mutta tilaus ei jatku automaattisesti ♥

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti