||Palautteita, kysymyksiä, toiveita ja kuulumisia
Palautteita, kysymyksiä, toiveita ja kuulumisia

Palautteita, kysymyksiä, toiveita ja kuulumisia

Oletko saanut apua voimarunoista? Saitko mieluisan voimakorttilähetyksen Runotalosta? Onko sinulla kysyttävää tai toiveita? Tahtoisitko jakaa kuulumisia omalta polultasi? Olisi ihanaa, jos kirjoittaisit ♥ Jätä viestiä kommenttina ♥ toivoo Sari

2019-02-15T16:43:39+03:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

3 Comments

 1. Irma R 15.2.2019 21:03 - Vastaa

  Polkua lakaisemalla se selkeytyy ja kaunistuu ja runosi luovat pieniä tähtihetkiä perjantai-iltaan! Kiitos Sari, että lakaiset oman voimapuutarhasi runopolkua ja jaat sen meille kaikille viikko toisensa jälkeen. Näin autat meitä näkemään ja kokemaan oman polkumme ja kerran se sitten saa konkreettisen muodon.

  • Sari Lehtimäki 19.2.2019 17:47 - Vastaa

   Kiitos Irma ystävällisistä sanoistasi ja hyviä lakaisuja omille poluillesi ♥

 2. Sari Lehtimäki 15.2.2019 16:46 - Vastaa

  Ajattelin, että täällä olisi kiva vaihtaa kuulumisia – en tiedä onnistuuko ja alkaako tämä elää? Aiemmin julkaistuja Voimarunopolkujen kuulumisia ja palautteita, voit katsoa täältä: https://runotalo.fi/viesteja-runopoluilta/

Jätä kommentti