|, Yleinen|Runotalossa: Ilmaisia lahjoja

RUNOTALOSSA

ilmaisia lahjoja

 

Raija kirjoittaa voimakortti-arkkiaan iltaisin

 

Tällä hetkellä teen voimakirjeen viikkolahjoiksi arkkeja, joissa on voimarunot ja voimakortit. Arkeissa on viivat omille merkinnöille. Arkin voi tulostaa tai katsella ruudulta ja kirjoittaa syntyneet ajatukset erilliseen vihkoon. Viikolla sain Raijalta tämän kivan kuvan ja ilahduttavan viestin:

Sari. Tämä on ihanaa. Kirjoitan aina näin illalla,miten kyseisen päivän voimakortti/runo on minulle auennut. Eilinen ja tämä päivä osui niin kohdalleen. Todella upeasti. Runon kautta käsittelen päivän tapahtuman ihan uudella ja syvemmällä tavalla. Kiitos. Raija

Raijan viestistä välittyy aito löytämisen ilo. Kiitos Raija, että kerroit ja lähetit kuvan. Voimakorttikaupassa on nyt ilmaisia lahjoja ladattavina tuotteina. Olen oppinut paljon tehdessäni lahjoja ja saadessani niistä palautetta.

2017-03-24T18:31:47+03:00

(Kirjoittaja: )

Rakastan luontoa ja sen luomaa rauhan tunnetta. Kuvaan voimapuutarhaa huhtikuusta lokakuuhun ja luon kuvista voimakortteja. Voimarunoja olen kanavoinut vuodesta -88 lähtien ja nykyään syntyy yksi voimaruno viikossa, jonka julkaisen perjantai-iltaisin Voimakirjeessä ja blogissa. Voimapuutarhan runopolkujen lakaiseminen on vertauskuva. Unelmani on, että jokainen saisi elää onnellista elämää, josta voi nauttia joka hetki. Uskon, että omia runopolkuja sinnikkäästi lakaisemalla voi tunnistaa omat todelliset toiveet ja vahvuudet. Kerätä aarteita, löytää merkkejä ja opastuksia, jotka johdattavat niille runopoluille mistä löytyy oman erilaisuuden arvostaminen ja rohkeus olla yhä enemmän oma itsensä. Näitä viestejä voimarunot välittävät ja olen varma, että maailmassa on yhä enemmän tilaa hyvyydelle, kauneudelle ja onnellisille ihmisille.

Jätä kommentti