||Nyt voisin huokaista – Polkukalenteri vko 13

Nyt voisin huokaista: Polkukalenterissa on viikolla 13 tarha-alpin voimakortti.

 

 

Nyt voisin huokaista

nyt voisin hengittää

 

POLKUKALENTERI

viikko 13

 

Ja kaikkien sydän 
sai rauhaisen hetken
tyyntyi 
ja tuli tunne 
että nyt voisi huokaista 
nyt voisi hengittää

 

 

Tarvitaan hetkiä, jolloin voi huokaista ja hengittää rauhassa. Sellaiset hetket löytyvät usein luonnossa kulkiessa. Joskus tuollaisen rentouttavan matkan voi tehdä kuvien ja sanojen kautta. Löysin Runotalon vanhasta blogista sopivan polun otsikolla Suljen vain silmät ja hengitän syvään: Lähde kulkemaan kanssani rentouttava mielikuvamatka Vekaruksen luontopolulla.
Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥

 

 

2018-03-22T19:28:56+00:00

About the Author:

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti

Toimituskulut 3,90€ ja yli 45,00€ tilauksiin ilmainen toimitus ♥ Piilota tämä ilmoitus