Sydämeni rakkaus säteilee ympärilleni: Polkukalenterissa on viikolla 9 maksaruohon voimakortti.

 

 

Sydämeni rakkaus

säteilee ympärilleni

 

POLKUKALENTERI

viikko 9

 

Sinut joka on yksi todellinen sinä
eikä ole muita vain sinä
ja mielesi heijastuma
sinun sydämesi rakkaus
joka säteilee ympärillesi
kuin auringon lämpöinen loiste

 

voimaruno Sinussa

 

Ollessasi onnellinen, voit säteillä valoa ympärillesi. Pidä huolta itsestäsi, oman sydämesi onnellisesta olotilasta. Sydämesi tarvitsee oikeaa ravintoa, hyviä tunnetiloja ja kauniita kokemuksia. Sydämesi tarvitsee sisäistä hymyä, rakkautta – ennen kaikkea sinulta itseltäsi, että voisit tuntea olevasi rakkauden arvoinen.

Nyt on talvisen kaunista, puissa on paljon lunta ja auringon paistaessa lumi hiutailee kimaltaen alas maahan. Rakkautta voi tuntea yhteydessä luontoon, kauneuden kokemukseen siinä huikaisevassa hetkessä, kun seisot yksin hiljaisuudessa ja imet itseesi luonnon kauneutta.

Tähän liittyy omana itsenä oleminen tai oikeammin yhä enemmän omaksi itseksi tuleminen. On kiehtovaa tutustua paremmin itseensä – tarkkailla omia tunnetiloja ja reaktioita eri tilanteissa. Mitä vahvemmin olet oma itsesi, sitä vähemmän sinua heilauttavat muiden mielipiteet. Toki on hyvä huomioida muita – en tarkoita sellaista itsekkyyttä – vaan tervettä vahvuutta olla omassa itsessäsi ja tiedostaa, että olet itse oman itsesi paras asiantuntija. Mitä paremmin tunnet itsesi, sitä enemmän voit säteillä sydämesi rakastavaa valoa ulospäin maailmaan.

Tässä harjoitus, jossa voit purkaa päivän energian takaisin itsellesi:

 

PURA PÄIVÄN ENERGIA TAKAISIN ITSELLESI

 

 

Tee harjoitus juuri ennen nukahtamista. Kelaa mielessäsi koko päivä taaksepäin illasta aamuun. Tarkkaile tapahtumia ilman arvostelua ja tuomitsemista. Aluksi saatat hypellä aikajärjestyksessä. Se ei haittaa. Tärkeintä on, että teet harjoituksen. Tällä tavalla puhdistat ja purat energian takaisin omaan käyttöösi.

 

Toinen tapa: Voit kelata tapahtumat taaksepäin muutaman kerran päivässä, jolloin illalla ei ole niin paljon kelattavaa kerralla.

 

Yleensä nukahdan ennen kuin pääsen ajatuksissani aamun tapahtumiin, joten harjoitus toimii unilääkkeenäkin.

 

Tämän harjoituksen opetti Daniel Mitel. Häntä haastatteli Lilou Mace. Voit katsoa englanninkielisen videon täältä. 

 

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥