||Polkukalenteri viikko 2 – Mieleni kautta opin

POLKUKALENTERI

viikko 2

 

Mieleni kautta opin

 

 

Eläimillä on toinen juttu 
niiden elämän 
kuuluu olla helpompaa 
mielen puolelta 
niillä on toisenlaiset 
murheet ja opinnot 
tässä maailmassa
mutta ihmisellä isoin oppi
 liittyy mielen kautta oppimiseen

 

 

Polkukalenterin voimakortissa on jasmike ja teksti Mieleni kautta opin. Oletko kuullut Mel Robbinsin 5 sekunnin säännöstä? Ehkä tahdot kokeilla sitä: Aina ollessasi epävarma tai jahkaillessasi päätöstäsi, laske viiteen ja sitten yksinkertaisesti päätät ja toimit heti päätöksen mukaan. Tätä voit käyttää kaikissa tilanteissa. Luottamus ja itsetunto vahvistuvat yrittämisestä, valmiudesta epäonnistua ja oppia kokemuksista. Viiden sekunnin sääntöä toteuttaessasi alat edistyä.
Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥
2018-01-05T17:41:50+00:00

About the Author:

Tahdon tallentaa voimakortteihin voimapuutarhan näkymättömän voiman, jonka voi kokea istuessa hiljaa kesäiltana kasvien joukossa. Voimarunoja kanavoimalla syntyvät lauseet, jotka vahvistavat luottamusta sisimmän opastukseen. Voimapuutarhan muuttuva olemus on inspiraationi ja olen kiitollinen voimarunoista. Tahdon, että voimakortit saavat auttaa vahvistamaan omaa sisäistä voimaasi ♥

Jätä kommentti