Voimarunopolku 17 Aarre jaettavaksi

Viikon voimarunopolun lakaisutehtävät

  • Kirjoita tai mieti: Mitä on tässä hetkessä valmiina polullani? Täydellisesti ajoitettuna?
  • Opastus: Kauneimmat aarteesi tallennat tässä hetkessä.
  • Lakaisutehtävä viikolle: Ammennan viisautta ja oppia kokemastani!
  • Katso Aarre jaettavaksi voimaruno kokonaan täältä >>

Voit pitää muistikirjaa, johon kirjaat eri voimakortteihin liittyviä sinulle henkilökohtaisia opastuksia ja merkityksiä. Näin saat voimakorttipakastasi todellisen henkilökohtaisen oppaasi. Voimakortit ovat  työkalu, joka auttaa sinua kuulemaan sydämesi opastuksia ja löytämään luottamuksen omaan sisäiseen ääneesi ja viisauteesi.

Pikkuiset voimakortit

Voimaa antavat pikkuiset voimakortit ihanilla positiivisilla ja kannustavilla runolauseilla!

  • jaettavaksi ystäville ja hyvästä palvelusta kiittämiseen tai asiakkaiden iloksi
  • tai käytä omana voimakorttipakkana – kulkee helposti mukanasi!
  • paketissa 50 erilaista voimakorttia

 

Mitä voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen tarkoittaa?

Voimapuutarhan runopolut ovat sinussa itsessäsi ja lakaisemalla runopolkujasi tunnistat todelliset toiveesi ja vahvuutesi. Keräät sisimpäsi aarteita, löydät merkkejä ja opastuksia, jotka vahvistavat oman erilaisuutesi arvostamista ja rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi. Näitä viestejä voimarunot välittävät.

Voimarunoista saat tukea runopoluillesi: Intuitiosi, luovuutesi ja luottamuksesi vahvistuvat. Oma sisäinen voimapuutarhasi alkaa kukoistaa, kasvaa ja laajentua. Säteillessäsi ympärillesi onnellisuuttasi autat rinnakkaisilla poluilla lakaisevia ja sitä kautta parannat koko maailmaa.

Lähde lakaisemaan omia runopolkujasi✨

Aloita tilaamalla ilmainen voimarunokirje, jossa saat joka viikko uuden voimarunon ja lakaisuvideon sähköpostiisi.