Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Elämäni ytimessä

Polkukalenteri viikko 10

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Elämäni ytimessä Polkukalenteri vk 10

Lue voimaruno Tänään olen totta

Tällä kertaa tahdon kertoa sinulle asiasta, joka on kultaisena koko Runotalon ja voimapuutarhan sekä elämän polkuni ytimessä. Uskon, että tunnet samoin, koska olet lukemassa näitä sanojani.

Tunnen, että on tärkeää seurata omaa kutsumusta, löytää sellaista mikä on ominta, sellaista tekemistä, joka tuo iloa itselle ja muille tai jonkin hyödyn kaikille. En tiedä, ehkä joskus tarkoitus voi olla vain elää itselleen tai vain muutamalle tai yhdelle ihmiselle – en ole varma. Ainakin sellaisia jaksoja voi olla elämässä? Mitä sinä ajattelet? Millainen on sinun tilanteesi?

Nykyhetkessä Runotalon kanssa, tahdon yhä enemmän vahvistaa polkuani. Miten voin tehdä sen?

Olen huomannut, että parhaiten onnistun kiertämällä kehää. Kuulostelen itseäni saapuessani yhä uudelleen kehää kiertäessäni samoihin kohtiin. Huomaan, että joka kerta löydän uutta. Jonkin pienen osasen tai idean, jonka tarvitsen. Hauskinta on, että tuo osanen johdattaa seuraavan idean luo jonka tarvitsen.

On tärkeää huomioida: minun on otettava tuo idea tai osanen käyttööni. Minun on rohkeasti lähdettävä kokeilemaan, että löytämäni voisi jalostua kauttani johonkin uuteen muotoon. Vasta silloin voin edetä polullani ja taas kiertää uuden kierroksen.

Mitä enemmän polultani poimin mukaanani asioita ja toteutan niitä rohkeasti (en ota kaikkea – valitsen ne mitkä tuntuvat sydämessäni valmiilta tässä hetkessä) sitä enemmän pääsen eteenpäin. Tai oikeastaan ei eteenpäin – tunnen, että olen koko ajan samassa paikassa, jossa vain avaan silmäni ja sydämeni näkemään paremmin. Kymmenen vuotta sitten en olisi vielä ollut valmis näkemään sitä minkä nyt pystyn näkemään. Varmasti kymmenen vuotta ajassa eteenpäin tilanne on taas uusi.

Kaiken tämän olisin voinut kirjoittaa sinä-muodossa kuin kehoittaen sinua kokeilemaan kokemaani. Uskon, että olet jo pitkällä tällä samalla polulla. Siksi minusta on sopivampaa kirjoittaa minä-muodossa, kertoen omasta kokemuksestani. En siis tahdo kirjoittaa itseäni korostaen vaan avoimesti kertoa millaisia asioita olen huomannut polullani. Vilpittömästi toivon, että saat näistä vahvistuksia omalla polullasi kokemaasi.

voimakortti Tänään olen totta

Tällä viikolla 10

Tällä viikolla: Ole avoin uusille ajatuksille. Poimi itsellesi pieniä asioita, jotka tuntuvat kutsuvan sinua. Ehkä asiat eivät ensin näytä juuri miltään, mutta myöhemmin huomaat löytäneesi aarteen tai osasen, joka johdattaa tärkeän asian luo.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Seuraavan viikon voimakortti on Ikuinen kulku että elämä jatkuisi ♥

lakaisen voimapuutarhani runopolkuja