||Voimaruno & voimakortit viikko 35 – Tänään olen totta

TÄNÄÄN OLEN TOTTA

voimaruno & voimakortit

viikko 35 – 2017

voimakortti Tässä minä olen

Tässä minä olen

keskellä aamuani
päivääni
iltaani
elämääni

Tässä minä olen

todellisena
epätodellisena

elämässäni
tai sen keskellä
puolitiessä
alussa
tai määränpäässäni

Tässä minä olen

unelmoiden
itkien
nauraen
kokien ja tuntien

voimakortti uudelleen ja uutena avautuen päivääni

Tässä minä todella olen

minuna tänäänkin
eilen en ollut
olin jossain muualla
voidakseni tulla tänään
tähän elämääni
uudelleen ja uutena
avautuen päivääni
ilolla ja vaatimattomuudella

voimakortti Voin olla kukassa kuin vain kukka voi olla

Että voisin nähdä selkeämmin
että voisin rakastaa
ja tuntea täydemmin
että voisin olla kukassa
kuin vain kukka voi olla

voimakortti Elämäni ytimessä

Että saisin tuntea sen
mikä on elämäni ytimessä
ja sen syvimmässä tarkoituksessa
olla rakkautena rakkaiden
ja rakastettujen joukossa

voimakortti Todellinen minä

Että olisin ihminen
niin isosti kuin ihmisenä voi olla
että rakastaisin sitä elämää
kaikkine muotoineen ja kokemuksineen
joka minussa on

elää
sykkii
vahvana joka hetki
että voisin olla minä

Todellinen minä

UUSI PUHDAS SIVU

voimakortti Uusi puhdas sivu uusi valkea päivä minussa

Syntyi uusi puhdas sivu
uusi valkea päivä
uusi alku ja mahdollisuudet
minussa

voimakortti Tänään olen totta

Olin avuttomana ja heikkona
uutena ja lempeänä itselleni
tiesin että minun tarkoitukseni
ei ollut olla tässä maailmassa
sellaisena kuin olin ollut

vaan tarkoitukseni
oli syntyä uudelleen
tulla olemaan
puhtaampana ja tahrattomana
siihen tarvittiin vain halu ja tahto
tehdä tuo päätös sisäisesti minussa
että voisin olla todellinen
ollen se joka olen

Tänään olen totta

2019-03-01T19:33:02+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toimituskulut 3,90€ ja yli 45,00€ tilauksiin ilmainen toimitus ♥ Piilota tämä ilmoitus