Nyt voisin huokaista: Polkukalenterissa on viikolla 13 tarha-alpin voimakortti.

 

 

Nyt voisin huokaista

nyt voisin hengittää

 

POLKUKALENTERI

viikko 13

 

Ja kaikkien sydän 
sai rauhaisen hetken
tyyntyi 
ja tuli tunne 
että nyt voisi huokaista 
nyt voisi hengittää

 

 

Tarvitaan hetkiä, jolloin voi huokaista ja hengittää rauhassa. Sellaiset hetket löytyvät usein luonnossa kulkiessa. Joskus tuollaisen rentouttavan matkan voi tehdä kuvien ja sanojen kautta. Löysin Runotalon vanhasta blogista sopivan polun otsikolla Suljen vain silmät ja hengitän syvään: Lähde kulkemaan kanssani rentouttava mielikuvamatka Vekaruksen luontopolulla.
Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥