||Esittelyssä uudet Voimapuutarha kännykkälaukut

Voimapuutarha kännykkälaukut

Voimapuutarha kännykkälaukut

Nämä Voimapuutarhan kännykkälaukut ovat hyvä esimerkki intuition kuuntelemisesta. Hauskinta on, että näillä kännykkälaukuilla on sama tarkoitus käyttäjälleen: oman vaiston seuraaminen ja sydämen kuunteleminen. Voimapuutarha kännykkälaukku yhdistyy voimarunoon ja voimakorttiin, joten se toimii arjessa muistuttajana.

Useamman vuoden ajan pysähdyimme kylätien päässä risteykseen, jossa on vanhan kaupan näyteikkuna. Huomasin, että ikkunalle oli ilmestynyt kauniita kankaisia laukkuja. Jo vuosia haaveilin, että voisin teettää voimapuutarhan kankaisia laukkuja. Tekijästä vaan ei ollut tietoa. Ajattelin, että minun pitäisi ottaa yhteyttä laukkujen tekijään. Tämän vuoden alusta lupasin erityisesti kuunnella intuitiota ja toteuttaa rohkeammin erilaisia asioita. Otin yhteyttä Reijaan, joka pyörittää yritystään Käsityöpaja Villaa ja Lankaa siellä kylätien päässä olevan entisen kaupan tiloissa. Yhteistyö käynnistyi kivasti ja pian sain Reijalta ehdotuksia kankaista.

Kuvasin valmiit kännykkälaukut eilen ja nyt tuntuu, että kyllä kannatti seurata intuitiota. Voit päätellä itse katsomalla millaisia kännykkälaukkuja syntyi. Nyt on jokaista laukkua valmiina 1 kpl, mutta kankaita on hieman varastossa, joten Reija on luvannut tehdä tarvittaessa täydennystä. Näistä samoista kankaista on otettu valmiiksi pienet palat, joista valmistuu myöhemmin kevään aikana uusia Voimapuutarha muistikirjoja.

Voimapuutarha kännykkälaukut
Voimapuutarha kännykkälaukkujen kuvauspaikka

Tässä vielä kuva kännykkälaukkujen kuvauspaikasta. Vanhasta silitysraudasta on iso apu taustatukena. Eikä hassumpaa ollut tinttien säestys taustamusiikkina kuvatessa. Täydellistä ♥

2019-03-15T20:34:02+03:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti