||Olen luotu soimaan – Polkukalenteri vko 14

Olen luotu soimaan: Polkukalenterissa on viikolla 14 pionin voimakortti.

 

 

Olen luotu soimaan

kauneinta sävelmää

POLKUKALENTERI

viikko 14

 

Soitin oli valmiina
tuuli tulisi ja puhaltaisi hennosti
ja soittimen kielet alkaisivat väristä

soitin alkaisi soida
eikä siinä olisi mitään väärää
sillä soitin oli luotu soimaan
kauneinta valoisaa sävelmää

voimaruno Ole soitin

 

Jaan tähän tämän aamuisen kirjoitukseni unimaailmasta, sillä se mielestäni sopii siihen ristiriitaan joka tavallaan on kuihtuneen pionin lehden ja Ole soitin voimarunon välillä. Että juuri tuon kuihtumisen kokemuksen kautta voi tyhjentyä, tulla niin omaksi itseksi, että lopulta on mahdollista alkaa soida sitä kauneinta säveltä. Sävel voi olla mitä tahansa: runoutta, musiikkia, lasten hoitoa tai tiskaamista.

Tässä unimaailmassa syntynyt miete: Yritän oppia muistamaan, että jos tunnen olevani täysin hukassa, se on hyvä merkki. Voin odottaa rauhassa, sillä asiat ovat järjestymässä uudelleen entistä paremmin ja siksi niiden on oltava hetken sekaisin. Aivan kuin huoneen uudelleen järjestely.

 

Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

Voit tilata henkilökohtaiset voimarunot sähköpostitse

2018-03-30T18:18:41+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

kaikkiin tilauksiin ilmainen toimitus Piilota tämä ilmoitus