3 voimakorttia ja 3 kysymystä tulkinta

Sekoitin voimakorttipakkaani ja poimin 3 voimakorttia. Voit käyttää omaa voimakorttipakkaasi samalla tavalla.

voimakortti Etenen rauhallisesti - Ajatuspallo

Ensimmäinen kysymykseni oli, mitä voisin kertoa voimakorttien käytöstä? Sain vastaukseksi voimakortin Etenen rauhallisesti. Tulkitsen sen siten, että aina ottaessasi voimakorttipakan käteesi, pysähdy todella rauhoittumaan hetkeksi. Näin saat yhteyden omaan sisimpääsi. Hengittämisen hidastaminen ja syventäminen on tärkeää, se auttaa sinua olemaan läsnä tässä hetkessä ja saat pudotettua huolet harteiltasi.

voimakortti Rakkaudella minusta tulee näkyvä - Viisauden kasvit

Toinen kysymykseni: mitä muuta voin kertoa voimakorttien käytöstä? Sain vastauksena Rakkaudella minusta tulee näkyvä. Voimakorttien viestit ovat usein rakastavia. Muista tulkitessasi korttejasi keskittyä rakkaudellisiin ajatuksiin, kohtele itseäsi hyvin ja puhu itsellesi arvostavasti. Liian usein sisäinen puhe on tuomitsevaa tai vähättelevää.

voimakortti Olen aidosti läsnä ja mukana - Pilvi

Kolmas kysymykseni: Mitä vielä on hyvä ottaa huomioon voimakortteja tulkitessa? Tuli kortti Olen aidosti läsnä ja mukana. Voimakortteja käyttäessäsi pysähdyt säännöllisesti tutkimaan omia ajatuksiasi ja tuntemuksiasi. Olet aidosti läsnä omassa elämässäsi joka hetki: koet asioita kiitollisena. Pienet arkiset asiat saavat ansaitsemansa merkityksen – sillä lopulta juuri ne ovat arvokkaita.

Oletkohan jo kokeillut kolmea kysymystä omilta voimakorteiltasi? Joskus koko kysymyssarja voi keskittyä samaan asiaan sitä kortti kortilta syventäen tai jokainen kysymys voi koskea erilaisia sinulle ajankohtaisia asioita. Aina voimakorttien viesti ei avaudu heti – silloin voit etsiä voimakorttiin kuuluvan voimarunon ja löytää sitä kautta lisämerkityksiä. Uusimmissa voimakorteissa on aina voimaruno kuvassa merkittynä tikkukirjaimin. Vanhimmissa korteissa ei ole voimarunon otsikkoa, mutta voit löytää sen googlen avulla hakemalla. Tässä kirjoituksessa olevat voimakorttikuvat ovat linkkejä voimarunoihin, joten voit klikata kuvista katsomaan voimarunot.

Voit pitää muistikirjaa, johon kirjaat eri voimakortteihin liittyviä sinulle henkilökohtaisia opastuksia ja merkityksiä. Näin saat voimakorttipakastasi todellisen henkilökohtaisen oppaasi. Voimakortit ovat  työkalu, joka auttaa sinua kuulemaan sydämesi opastuksia ja löytämään luottamuksen omaan sisäiseen ääneesi ja viisauteesi.

Henkilökohtaiset voimakortit

Henkilökohtaiset pienet voimakortit 10 kpl

 

Olo on aina odottava; millaisia voimakortteja ja -runon olet intuitiollasi minulle tällä kertaa valinnut? / Tiina✨

  • löydät runolauseista omaan tilanteeseesi osuvia opastuksia
  • saat vahvistusta ja luottamusta vastauksiin, jotka ovat sisimmässäsi jo valmiina olemassa

 

Mitä voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen tarkoittaa?

Voimapuutarhan runopolut ovat sinussa itsessäsi ja lakaisemalla runopolkujasi tunnistat todelliset toiveesi ja vahvuutesi. Keräät sisimpäsi aarteita, löydät merkkejä ja opastuksia, jotka vahvistavat oman erilaisuutesi arvostamista ja rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi. Näitä viestejä voimarunot välittävät.

Voimarunoista saat tukea runopoluillesi: Intuitiosi, luovuutesi ja luottamuksesi vahvistuvat. Oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi onnellisuuttasi autat rinnakkaisilla poluilla lakaisevia ja sitä kautta parannat koko maailmaa.

Lähde lakaisemaan omia runopolkujasi✨

Aloita tilaamalla ilmainen voimarunokirje, jossa saat joka viikko uuden voimarunon ja lakaisuvideon sähköpostiisi.

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Otsikko

Toteuta