Saavutan rauhaisan olotilan – minikurssi

19,00

Varasto loppu

Saavutan rauhaisan olotilan – minikurssilla kuljet 5 päivän voimarunopolkua kerryttäen sisimpääsi uudenlaista suurenmoista rauhaisaa tyyneyden olotilaa

Tilaa / ilmoittaudu lisäämällä kurssi ostoskoriin ja maksamalla tilaus. Seuraava kurssijakso alkaa maanantaina, jolloin saat kurssin ensimmäisen osion aamulla sähköpostiisi ja sen jälkeen uuden viestin joka päivä perjantaihin saakka. Halutessasi voit edetä omaan tahtiisi, sillä kurssin osiot säilyvät sähköpostissasi. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan löytämään oman rauhaisan tyyneyden olotilasi ♥

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): sro Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Saat joka aamu 5 päivän ajan sähköpostiisi viestin, jossa on
  • voimakortti
  • voimaruno
  • voimarunoa avaavat ajatukset

Näiden kautta luot päivääsi itsellesi oman tavoitteesi ja siihen liittyvän harjoituksesi. Pystyt varmasti löytämään muutaman minuutin aikaa, jolloin voit rauhassa keskittyä voimarunoon ja luoda mielessäsi oman harjoituksesi. Muuta ei tarvita. Voimarunot kannattelevat sinua päivässäsi ja saatat löytää poluiltasi lisää opastuksia, vahvistuksia ja pieniä merkkejä itsellesi poimittaviksi.

Jos tunnet tämän voimarunopolun kutsuvan sinua lähde mukaan – olet sydämellisesti tervetullut ♥

kokemuksia aiemmista minikursseista

Hei Sari,

Kerrassaan ihanan voimaannuttava minikurssi. Elän kuunnellen intuitiotani ja tämä kurssi tuli eteeni facebookissa. Tietenkin ilmottauduin tähän heti. Olen jo kuukausia kärsinyt vasemman jalan kiputilasta enkä ole pystynyt harrastamaan minulle niin rakasta patikointia luonnon helmassa. Aikoinani kirjoittelin paljonkin omaksi ilokseni tuntoja ja ajatuksia ja pieniä runoja, sitten se jäi. Nyt kurssin aikana havahduin, kuinka voimaannuttavaa onkaan kirjoittaa asioita ylös eikä vain miettiä niitä mielessään.

Huomasin ilokseni kirjoittamisen ilon suorastaan kumpuavan sydämestäni ja aion hetimiten ottaa käyttöön aamusivut, kiitollisuuden päiväkirjan ja kuvitteellisen päiväkirjan unelmaelämästäni. Niiden avulla voin tehdä omasta elämästäni itseni näköisen, luoda sisimpäni luettavaksi itselleni ja tätä kautta oman polkuni ihanaksi kulkea. Odotan innolla tilaamiani voimakortteja, niiden avulla uskon saavani juuri itselleni oikeaan hetkeen sopivia ajatuksia. Uskon myös, että piakkoin saisin selvyyden, mikä jalassani on vaivana ja pääsen taas takaisin luonnon äären – mukanani muistikirjani 🙂

Kiitos tästä kurssista, tuli erittäin tarpeeseen.

Terveisin

Kirsi

Sydämellinen Kiitos, Sari,

Voimarunopolun minikurssista 🙂
Polkusi kurssissa toi esiin sen miten pehmeästi ihmisen polun voikaan käsitellä.

Kiitos
ja Aurinkoisia Polkuja
Ystävällisesti

Hille

Hei Sari!

Kiitos ihanasta matkasta runojen maailmaan. Joka päivä sain ihmetellä miten kaikki on oikea-aikaista ja esille ottamasi teemat olivat juuri minulle kulloiseenkin hetkeen. Runojen aukikirjoittaminen avasi minulle syvempää matkaa itseeni ja antoi uutta innostusta tutkia sanoja ja runoja ylipäätään. Nostin omista luontoaiheisista ’kompassikorteista’ joka päivälle vielä kortin ja kuinka nekin tukivat matkaani.

Olen tuntenut tarvetta ilmaista luovuuttani monin eri tavoin ja tämä viiden päivän matka avasi tosiaan uutta reittiä minulle. Ennen kaikkea rohkaisi kokeilemaan ilman tavoitteita, juuri sellaista rentoutta tarvitsin luovuudelleni.

Matka oli sopivan mittainen tähän palaan. Jatkan sanojen, runojen ja tekstien polulla edelleen. Sieltä löytyy vaikka mitä mielekiintoista. Ja ne kaikki on minussa, sehän se ihanin löytö onkin.

Siis tuhannesti kiitän kurssista ja toivotan sinulle ihanaa jatkoa Rakkauden ja runojen polulla <3

terveisin

Jaana

Tämä viiden päivän voimarunopaketti oli uskomaton!! Kiitos paljon siitä. Kuvat olivat uskomattoman kauniita ja runot olivat kyllä todella sopivia minulle, uskomatonta. Täytyy joku kerta vierailla siellä runotalossa. Kaunista kevättä sinulle.

Tuija

Kiitos kurssista!

Se antoi kauniita kuvia, lempeitä ajatuksia, niitä juuri kaipaankin. Huomasin kaipaavani oman voiman keräämistä, tarvitsen uuden tavan tähän.
Aarrekartta-kurssi kiinnostaa, ehkä palaan siihen kohta…
Kiitos!

Maarit
Toteuta