3 voimakorttia ja 3 kysymystä tulkinta

Sekoitin voimakorttipakkaani ja poimin 3 voimakorttia. Voit käyttää omaa voimakorttipakkaasi samalla tavalla.

voimakortti Etenen rauhallisesti - Ajatuspallo

Ensimmäinen kysymykseni oli, mitä voisin kertoa voimakorttien käytöstä? Sain vastaukseksi voimakortin Etenen rauhallisesti. Tulkitsen sen siten, että aina ottaessasi voimakorttipakan käteesi, pysähdy todella rauhoittumaan hetkeksi. Näin saat yhteyden omaan sisimpääsi. Hengittämisen hidastaminen ja syventäminen on tärkeää, se auttaa sinua olemaan läsnä tässä hetkessä ja saat pudotettua huolet harteiltasi.

voimakortti Rakkaudella minusta tulee näkyvä - Viisauden kasvit

Toinen kysymykseni: mitä muuta voin kertoa voimakorttien käytöstä? Sain vastauksena Rakkaudella minusta tulee näkyvä. Voimakorttien viestit ovat usein rakastavia. Muista tulkitessasi korttejasi keskittyä rakkaudellisiin ajatuksiin, kohtele itseäsi hyvin ja puhu itsellesi arvostavasti. Liian usein sisäinen puhe on tuomitsevaa tai vähättelevää.

voimakortti Olen aidosti läsnä ja mukana - Pilvi

Kolmas kysymykseni: Mitä vielä on hyvä ottaa huomioon voimakortteja tulkitessa? Tuli kortti Olen aidosti läsnä ja mukana. Voimakortteja käyttäessäsi pysähdyt säännöllisesti tutkimaan omia ajatuksiasi ja tuntemuksiasi. Olet aidosti läsnä omassa elämässäsi joka hetki: koet asioita kiitollisena. Pienet arkiset asiat saavat ansaitsemansa merkityksen – sillä lopulta juuri ne ovat arvokkaita.

Oletkohan jo kokeillut kolmea kysymystä omilta voimakorteiltasi? Joskus koko kysymyssarja voi keskittyä samaan asiaan sitä kortti kortilta syventäen tai jokainen kysymys voi koskea erilaisia sinulle ajankohtaisia asioita. Aina voimakorttien viesti ei avaudu heti – silloin voit etsiä voimakorttiin kuuluvan voimarunon ja löytää sitä kautta lisämerkityksiä. Uusimmissa voimakorteissa on aina voimaruno kuvassa merkittynä tikkukirjaimin. Vanhimmissa korteissa ei ole voimarunon otsikkoa, mutta voit löytää sen googlen avulla hakemalla. Tässä kirjoituksessa olevat voimakorttikuvat ovat linkkejä voimarunoihin, joten voit klikata kuvista katsomaan voimarunot.

Miten valitset itsellesi sopivimman voimakorttipakan? Voit löytää apua tästä kirjoituksesta.

Joko sinulla on ilmainen Voimakorttiopas? Voimakorttien tulkintaohjeiden lisäksi oppaassa on luku muistikirjan käytöstä ja muita vinkkejä voimakorttien hyödyntämiseen. Oppaassa on 47 sivua ja paljon inspiroivia kuvia. Tutustu ja tilaa ilmainen voimakorttiopas täältä.

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.