RUNOTALOSSA

ilmaisia lahjoja

 

Raija kirjoittaa voimakortti-arkkiaan iltaisin

 

Tällä hetkellä teen voimakirjeen viikkolahjoiksi arkkeja, joissa on voimarunot ja voimakortit. Arkeissa on viivat omille merkinnöille. Arkin voi tulostaa tai katsella ruudulta ja kirjoittaa syntyneet ajatukset erilliseen vihkoon. Viikolla sain Raijalta tämän kivan kuvan ja ilahduttavan viestin:

Sari. Tämä on ihanaa. Kirjoitan aina näin illalla,miten kyseisen päivän voimakortti/runo on minulle auennut. Eilinen ja tämä päivä osui niin kohdalleen. Todella upeasti. Runon kautta käsittelen päivän tapahtuman ihan uudella ja syvemmällä tavalla. Kiitos. Raija

Raijan viestistä välittyy aito löytämisen ilo. Kiitos Raija, että kerroit ja lähetit kuvan. Voimakorttikaupassa on nyt ilmaisia lahjoja ladattavina tuotteina. Olen oppinut paljon tehdessäni lahjoja ja saadessani niistä palautetta.