Etusivu|Voimakorttikauppa|Kurssit|Voimarunopolkujen lakaisukurssi 1

Voimarunopolkujen lakaisukurssi 1

49,00

  • saat keinoja siirtyä arjen haasteista aistien varaan: löydät lapsenmielisyyden, tasapainon, selkeyden, iloa, valoa ja onnellisuutta.
  • kurssivideoiden kautta kuljemme yhtä matkaa kokien pieniä ihmeitä, jotka vahvistavat luottamustasi siihen, että olet juuri siinä missä pitääkin. Pystyt näkemään asioiden merkityksiä uusin silmin.
  • kurssi sopii sinulle, jos tahdot löytää valoisaa voimaa arkeesi ja elää tässä hetkessä luottavaisena tuntien, että polkusi kuljettaa sinua varmoin ottein oikeaan suuntaan.

SISÄLTÖ

  • 4 kurssisivustoa, joissa jokaisessa noin 30 minuutin pituinen voimapuutarhassa syntynyt kurssivideo Runotalon Sarin voimarunojen opastuksista viisautta ammentaen. Lisäksi harjoituksia, jotka ovat syntyneet voimarunojen kautta.
  • voit edetä halutessasi nopeammin tai hitaammin, mutta suosittelen yhtä videota / tehtäväsarjaa viikossa. Näin ehdit sisäistää oivalluksia ja kokea enemmän niitä pieniä ihmeitä, jotka vahvistavat luottamustasi polkuusi.

Tilattuasi ja maksettuasi saat sähköpostiisi Kiitos tilauksesta viestin, jossa on aloitusohjeiden latauslinkki. Ohjeissa saat salasanat kurssisivustoille. Tavoitat minut sähköpostitse, jos tarvitset tarkennuksia ohjeisiin tai tahdot vaihtaa kuulumisia poluiltasi: sari@runotalo.fi

Sinulla on pääsy kurssisivuille niin kauan kuin sivut ovat olemassa eli lähes ikuisesti. Voit siis huoletta tilata kurssin valmiiksi sopivaa ajankohtaa kuten lomaa varten.

Katso alapuolelta Vuokon palaute kurssista ja tuotekuvista löydät kuvia kurssisivuilta.

PS Jos sinulla on kysymyksiä kurssista, laita viestiä s.postiini (sari@runotalo.fi).

Kurssin seuraava jakso alkaa syksyllä 2020.

Tuotetunnus (SKU): vrpolku1 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

voimarunopolkujen lakaisukurssista

Kurssin tavoitteena oli rauha, tasapaino, selkeys, onnistumisen ilo ja mitä kaikkea muuta, mutta pois noiden vastakohdista. Kurssi toi keinoja siirtyä arjen haasteista, ihan kuin antoi luvan löytää lapsenmielisyys. Kun sitten heittäydyin täysillä aistien varaan, löysin tasapainon, selkeyden ja iloa ja valoa ja onnellisuutta. Varmuutta siihen, että se mikä juuri nyt näyttäytyy, sen kuuluu näyttäytyä ja olla juuri näin ja siitä on vain keksittävä sen merkityksellisyys.

Vuokko