Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Olen voimakeskuksessani

Polkukalenteri viikko 4

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Olen voimakeskuksessani Polkukalenteri vk 4

Lue voimaruno Vahva vapaa sydän

Minulle voimakeskuksessa oleminen tarkoittaa, että olen tasapainossa. Että minulla on hyvä olo kaikin tavoin. Että tunnen itseni terveeksi sekä mieleltäni että keholtani.

AAMUN HETKI VOIMAKESKUKSESSANI

Voimakortin kuvasta tulee mieleeni aamuiset kiitollisuuden harjoitukseni. Voin olla kuin tuo mehitähti, avoinna vastaanottamaan kaiken hyvän mitä päiväni tuo tullessaan. Aavistan, että sinulla on omat päivän aloituksen tapasi, joista saat voimaa päivääsi. Kerron nyt, miten aloitan oman päiväni – ehkä saat jonkin uuden idean tai toteat, että ihan samanlaiset ovat aamumme.

Aamuisin ajattelen hyviä ajatuksia: Tämä on todella hyvä päivä. Kerrytän iloa ja valoisuutta sydämeeni. Kiitollisuutta siitä, että olen elossa tänään, että olen saanut tämän elämän ja kaiken mitä siinä on. Lähetän valoa ja rakkautta kaikille läheisilleni ja lopulta lähetän valoa koko maailmaan, erikseen eläimille, ihmisille ja kasveille, lopulta koko maapallolle ja Äiti maalle.

Maailmankaikkeus saa osansa rakkaudesta ja valosta. Usein minusta tuntuu, että valo palaa vahvistuneena ja moninkertaisena takaisin luokseni ja päivääni. Aamuisin kiitollisuuden hetken jälkeen tunnen, että olen voimakeskuksessani. Olen kerryttänyt valoenergiaa ja rakkautta kehooni ja mieleeni. Tunnen olevani vahva.

3 MINUUTTIA PÄIVÄSSÄ

Viimeiset pari viikkoa olen kokeillut Gabrielle Bernsteinin kundaliinijooga-harjoitusta nimeltä Ego Eradicator. Harjoitus poistaa stressiä, aktivoi energiakenttääsi ja poistaa rajoittavia uskomuksia. Gabrielle suosittelee kokeilemaan yhteen menoon 21 päivän ajan ja katsomaan mitä tapahtuu. Olen huomannut hyvien asioiden lisääntyvän ympärilläni ja päivissäni. Tuntuu, että oloni on keveämpi.

Liitän videon tähän alle. Se on englanninkielinen, mutta videosta on varmasti apua. Tavoitteena on hengittää tulihengitystä yhteen menoon 3 minuuttia kädet ylhäällä kuten videossa tehdään. On aika raskasta (ainakin minulle), varsinkin aluksi, joten 1 minuutti tai 10 hengitystä voi olla aluksi ihan riittävä. Päivä päivältä tulee enemmän voimaa. Hengitystä voi hidastaa normaaliksi syväksi hengitykseksi, jos alkaa huimata tai tuntuu liian raskaalta. Keskity hengittäessäsi hyviin ajatuksiin, kiitollisuuteen ja unelmiisi.

(Kirjahyllyssäni on Irene Hopkinsin Kundaliinijooga kirja – suosittelen, jos tahdot tutustua tarkemmin tulihengitykseen ja kundaliinijoogaan. Myös Voiman tie / Inderjit Kaur Khalsa on ihana kundaliinijooga opas) Löytyvät varmasti kirjastostakin ♥

Tällä viikolla 4

Tällä viikolla voisit kokeilla Gabriellen kundaliinijoogaa ja kiitollisuuden voimaa: Kirjoita muistikirjaasi kiitollisuuden lauseita, jotka liittyvät juuri niihin asioihin, joissa tarvitset tukea ja vahvistusta. Muotoile lauseet tarkasti myönteiseen muotoon, sellaisena kuin haluaisit asioiden olevan – älä käytä ei-sanoja. Älä siis kirjoita En enää juo kahvia vaan Nautin ihanista teehetkistä joka päivä. Se mihin kiinnität kiitollisena huomiosi, alkaa lisääntyä.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥

Seuraavalla viikolla voimakorttina on Olen näkyvissä. Luon maailmaa johon tahdon uskoa.

Voimapuutarhan muistikirjat kiitollisuuden päiväkirjoiksi

Pienet Voimapuutarhan muistikirjat kiitollisuuden ajatuksillesi ♥ – katso täältä >>