||Voimapuutarhassa: Kuvauslapanen & puutarhapuhetta

KUVAUSLAPANEN & PUUTARHAPUHETTA

Voimapuutarha huhtikuussa 2017

Lumet katosivat yllättävän nopeasti puutarhasta. Tuvan päätyikkunassa näkyy miten pidän verhoja kiinni päivisin, sillä se vähentää peippojen ja punatulkkujen törmäyslentoja ikkunaan. Lintulauta on kauempana kuin aiemmin, mutta ei ilmeisesti vieläkään tarpeeksi kaukana ikkunasta.

Vanhan koivun juurella

Ihmettelin kulkeissani, että miksi olen jättänyt lehtikasan koivun juurelle. Sitten muistin, että tähän piti tulla kiviä, multaa ja perennoja. Tässä on ennestään kieloja, jotka näyttävät alkukesän ajan kivoilta hiekassa kasvaessaan. Loppukesästä kielot kaatuilevat hietikkoon ja ovat ruskeita. Syksyllä punaiset marjat ovat hauskoja. Silti yritän tehdä tähän jotain muutosta. Kielot saavat olla mukana. Voimapuutarhailun periaatteeni on, että kaikki saisivat olla siinä mihin ovat keksineet juurtua. No, ei sentään ihan kaikki – muuten hiekkapolut olisivat pian tukossa.

Se ken on fiksu, tekee muistiinpanoja, että tietää mitä on tekemässä puutarhassa. Minä en todellakaan tee. Paitsi kirjoittelen blogia, mutta sitä ei lasketa eikä se juurikaan auta. Tavallaan viehätyn siitä, että olen hieman sekaisin voimapuutarhassa – saan yllättyä useammin ♥

Kuvauslapanen

Tällainen kuvauslapanen on kätevä viileällä säällä. Tarvitsen vain aukon etusormelle aina tarvittaessa ja kamera pysyy riittävän hyvin käsissä. Vielä kun saisin hommattua polvipehmusteet! Lähes kaikki voimakorttikuvat vaativat vähintään polvilla konttaamista. Aivan ihmeellisissä asennoissa sitä tulee oltua tuolla mutakoissa. Eilen kuvasin leskenlehteä… kun näin millaisessa paikassa se kasvoi, ajattelin, että voi ei! Sinne menin pitkälleen ja kyynärpäät mutaan. Arvelen, että siinä on koko homman juju. Mieli lepää ja tulee maanläheinen & läsnäoleva tunne ♥

By | 2017-04-13T18:56:31+00:00 huhtikuu 13th, 2017|Voimapuutarhassa|0 Kommenttia

About the Author:

Runotalo on yritykseni ja vanha pohjalaistalo, joka nousee hitaasti ja varmasti hirsi hirreltä kuten unelmilla on tapana. Kirjoitan voimarunoja ja kuvaan voimapuutarhaa. Näin syntyy voimakortteja, joita voit tilata Voimakorttikaupasta (runotalo.fi). Runotalossa toteutan elämäntehtävääni, jonka kautta tahdon kannustaa, tukea ja rohkaista siihen, että mahdottomilta tuntuvat unelmat voivat lopulta toteutua ihmeellisellä tavalla. Omaa runopolkua kannattaa lakaista sinnikkäästi ja periksi antamatta. Arvosta omaa erityislaatuasi ja luo sitä kautta elämää, jossa teet asioita, joita rakastat tehdä ja samalla voit auttaa muita ♥

Jätä kommentti