SARVIORVOKKEJA JA JÄISIÄ POLKUJA

voimapuutarhassa huhtikuun alussa

Kun kävelin voimapuutarhaan kamera kaulassani roikkuen, tuntui pienen hetken epätoivoiselta.

Miten voisin löytää mitään kaunista kuvattavaa?

Voimapuutarhan runopolku on jäässä huhtikuussa

Voimapuutarhan polku on jäinen. Minulla oli toppahousut jalassa, sillä lähes aina kuvatessani olen polvillani.

Jää on kova alusta ja kaiken lisäksi polvet kastuvat. Kauneutta voi löytää vain katsomalla oikein läheltä.

Sarviorvoki voimapuutarhassa huhtikuussa

Tässä kuva sarviorvokeista sellaisena kuin ne ovat todellisuudessa. Läheltä katsellen löysin pari kaunista voimakorttikuvakulmaa. Laiton kuvaan pari nuolta osoittamaan paikkaa, josta sain toisen voimakorttikuvan tämän viikon voimakortteihin. Oikeastaan nämä orvokit pitäisi pitää vielä piilossa havujen alla, ettei keväinen aurinko kärvennä niitä. Mutta jos minulla olisi kaikki kasvit puutarhassa havujen alla, kuvaisinko sitten niitä havuja?

Narsisseja tulossa vanhalla postipolulla huhtikuussa

Vanhan postipolun varressa on jo sentään narsissien nirkkoja näkyvissä. Krookuksia pitäisi ilmestyä myös. Otin näitä kuvia, kun ajattelin, että sinun voisi olla kiva nähdä millaista voimapuutarhassa on todellisuudessa ja että mistä ne voimakortit oikein syntyvät 🙂