||Polkukalenteri viikko 2 – Mieleni kautta opin

POLKUKALENTERI

viikko 2

 

Mieleni kautta opin

 

 

Eläimillä on toinen juttu 
niiden elämän 
kuuluu olla helpompaa 
mielen puolelta 
niillä on toisenlaiset 
murheet ja opinnot 
tässä maailmassa
mutta ihmisellä isoin oppi
 liittyy mielen kautta oppimiseen

 

 

Polkukalenterin voimakortissa on jasmike ja teksti Mieleni kautta opin. Oletko kuullut Mel Robbinsin 5 sekunnin säännöstä? Ehkä tahdot kokeilla sitä: Aina ollessasi epävarma tai jahkaillessasi päätöstäsi, laske viiteen ja sitten yksinkertaisesti päätät ja toimit heti päätöksen mukaan. Tätä voit käyttää kaikissa tilanteissa. Luottamus ja itsetunto vahvistuvat yrittämisestä, valmiudesta epäonnistua ja oppia kokemuksista. Viiden sekunnin sääntöä toteuttaessasi alat edistyä.
Kirjoitan joka perjantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri, kuljemme kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥
2018-01-05T17:41:50+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti