KUVAMUISTOJA VOIMAPUUTARHAPÄIVÄSTÄ 11.6.2017

voimapuutarhassa voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Voimapuutarhapäivä oli ihmeellinen: Oli ennustettu jatkuvaa sadetta, mutta saimme viettää päivän auringossa ja lämmössä. Vasta aivan päivän päättyessä alkoi pilvistyä ja ensimmäiset sadepisarat putoilivat voimapuutarhapäiväläisten suunnatessa kotimatkalle. Tämä kuva on otettu päivän lopussa ennen loppumeditaatiota.

Sari voimapuutarhassa voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Tässä kuvassa aloittelen voimapuutarhapäivää. Kokoontuessamme pihaan viivähti hattuni koristeena hetkisen oikea sudenkorento. Varmaan hän oli tullut voimametsän lammelta jo ennakkoon tutustumaan tulijoihin. Kaipasinkin koristetta hattuuni, mutta olin ajatellut kukkasia. Voimapuutarhapäivän kaikki eläimet ovat merkkejä. Minusta sudenkorento on hyvä sellainen 🙂 Tämän kesäisen kuvan minusta otti Riitta-Liisa Heino.

Polku voimapuutarhassa voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Tässä kuvassa on voimapuutarhan portti ja polku. Kuva: Riitta-Liisa Heino.

Polku voimapuutarhassa voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Lisää voimapuutarhan polkuja. Lemmikit kukkivat innokkaasti voimapuutarhapäivänä.

Voimarunoja hiekassa voimapuutarhassa voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Tässä saviruukussa on voimarunoja hiekassa. Osallistujilla oli henkilökohtaiset voimakorttipakat. Pakasta poimittiin voimakortti ja lisäopastukseksi otettiin voimaruno. Kaikki saivat polkukartan, jossa oli merkitty voimarunopaikat polun varrella.

Voimarunoja runotuvassa voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Runotuvassa luki Terttu-äitini ääneen pitkiä voimarunoja. Listasta sai valita haluamansa voimarunon.

Kuva: Raija Kujanen

Manifestaation puussa unelmien symbolit voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Manifestaation puu sai paljon uusia unelmia oksilleen.

MANIFESTAATION PUU

Manifest sana tulee englannista ja tarkoittaa ilmentämistä ja unelmien luomista todeksi. Samaa kuin visualisointi mitä tehdään aarrekarttailussa. Olet sitä mitä uskot olevasi. Piirsit oman unelmasi symbolin puunpalaseen, jonka sidoit puuhun. Maailmassa on olemassa erilaisia rituaaleja, joissa puuhun sidotaan kangassuikaleita ja sieltä idea on jäänyt itämään mieleeni. Vanha kuusi on energioiltaan vahva ja uskon, että voima vahvistuu entisestään mitä enemmän puuhun tulee ihmisten unelmasymboleita ja sitä kautta energiaa. Energiat ja ajatuksethan ovat jopa todellisempia kuin me itse fyysisessä olomuodossamme.
Linnunpoikasia voimametsän lammella voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Voimapuutarhapäivässä oli ihania ihmeitä kuten nämä pienet linnunpoikaset voimametsän lammella. En ole nähnyt poikasia aiemmin enkä toistaiseksi voimapuutarhapäivän jälkeenkään. Taisivat tulla näkyviin ihan voimapuutarhapäiväläisiä varten. Lisäksi käki kukkui ahkerasti koko päivän ajan ja jatkoi vielä myöhään illallakin. Kuva: Sirpa Puumala.

Yrttijuomaa vanhoista kukkakupeista voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Loppumeditaation jälkeen nautittiin yrttijuomaa kukallisista kupeista. Kuva: Raija Kujanen

Yhteiskuva voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Tässä ollaan lopuksi koko porukka yhteiskuvassa voimapuutarhan laidalla.

Myyntipöytä voimapuutarhapäivänä 11.6.2017
Loppuhulinaa voimapuutarhapäivänä 11.6.2017

Tuvan eteisessä oli myyntipöytä, josta sai ostaa mukaansa voimakortteja ja muistikirjoja.

Voimapuutarha ilta-auringossa

Näkymä voimapuutarhaan.

Voimarunoastia voimapuutarhassa

Tässä vielä voimapuutarhan voimarunoastia ja pajupallo. Tein pajupallot muutama vuosi sitten tällä Suvikummun selkeällä Pajupallon teko-ohjeella.

Tahdon kiittää kaikkia mukana olleita: Ilman teitä voimapuutarhapäivä ei olisi ollut mahdollinen – te teitte siitä aurinkoisen. Kiitos, että tulitte mukaan ja toivon, että saan nähdä teidät kaikki voimapuutarhassa uudelleen 🙂 Kiitos myös ahkeralle apujoukolleni: Terttu-äidilleni, avopuolisolleni Juhalle ja hänen tyttärelleen Annikalle.

Voimapuutarhapäivä ryhmälle Runotalossa

Voit tulla viettämään oman voimapuutarhapäivän ystäviesi kanssa.