||Syys-lokakuun lakaisupakkaus: Puolet valmiina!

Syys-lokakuun lakaisupakkaus: Puolet valmiina!

Ajattelin, että olisi kiva esitellä syys-lokakuun lakaisupakkausta etukäteen. Kesäkuun suosikkien perusteella on lähtenyt viisi voimakorttia painettaviksi, joten puolet pakasta on valmiina.

Voimakorttikuvien alta voit klikata katsomaan voimakortin voimarunon.

voimakortti Hänen sydämensä ollessa hiljaa
voimakortti Sinulla on valta päättää
voimakortti Ei ole vääriä palasia
voimakortti Pienessä sydämessä asui vahvuus
voimakortti Linnuilla oli tapana säestää

Esittelen loput viisi voimakorttia lähitulevaisuudessa. Syys-lokakuun lakaisupakkauksen voit tilata täältä >>

2018-07-27T21:47:06+03:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti