Voimarunopolku 11 Sinä olet aina valmis

✨Istahda hetkeksi kuuntelemaan oman sisimpäsi puhetta. Ota syliisi lakaisukalenteri ja voimarunokirja. Lämmitä voimakorttipakkasi kämmeniesi välissä valmiiksi. Hengitä syvään ja ammenna itseesi uutta energiaa. Ole täydesti läsnä itsellesi tässä hetkessä.

Viikon voimarunopolun lakaisutehtävät

  • Kirjoita tai mieti: Keskeneräiset asiat? Onko ollut tarkoituksellista? (Tarkoitus avautuisi matkalla)
  • Opastus: Anna luovuuden puun kasvaa rauhassa uusia oksia = Pakottaminen ei auta!
  • Lakaisutehtävä viikolle: Poimin jaloissani pyörivät siemenet >> Kylvän ne rakkaudella.
  • Katso Sinä olet aina valmis voimaruno kokonaan täältä >>
Maailman valo pienet voimakortit 9 kpl

Ammenna kauneutta ja vahvistusta siitä kuka todella olet ✨

Mitä voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen tarkoittaa?

Voimapuutarhan runopolut ovat sinussa itsessäsi ja lakaisemalla runopolkujasi tunnistat todelliset toiveesi ja vahvuutesi. Keräät sisimpäsi aarteita, löydät merkkejä ja opastuksia, jotka vahvistavat oman erilaisuutesi arvostamista ja rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi. Näitä viestejä voimarunot välittävät.

Voimarunoista saat tukea runopoluillesi: Intuitiosi, luovuutesi ja luottamuksesi vahvistuvat. Oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi onnellisuuttasi autat rinnakkaisilla poluilla lakaisevia ja sitä kautta parannat koko maailmaa.

Lähde lakaisemaan omia runopolkujasi✨

Aloita tilaamalla ilmainen voimarunokirje, jossa saat joka viikko uuden voimarunon ja lakaisuvideon sähköpostiisi.