POLKUKALENTERI

viikko 52

 

Rakkaudella minusta tulee näkyvä

 

Rakkaudella minusta tulee näkyvä voimakortti - Runotalo

 

Silti jossain on tieto
sellainen jyvä joka kuiskii

tässä minä olen
ja pian minä tulen näkyväksi sinulle
hoivaa vain minua
anna minulle rakkautta
ja minusta tulee jonain päivänä näkyvä

 

voimaruno Viisauden kasvit

 

Polkukalenterin voimakortissa on tällä viikolla orvokki: Rakkaudella minusta tulee näkyvä. Pysäyttävät sanat, jos oikeasti pysähtyy ajattelemaan:

  • Kenen rakkaudella tulen näkyväksi?
  • Millä tavalla tulen näkyväksi?
  • Olenko näkyvissä sellaisena todellisena itsenäni kuin mitä olen sisimmässäni?
  • Mitä muuttuisi minussa ulkoisesti ja elämässäni, jos olisin näkyvämpi, todellisempi ja aidompi oma itseni?
  • Miten rakastan itseni näkyvämmäksi itselleni, että voisin nähdä sen mikä minussa on arvokasta ja ainutkertaisen kaunista ihmisenä?

Joulun aika nostaa tunteita erityisesti esille. Samoin tekee uusi puhdas sivu, tuleva vuosi, jonka voi aloittaa uusin voimin ja ajatuksin. Jospa kiire ei tempaisisi niin vahvasti mukaansa ja olisi aikaa omalle itselle, sille rakkaudelle, joka tekee näkyväksi.

 

Louise Hay on oman itsensä rakastamisen asiantuntija. Hän opettaa peilityöskentelyä.

PEILITYÖSKENTELY

Toista tämä harjoitus 5 kertaa päivässä.

 

Katso rauhassa peiliin, hengitä syvään ja rentoudu. Katso itseäsi keskittyneesti peilin kautta silmiin ja sano ääneen seuraavat lauseet:

  1. Minä rakastan sinua
  2. Oma nimesi, minä rakastan sinua
  3. Oma nimesi, minä todella rakastan sinua

On järkyttävää tarkkailla omaa sisäistä puhettaan, miten paljon siinä on tuomitsemista ja  jatkuvaa sättimistä. Usein sitä ei edes huomaa, se tulee niin luonnostaan.

Kaikki solut kehossa tunnistavat ajatukset niin positiiviset kuin negatiivisetkin. Harjoittelemalla kehittyy ja ystävällinen sisäinen rakastava keskustelu olisi hienoa saada pysyväksi tavaksi.

Louise Hayn kirja löytyy kirjastosta: Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi

 

Kirjoitan joka maanantai Polkukalenterin viikkovoimakortin inspiroiman kirjoituksen, jossa on ajatuksia ja kannustusta polullesi tulevaan viikkoon. Jos käytössäsi on Polkukalenteri kuljemme yhtä matkaa kuin rinnakkaisia polkuja kalenterin viikkosivuilla voimakorttien matkassa. Voit olla mukana, vaikka sinulla ei olisi omaa Polkukalenteria. Jos käytät Kalenterikirjaa, sekin sopii hyvin näihin mietteisiin. Kuulumisiin taas viikon kuluttua ♥