||Polkukalenteri 2018 – ihmeellisiä löytöjä & taianomaisuutta päiviisi

ihmeellisiä löytöjä & taianomaisuutta päiviisi

POLKUKALENTERI 2018

Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha

Tahdon esitellä sinulle uuden Polkukalenterin: Polkukalenterin matkassa kuljet varmasti lakaisten oman voimapuutarhasi runopolkuja – onhan jokaisella viikolla voimakortti muistuttamassa. Tahdon, että saisit hyvän käsityksen siitä, miltä tämä uusi kalenteri tuntuu omistaa. Minulla on jo oma Polkukalenterini tuossa vieressäni pöydällä ja malttamattomana odotan, että pääsen sen kohta aloittamaan. Olen tosi tyytyväinen ja uskon, että tulet pitämään omasta Polkukalenteristasi.

Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha
Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha

Polkukalenterissa on hyvin kirjoitustilaa ja siitä löydät nimipäivät ja juhlapyhät. Läpinäkyvä suojakansi suojaa etukannen polkukuvaa, joka on otettu kesäkuussa  voimapuutarhapäivänä, jolloin lemmikit kukkivat ja oli ihanan kesäistä. Kannessa on tyhjää tilaa, jos tahdot merkitä kalenterin omalla nimelläsi. Kuljetusta varten mukana on kuminauha, jolloin kaikki mitä kuljetat kalenterin välissä pysyy siellä.

Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha

Aloitussivulla voit joka päivä istahtaa rauhassa penkillä voimapuutarhan vanhan viisaan koivun juurella kirjoittamassa omia voimarunojasi ja tuntea kielojen tuoksun.

Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha
Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha
Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha
Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha
Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha

Polkukalenterissa on voimakorttikuva jokaisella viikkoaukeamalla. Kukkien värit ovat tammikuussa valkoisia, helmikuussa roosan sävyisiä ja keväällä keltaisia. Kesäkuukausien ajan voimakorttien kasvit ovat juuri niitä, jotka kulloinkin ovat kukassa voimapuutarhassakin. Syksyllä jatketaan violetin ja laventelin sävyillä. Joulukuussa on punaisia sävyjä.

Jokaiseen ajankohtaan on sopivimmat viestit kuten vuoden päättyessä punaisen daalian nupun viesti: Kaikki on hyvin. Siinä on lupausta uudelle tulevalle vuodelle, aika uusille nupuille avautua.

Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha
Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha
Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha

Joka toinen kuukausi viikkoaukeamalla on sivun kokoinen voimapuutarhakuva, jonka toisella puolella on sivun kokoinen yksityiskohta viikon voimakortista. Voit halutessasi helposti poistaa viikkonäkymän katkaisevan kuvan repimällä sivun irti: Kuvan voit kiinnittää muistitauluusi työpisteellä tai laittaa magneetilla jääkaapin oveen. Toki kuvan voi kehystää tauluksikin tai askarrella kortiksi. Olisi kiva saada tietää, miten Polkukalenteri muotoutuu käytössäsi vuoden edetessä tai millaista käyttöä voimakorttikuvilla voi olla myöhemmin, kun kalenteri poistuu käytöstä? Ehkä säilytät kaikki vanhat kalenterisi aarteinasi?

Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha
Polkukalenteri 2018 - Lakaisen voimapuutarhani runopolkuja - Runotalon voimapuutarha

Polkukuva takana on läpinäkyvän suojakannen alla. Polkukuvat muistuttavat lakaisemaan sinnikkäästi omia polkujasi, että voisit löytää uutta opastusta joka kierroksella. Vuodelle 2018 on Polkukalenterissa yli 52 voimakorttia matkallesi!

Alempi kuva, jossa on kasvioppikirjan sivu ja siemenkota kuvastavat sitä taianomaisuutta ja ihmeellisten löytöjen määrää, jota polkuja lakaisemalla voit löytää päiviisi. Sujautan jokaisen Polkukalenterin väliin henkilökohtaisen voimakortin ja voimarunon vielä vahvistamaan Polkukalenterisi energioita entisestään 🙂

2017-11-03T23:04:33+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Kommentit

 1. Anna-Mari Niemi 5.12.2017 klo 20:43 - Vastaa

  Hei,Sari! Kiitos Polku-kalenteri 2018 ! Ihanan muotoinen ,kuin ”Rubikin kuutio”!Olikohan sen nimistä kuutiota,vai muistanko väärin??!
  Kuvat kalenterin sivuilla ovat todella polulla pitäviä,lohkarekivet ovat polulle hyvin osuvat. Päivänkajo kuvissa oli kutsuva olisin voinut hypätä matkaan
  ja lähteä katsomaan ,mitä löytyy Valon kajastuksen luota. Hyvää Itsenäisyyspäivää Suomi 100-hengessä ja Siunattua JouluRauhaa poluillesi.Olit laittanut vielä ihania pieniä evästyksiä
  paketin mukaan, Kiitos vielä kerran.Terveisin: Anna-Mari

  • Sari Lehtimäki 5.12.2017 klo 22:58 - Vastaa

   Kiitos Anna-Mari sanoistasi – ihanaa, että Polkukalenteri on nyt luonasi ja mieluisa ♥ Kohta pääsemme aloittamaan kalenterin sivujakin ja on mielenkiintoista nähdä mitä vuosi 2018 tuo tullessaan 🙂 Hyvää Itsenäisyyspäivää ja valoisia joulun odotuksen hetkiä myös sinulle ♥

Jätä kommentti