Tyhjennä mielesi Polkukalenteri vk 51

Valovoima

Polkukalenteri viikko 32

Avaan Polkukalenterissa olevaa viikon voimakorttia omien kokemuksieni kautta siten, että voisit löytää jonkin uuden ajatuksen tai ehkä jonkin yhteneväisen kokemuksen kanssani. Ehkä jotain käytäntöön vietävää, mitä voisit kokeilla omilla poluillasi. Ihaninta olisi voida jakaa jotain, mikä voisi auttaa sinua eteenpäin ja tuntemaan vahvistusta omassa elämässäsi. Samalla voit lukea Polkukalenterin viikkoaukeaman voimakorttiin liittyvän voimarunon.

Valovoima Polkukalenteri vk 32

voimaruno

VALOVOIMA

Joskus maailmassa
on niin paljon kauheutta
että on suljettava silmät
suljettava korvat
oltava hiljaa
ja asuttava
omassa keskuksessa

Kuunneltava siellä kuin salaa
mitä maailmassa tapahtuu
pohdittava
mitä voisi tehdä
miten voisi auttaa
voisiko tehdä jotain
että maailma olisi parempi paikka

Entä jos ei voi
entä jos olen yksin
tässä kaikessa
tekemässä ja yrittämässä auttaa
maailmaa eteenpäin
entä jos maailma
on oikeasti niin paha
kuin väitetään

En tahdo uskoa
käperryn syvemmälle
omaan lämpöiseen kolooni
olen siinä hiljaa
ja hengitän
hengitän valoa
jokaiseen soluuni

hengitän
kunnes olen aivan täynnä valoisuutta
uskoa maailmaan ja sen ihmisiin
uskoa ja luottamusta itseeni
omaan sydämeeni ja sen valovoimaan
uskoa ja luottamusta
maailman ihmisiin
sekä heidän sydämeensä
siihen valovoimaan
joka asuu meissä kaikissa silloin
kun yhdistämme voimamme
sydämemme ja valomme yhdeksi
että maailma voisi olla se
mikä se todellisuudessa on
kaunis rakas planeettamme
niin täynnä ihania ihmeellisiä asioita
että jos niistä ottaisi pienenkin osan
sydämeensä tutkittavaksi
niin maailma valaistuisi hetkessä

voimakortti Niin täynnä ihmeellisiä ihania

voimarunosta syntyneet ajatukset

  • kiinnitän huomioni hyviin asioihin
  • autan itseäni ja muita pysymällä valoisassa olotilassa
  • hengitän valoa solujeni kautta maailmaan
  • ajatukseni todella luovat kaiken ympärilläni
  • millaisen maailman tahdon?
  • hengitän valoisuutta koko maapallolle
  • rakastan äiti maata täydesti
  • luotan valovoimaani, voin tunnistaa sen sydämessäni
  • uskon ihmisten hyvyyteen
  • näen ja koen maailman ihmeellisyyden joka hetki

lakaisut polullani tässä hetkessä

Tällä viikolla tein suunnitelman elokuulle. Tuntuu aina hyvältä aloittaa uusi kuukausi, uusi viikko ja uusi päivä. Aivan kuin olisi uudet mahdollisuudet.

Lakaisen polkuni puhtaaksi päivän jälkeen ja aloitan puhtaalta polulta lakaisuni uudella innolla. Voin siirtyä hetkestä toiseen samalla innokkuudella nauttien lakaisusta siinä kohden missä olen.

Kuljetusliikkeen auto toi alkuviikosta tilaamani uuden lakaisupakkauksen voimakortit. Joka kerta koen ihmetyksen, miten lasten oloisia ovat ihmiset työssään? Kuten nämä kuljetusliikkeen pojat. Missä välissä minusta on tullut niin vanha, että töissä olevat ihmiset alkavat vaikuttaa lapsilta? Tässä on lakaistavaa, että osaa ottaa tämänkin asian huumorilla. Tästä aiheesta saisi hauskan kirjan.

Parasta oli viikonlopun tauko ajatuksilleni. On hyvä olla lakaisematta, että näkisi polkunsa selkeämmin. Välillä on liian lähellä kaikkea. Sain apua poluilla kulkevilta lakaisijoilta – kiitos sydämestäni – nyt tiedän mitä teen polkukalenterin kanssa. Miksi korjata jotain sellaista mikä on jo ollut hyvä juttu? 2018 Polkukalenteri oli kiva. Riittävän hyvä. Aion jatkaa sillä tyylillä ja ehkä teen rinnalle suunnittelukirjan, jossa toteutuvat ne asiat mitä en voi toteuttaa kalenterissa.

Polkukalenteri 2018

Miksi en tee täysin uutta kalenteria? Minulla ei ole tarvittavia taitoja sivupohjien suunnitteluun ja suunnittelijan palkka on 60-70€/tunti. Näin kalenterista tulee todella hintava nähden siihen, että painatan vain 50-100 kalenteria. Valmiit pohjat eivät toteuta kaikkia toiveita, mutta niilläkin saa paljon aikaan ja hinta pysyy järkevänä. Ehkä Runotalo painattaa joskus isompia määriä ja silloin on mahdollisuuksia paremmin toiveiden toteutukseen. Mutta kannatti lakaista ja tutkia – nyt olen viisaampi kuin pari viikkoa sitten.

Taloa varten on haettu sammalta ja kuivateltu sitä hirsikasojen päällä. Joten olen lakaissut talon polkua. Olisiko hauskaa tehdä kartta, jossa olisi omat polut mitä itsellä on menossa? Niihin voisi merkata miten edistyy? Tahtoisin tehdä suunnitteluvihkooni joka kuukaudelle pienen aarrekartan tapaisen aina kuukauden alussa. Olisi ihanaa saada inspiraatiota kuvien kautta. Nehän vaikuttavat alitajunnassa, tiedostamatta.

voimarunokirja

Eilen kuvasin 3 uutta Voimarunokirjaa, jotka äitini oli saanut valmiiksi. Saan kirjat kauppaan ensi viikon aikana. Nyt olen toistamiseen luvannut, että ennen joulua tulee myös painettuja voimarunokirjoja. Sitä lakaisua varten tarvitsen luudan, jossa on rohkeutta, luottamusta ja sinnikkyyttä.

Runotalon nettisivujen etusivun sain lähes kokonaan uudistettua. Tuntuu, että olen aina uudistamassa. Asiat olisi hyvä tehdä kerralla kunnolla, että niihin ei kyllästyisi ja niistä nauttisi aina vaan. Runotalon logo on sellainen. Siihen en ole milloinkaan kyllästynyt.

lakaisut polullasi tässä hetkessä

Miten sinulla sujuu lakaisut tällä hetkellä polullasi?  Oletko edennyt tai tehnyt uusia löytöjä viikon aikana? Entä millaisia polkuja ajattelit lakaista tulevalla viikolla? Jos lakaiset vähän joka päivä, voit huomata edenneesi polullasi jo hyvän matkaa.

inspiroidu lakaisemaan

Olen päivittänyt tähän listaa asioista, joista olen saanut voimaa polulleni. Kunhan ehdin teen uuden nettisivun aiheesta. Pidän tämän tässä muistuttajana, vaikka saatan ehtiä sivun tekoon vasta syksymmällä.

Valoisaa viikkoa poluillesi ♥ toivoo Sari ♥