Henkilökohtaiset voimakortit

24,0065,00 sis. alv 24%

Varastossa

Henkilökohtaisesti sinulle valittujen voimakorttien kautta saat koskettavia luottamusta vahvistavia viestejä omalta sisimmältäsi. Voit poimia kortin pakasta opastusta tarvitessasi tai ottaa yhden kortin päivittäin näkyville muistuttajaksi.

VAIHTOEHDOT

1 PAKKA

  • 10 voimakorttia – hinta 24€
  • 20 voimakorttia – hinta 35€
  • 30 voimakorttia – hinta 47€

USEAMPI PAKKA KERRALLA esim. lahjoiksi eri henkilöille

  • 10 + 10 voimakorttia – 45€
  • 10 + 10 + 10 voimakorttia – 59€
  • 20 + 20 voimakorttia – 65€

Alempana sivulla lisätietoja. Lahjaksi tilatessasi ilmoita saajan nimi/nimet yhteydenotto-lomakkeella.

Valitse tilatessasi pakan/pakkojen koko.

Kuvaus

Pakkauksessa on valintasi mukainen määrä henkilökohtaisesti sinulle tai saajalle intuitiolla valittua voimakortteja ja yksi intuitiivisesti valittu pitkä voimaruno. Lisäksi saat listan, jossa on pakkasi energioita: asioita, joihin voit kiinnittää huomiota. Mukana tulee voimakorttien käyttöohjeet. Pakkauksen kansikortti on pakan tärkein ja vahvin voimakortti: se määrittää henkilökohtaisen voimarunosi.

Näiden voimakorttien kautta saat koskettavia luottamusta vahvistavia viestejä omalta sisimmältäsi. Voit poimia kortin pakasta opastusta tarvitessasi tai ottaa yhden kortin päivittäin näkyville muistuttajaksi.

LAHJAKSI

Voimakorttipakan luomisen hetkeä varten tarvitsen saajan koko nimen, joten jos tilaat pakan lahjaksi lähetä saajan nimi/nimet erikseen yhteydenottolomakkeella. Halutessasi postitan suoraan saajalle, jolloin voit kirjoittaa oman tervehdyksesi kuten onnittelut liitettäväksi lähetykseen.

 

 

PAKKAUS SISÄLTÄÄ

  • valintasi mukaisen määrän pyöreäkulmaisia painettuja voimakortteja (koko 8,5 x 5,5 cm ja ekologinen tuulivoimalla tuotettu kartonki)
  • 1 pitkä voimaruno/pakka (taiteltu A4-kokoinen kaksipuoleinen tuloste)
  • energialistaus
  • voimakorttien käyttöohjeet

KÄYTTÖOHJEET

Voimakorttipakka on henkilökohtainen oppaasi. Voimakortit auttavat tunnistamaan sisimpäsi viestejä ja vahvistavat luottamustasi vastauksiin, jotka alitajuisesti tiedostat. Voimakorttien kautta voit vahvistaa luottamusta tietoon, joka on sisimmässäsi valmiina.

Rentoudu, sulje silmät ja hengitä syvään. Keskity asiaan, johon tarvitset selkeytystä tai vahvistusta. Valitse pakasta intuitiolla yksi voimakortti. Voit valita kortin, joka putoaa pakkaa sekoittaessasi tai levittää kortit eteesi kuvapuoli alaspäin ja valita kutsuvimman. Anna kuvan ja sanojen synnyttämien tunteiden ja mielikuvien nousta rauhassa mieleesi. Tärkein viesti on sisimpäsi esiin tuoma viesti.

Voimakortit vahvistavat läsnäoloa ja auttavat löytämään sekä vahvistamaan sinulle tärkeitä asioita elämässäsi. Vuosien myötä voimakorttipakastasi tulee sinulle rakas ja taianomainen. Mitä useammin kortteja tutkit, sitä enemmän ne alkavat puhua omaa kieltään. Jokainen voimakortti kantaa mukanaan voimapuutarhan kasvien viisautta ja vahvaa energiaa. Jos olet herkkä tuntemaan energioita, voit varmasti vastaanottaa ja kokea tuota energiaa korttien kautta.

VALIKOIMASTA

Voimakorteista on olemassa keräilysarja, jossa ilmestyy uusi pakka kahden kuukauden välein. Jokainen pakka on myynnissä vuoden ajan.

 

Katin palaute voimakorteista:

 

Hei Sari,

 

Kiitos voimakorttilähetyksestä. Avasin oman pakkani ja yllätyin todella, kun näin millaisen runon olit minulle valinnut. Runo oli kuin suora kuvaus elämästäni ja huima juttu on se että ajattelen paljolti samalla tavalla kuin mitä runossa kerrotaan. Heinällä on ollut yksinäinen elämä 

Ihme juttu  ja voimakortit, jotka olet minulle valinnut ovat myös erikoiset ja hyvin minulle sopivat. Tulen varmasti käyttämään niitä paljon. Sisareni tulee myös yllättymään todella iloisesti saadessaan oman pakkansa.

 

Kiitos vielä todella paljon!

Ystävällisin terveisin 

Kati

 

Lisätiedot

Pakan koko

10 + 10 + 10 voimakorttia, 10 + 10 voimakorttia, 10 voimakorttia, 20 + 20 voimakorttia, 20 voimakorttia, 30 voimakorttia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Henkilökohtaiset voimakortit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *