||Voimapuutarhassa: Sarviorvokkeja ja jäisiä polkuja

SARVIORVOKKEJA JA JÄISIÄ POLKUJA

voimapuutarhassa huhtikuun alussa

Kun kävelin voimapuutarhaan kamera kaulassani roikkuen, tuntui pienen hetken epätoivoiselta.

Miten voisin löytää mitään kaunista kuvattavaa?

Voimapuutarhan runopolku on jäässä huhtikuussa

Voimapuutarhan polku on jäinen. Minulla oli toppahousut jalassa, sillä lähes aina kuvatessani olen polvillani.

Jää on kova alusta ja kaiken lisäksi polvet kastuvat. Kauneutta voi löytää vain katsomalla oikein läheltä.

Sarviorvoki voimapuutarhassa huhtikuussa

Tässä kuva sarviorvokeista sellaisena kuin ne ovat todellisuudessa. Läheltä katsellen löysin pari kaunista voimakorttikuvakulmaa. Laiton kuvaan pari nuolta osoittamaan paikkaa, josta sain toisen voimakorttikuvan tämän viikon voimakortteihin. Oikeastaan nämä orvokit pitäisi pitää vielä piilossa havujen alla, ettei keväinen aurinko kärvennä niitä. Mutta jos minulla olisi kaikki kasvit puutarhassa havujen alla, kuvaisinko sitten niitä havuja?

Narsisseja tulossa vanhalla postipolulla huhtikuussa

Vanhan postipolun varressa on jo sentään narsissien nirkkoja näkyvissä. Krookuksia pitäisi ilmestyä myös. Otin näitä kuvia, kun ajattelin, että sinun voisi olla kiva nähdä millaista voimapuutarhassa on todellisuudessa ja että mistä ne voimakortit oikein syntyvät 🙂

By | 2017-04-07T19:48:26+00:00 huhtikuu 7th, 2017|Voimapuutarhassa|6 Comments

About the Author:

Runotalo on yritykseni ja vanha pohjalaistalo, joka nousee hitaasti ja varmasti hirsi hirreltä kuten unelmilla on tapana. Kirjoitan voimarunoja ja kuvaan voimapuutarhaa. Näin syntyy voimakortteja, joita voit tilata Voimakorttikaupasta (runotalo.fi). Runotalossa toteutan elämäntehtävääni, jonka kautta tahdon kannustaa, tukea ja rohkaista siihen, että mahdottomilta tuntuvat unelmat voivat lopulta toteutua ihmeellisellä tavalla. Omaa runopolkua kannattaa lakaista sinnikkäästi ja periksi antamatta. Arvosta omaa erityislaatuasi ja luo sitä kautta elämää, jossa teet asioita, joita rakastat tehdä ja samalla voit auttaa muita ♥

6 kommenttia

 1. Marjoriitta Mielty 7.4.2017 22:08- Vastaa

  Iltaa Sari
  Olipa mukava katsoa sun ottamia kuvia miltä voimapuutarha näyttää tässä ajassa ennen ku puutarha puhkeaa eloon talven jälkeen.
  Voimaanuttavia…voimalla kasvaa…voimalla herää eloon voimia tuovia kukkia ja kasvia❤
  Kevät tulee vauhdilla ja nautitaan siitä
  Marjoriitta

  • Sari Lehtimäki 10.4.2017 12:19- Vastaa

   Mukavaa, että jätit viestiä Marjoriitta ♥ On jotenkin ihmeellistä, miten kaikki voikaan muuttua puutarhassa ja oli kiva tunne saada jakaa näitä todellisia kuvia – voimakorttikuvissa jää paljon asioita ulkopuolelle. Ihania keväisiä hetkiä ja iloja 🙂

 2. Tuula 7.4.2017 22:42- Vastaa

  Kiitos Sari näistä kauniista kuvista voimapuutarhastasi <3. Niin seesteisiä ja rauhoittavia. Luonnossa mitään ei voi hoputtaa, vaan kaikki tapahtuu omassa rytmissään ja korkeimmassa, taivaallisessa ohjauksessa. Kumpa me ihmisetkin uskaltaisimme antautua ja luottaa samalla tavalla, että meistä pidetään huolta ja olemme täydellisiä juuri sellaisena kun olemme.
  Lämmin kiitos kaikista ihanista voimakuvistasi ja -runoistasi!
  t. Tuula

  • Sari Lehtimäki 10.4.2017 12:24- Vastaa

   Kiitos Tuula, että jätit viestin. On mukavaa saada lukea mietteitäsi ♥ Todellakin puutarhassa on nyt vaihe, jossa pinnan alla on paljon tapahtumassa sellaista, joka tulee kauniiksi ja näkyväksi. On luotettava ♥ ja aina on yhtä ihmeellistä miten kaikki toteutuu. Luonnon mallin mukaista luottamusta on hyvä opetella joka hetki. Kiitos sanoistasi, on iloni saada kirjoittaa voimarunoja ja kuvata puutarhaa – ilman vastaanottajia olisi iso osa ilosta ja onnesta poissa!

 3. Eija 10.4.2017 14:42- Vastaa

  Niinpä niin. Täytyy pysähtyä ja keskittyä niin ihmeitä löytyy 🙂 Taas kerran upeita, herkkiä kuvia Sarin kamerasta. Kiitos että teet näitä meidän iloksi <3
  T. Eija

  • Sari Lehtimäki 10.4.2017 15:01- Vastaa

   Kiitos Eija ♥ Niin se on, kun pysähtyy ja keskittyy alkaa näkyä ihmeitä ihan missä tahansa. Ihanaa, että kirjoitit viestin – tulee tunne, että tämä uusi blogi ja sivusto saa eloa sekä ilmaa siipiensä alle 🙂

Jätä kommentti