Spiraalipolun voimakurssiin valmistautuminen

Spiraalipolulla kuljet taianomaisen ja syvällisen itsetutkiskelun matkan, jolla energisoidut löytämään opastusta, ratkaisuja ja selkeyttä oman sisimpäsi viisaudesta

Voit olla mukana spiraalipolulla kevyemmällä versiolla (katso ohjeet alempaa) tai osallistua Spiraalipolun kurssille, jolloin kokemus on syvällisempi.

Kurssilla saat viikoittain ohjeet ja kurssivideon kautta pääset osalliseksi spiraalipolun uusimmista tapahtumista. Usein spiraalipoluille ilmestyy erityisiä tapahtumia, jotka eivät ole sattumaa. Niitä on mukava seurata yhdessä. Kurssilla saat halutessasi henkilökohtaisen tukeni sähköpostitse.

Spiraalipolulle valmistautuminen ja tulevat kurssiviikot

Noin viikko ennen spiraalipolun alkua alkaa valmistautuminen. Katso valmistautumisen ohjeet täältä >>
Spiraalipolun voimakurssi kestää 4 viikkoa.
  1. viikko – Spiraalin valmistelu ja 3 tavoitettasi
  2. viikko – Syventyminen. Oma sisimpäsi.
  3. viikko – Puhdistuminen. Kiitollisuus.
  4. viikko – Analysoivat tikapuut. Voimaseremonia.

kaikille yhteiset ohjeet

Nämä ovat spiraalipolun harjoituksia joiden kautta voit osallistua spiraalipolkuun itseksesi. Kirjoita itsellesi muistiin ohjeiden pääkohdat ja toteuta niitä päivissäsi. Jos tahdot, voit kirjoittaa päiväkirjaa spiraalimaisesti kuten oikealla kurssilla. Hyvien ajatusten voimaverkko on avoinna myös sinulle.

tuli, tuuli ja kirjoittaminen

  1. Vietä paljon aikaa kynttilän, nuotion tai takkatulen ääressä. Katsele tulta hartaudella. Anna sen puhdistaa sisintäsi. Sytytä tuli aina rakkaudella ja aikomuksella puhdistaa itseäsi, läheisiäsi ja kotiasi.
  2. Kulkiessasi ulkona hengitä raikasta ilmaa päivä päivältä syvemmin. Tunne miten olet elossa ja miten hengitys on luonnollista ja turvallista. Hengitä tänään syvemmin kuin eilen.
  3. Kirjoita muistiin päivien aikana heränneitä ajatuksia ja tuntemuksia. Kirjoita myös hauskoista sattumuksista ja huomaa pienet merkit, joita sisimpäsi sinun polullesi asettaa iloksesi. Löydä leikkimieli ja taianomaisuus päivissäsi.

yhdisty hyvien ajatusten voimaverkkoon

  • Spiraalipolun voimakurssilla on minun lisäkseni mukanasi kurssilaisia, jotka ovat samalla tavalla sitoutuneet kehittämään omaa itseään. Me voimme yhdessä auttaa toisiamme ajatusten voimalla luomalla yhteisen voimaverkon. Pidämme kaikki yhdessä yllä tuota voimaverkkoa lähettämällä päivittäin ryhmämme jäsenille voimaa ja hyviä rakastavia ajatuksia. Olethan myös itse valmiina vastaanottamaan avun ja voiman, joka on tulossa luoksesi.
  • Voimaverkon viestintä on sanatonta ja näkymätöntä, mutta sen voi tuntea sydämellään. Jos tuntemukset saavat kyyneleet virtaamaan poskillesi niin muista, että niiden vaikutus on aina eheyttävä ja puhdistava. Näiden voimaverkkoyhdistymisten ajankohta ja kesto on jokaiselle vapaa. Valitse itsellesi päivittäin sopiva rauhaisa häiriötön ajankohta.

videolla lyhyesti spiraalipolun voimakurssista

Spiraalipolulla etenemme rinnakkaisia polkuja yhdessä kulkien.

♥ Sari ♥

Spiraalipolun voimakurssi I

spiraalipolun voimakurssi

Spiraalipolulla kuljet taianomaisen ja syvällisen itsetutkiskelun matkan, jolla energisoidut löytämään opastusta, ratkaisuja ja selkeyttä oman sisimpäsi viisaudesta