Tiedän - Polkukalenteri vko 29

voimaruno
ANNA SEN SYNTYÄ

Anna sen syntyä

Annan

Silloin ei ollut ketään
keneltä kysyä
ei ketään
kehen uskoa
ja kaikki odottivat vastauksia

kaikki olivat valmiina
vastaanottamaan tiedon
joka virtaisi kallion juurelta
kiveltä toiselle ketjuna
kunnes viimeisinkin pieninkin kivi
ja jopa hiekanjyväset
olisivat vastaanottaneet oman tietonsa

sen ikiaikaisen tiedon
joka oli ollut kätkettynä
että se otettaisiin esiin
ja käytettäisiin se viisaus
joka siihen tietoon oli kätketty

Eilen otin tuon tiedon
kääntelin sitä mielessäni
katselin joka suunnasta
ja tutustuin siihen

en muista siitä paljonkaan
mutta tiedän
että tuo tieto valutettiin minuun
kuten kallion kautta
valui tieto kiviin ja hiekanjyväsiin

Minun tarvitsi vain olla rento ja rauhallinen
voidakseni vastaanottaa
tuon tiedon itseeni ja sydämeeni

Oikeastaan
sydämeni kautta se minuun virtasikin
ja tunsin miten sydämeni hyrähti eloon
alkoi hyräillä
jotain tuttua kaukaista sävelmää

Näin näkyjä
sellaisia mitä en ollut muistanut
enää aikoihin
ja nuo näyt olivat elämästäni
tulevasta elämästäni

Näkymiä joista olin unelmoinut jo kauan
ja niissä oli toteutumia
monista sellaisista hetkistä
joita olin vain odottanut todeksi
tuossa uninäyssä
ne tulivat hetkittäin todeksi
ja jopa enemmänkin

Siksi olin kuin hiekanjyvä
tunnistin tiedon itsessäni
ja annoin sen imeytyä
jokaiseen soluuni
että voisin tulla todeksi
tuossa ajassa
tuossa unelmassa
joka minulla oli valmiina
jokaisessa solussani odottamassa
että antaisin sille luvan
hehkua sitä sanomaa
hyrähtää käyntiin
ja tuoda todeksi sen
mikä annettu on

Tiedän – Polkukalenteri vko 29

Voimapuutarhan kulmaukseen vanhaan koivuun ilmestyi alkukesästä rastaiden pesä. On ollut hauska seurata miten rastaat kuljettavat ruokaa pienokaisille. Tällä viikolla pienet poikaset lähtivät pesästä. Oli liikuttavaa katsella untuvaista pallon muotoista poikasta, joka huusi kivellä kuin hädissään. Vähän myöhemmin sama poikanen jo lenteli pensaikossa.

Kuin sattumalta Voimapuutahapäivästä oli jäänyt pieni jakkara tuon koivun alle: siinä lukee teksti Luottamus. Tämä kaikki sai minut ajattelemaan, että todellakin kaikki on hyvin järjestetty. Katselin niityn kasveja, niiden monimuotoisuutta ja pörrääviä mehiläisiä. Kaikki on niin hyvin järjestetty. Ihan varmasti on ihmisenkin elämä ja tarkoitus samassa hyvässä järjestyksessä. Voi luottaa.

Luottamuksella eläminen on mukavaa, helpompaa ja kevyempää. Aina tällaista kirjoittaessani huomaan nopeasti lisääväni jatkolausetta: mutta en tarkoita, että ei itsekin tarvitsisi tehdä jotain. On oltava avoin ja tarkkaavainen kaikille mahdollisuuksille. Toisaalta liika väkisin puskeminen ei auta. Suunta saattaa olla väärä, jos tuntuu, että ei kulje eikä etene. Vai onko? Näitä voisi pohtia loputtomiin. Silti ajattelen, että rastaan poikasten malli on hyvä esimerkki, josta voi ottaa oppia. Siivet kantavat. Jatkossa voi tapahtua mitä tahansa, mutta rohkeasti poikaset suuntaavat elämään ja kokemaan, kun aika on oikea. Pesässä tulee liian täyttä, on kasvettu sellaisiin mittoihin, että on aika aikuistua.

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

tilaa ilmainen voimakirje

Kiva, että poikkesit ♥ Tuleeko sinulle jo ilmainen Voimakirje?

Aloita oma runopolkusi tilaamalla ilmainen voimakirje sähköpostiisi. Saat joka perjantai-ilta viikon voimarunon ja voimakortit. Näiden voimaa antavien viestien kautta, voit lakaista viikko kerrallaan omia runopolkujasi ja kirjoittaa omia voimarunojasi todeksi. Tahdon sinun vielä tietävän, että voimarunot ovat kanavoituja viestejä, joiden tarkoitus on vahvistaa luottamustasi sisimpäsi opastukseen.

Runopolkujen lakaisuterveisin Sari / yksi maailman miljoonista erilaisista Tähtikukista

* kirjoita alapuolelle

Katso edelliset voimakirjeet

 
 

Jaa somessa / sähköpostitse:

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen torstai-iltaisin Voimarunokirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti