tule kokemaan oma spiraalipolkusi

Spiraalipolun voimakurssi alkaa maanantaina. Tahtoisin kertoa sinulle mitä on tulossa. Odotan tätä spiraalipolkua nyt toisella tavalla kuin aiemmin, koska tämä aika on niin erityinen. Yritän löytää tapoja, joilla mahdollisimman moni voisi olla mukana spiraalipolulla ja saada siitä itselleen voimaa. Sillä voimaa nyt tarvitaan.
Toisaalta en tiedä tarkasti itsekään mitä on tulossa. Spiraalipolku kuten kaikki muutkin Runotalossa syntyvät kurssit muotoutuvat voimarunojen kautta ja avustuksella. Tulevana maanantaina otan vastaan ensimmäisen kurssivideon. Tiedän, että saan siihen oikeat asiat siinä hetkessä. Spiraalipolun ryhmä tälle kerralle tulee olemaan oikea myös. Osalle aika voi olla oikea vasta myöhemmin.
Onko sinulla nyt oikea aika tulla kokemaan oma spiraalipolkusi? On ihanaa, jos päätät lähteä mukaan kurssille ja on ihanaa, jos olet hengessä mukana spiraaleissa. Kuljetaan luottavaisina eteenpäin polkuja olivatpa ne millaisia tahansa. Astinkivet ilmestyvät aina yksi kerrallaan poluille silloin kun rohkaistuu ottamaan askeleita. Ajatuksen taso on arvokas. Se oman sydämen polku.

tunnelmia spiraalipolun alkamisen lähestyessä

Spiraalipolun kuulumisiin

♥ Sari ♥

Spiraalipolun voimakurssi I

spiraalipolun voimakurssi

Spiraalipolulla kuljet taianomaisen ja syvällisen itsetutkiskelun matkan, jolla energisoidut löytämään opastusta, ratkaisuja ja selkeyttä oman sisimpäsi viisaudesta