||Voimapuutarhassa: Kuvauslapanen & puutarhapuhetta

KUVAUSLAPANEN & PUUTARHAPUHETTA

Voimapuutarha huhtikuussa 2017

Lumet katosivat yllättävän nopeasti puutarhasta. Tuvan päätyikkunassa näkyy miten pidän verhoja kiinni päivisin, sillä se vähentää peippojen ja punatulkkujen törmäyslentoja ikkunaan. Lintulauta on kauempana kuin aiemmin, mutta ei ilmeisesti vieläkään tarpeeksi kaukana ikkunasta.

Vanhan koivun juurella

Ihmettelin kulkeissani, että miksi olen jättänyt lehtikasan koivun juurelle. Sitten muistin, että tähän piti tulla kiviä, multaa ja perennoja. Tässä on ennestään kieloja, jotka näyttävät alkukesän ajan kivoilta hiekassa kasvaessaan. Loppukesästä kielot kaatuilevat hietikkoon ja ovat ruskeita. Syksyllä punaiset marjat ovat hauskoja. Silti yritän tehdä tähän jotain muutosta. Kielot saavat olla mukana. Voimapuutarhailun periaatteeni on, että kaikki saisivat olla siinä mihin ovat keksineet juurtua. No, ei sentään ihan kaikki – muuten hiekkapolut olisivat pian tukossa.

Se ken on fiksu, tekee muistiinpanoja, että tietää mitä on tekemässä puutarhassa. Minä en todellakaan tee. Paitsi kirjoittelen blogia, mutta sitä ei lasketa eikä se juurikaan auta. Tavallaan viehätyn siitä, että olen hieman sekaisin voimapuutarhassa – saan yllättyä useammin ♥

Kuvauslapanen

Tällainen kuvauslapanen on kätevä viileällä säällä. Tarvitsen vain aukon etusormelle aina tarvittaessa ja kamera pysyy riittävän hyvin käsissä. Vielä kun saisin hommattua polvipehmusteet! Lähes kaikki voimakorttikuvat vaativat vähintään polvilla konttaamista. Aivan ihmeellisissä asennoissa sitä tulee oltua tuolla mutakoissa. Eilen kuvasin leskenlehteä… kun näin millaisessa paikassa se kasvoi, ajattelin, että voi ei! Sinne menin pitkälleen ja kyynärpäät mutaan. Arvelen, että siinä on koko homman juju. Mieli lepää ja tulee maanläheinen & läsnäoleva tunne ♥

2017-04-13T18:56:31+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toimituskulut 3,90€ ja yli 45,00€ tilauksiin ilmainen toimitus ♥ Piilota tämä ilmoitus